Traffic Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Nu tad tā jau ilgi 4akarējos ar HLC- Half-Life Logo Creator. Izdaru visu, t.i.: 1.-Uztaisu logo kādu man vajag, saglabāju kā logo.bmp. Atveru HLC valve.exe ir norādīts, iķeksēts ir save it to c, for counter strike. Atveru to logo.bmp uzlieku izmērus kas der. Uzlieku make wad. Nu uztaisās man pldecal.wad. Uztaisu kopiju šim failam un pārsaucu to par tempdecal.wad. Eju uz C:/Valve/Valve/Logos visu izdzēšu un iemetu tur pldecal.wad. Eju uz C:/Valve/Cstrike/Logos izdzēšu visu, eju atpakaļ uz C:/Valve/Cstrike iemetu tur tempdecal.wad un pldeca.wad (tempdecal.wad pie properties-read only). Nu eju testēt logo, bet rāda sīku bēbi . Kādēļ tā, man pat tādas bildes nav datorā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Kaa var raadiities siiks bebis??? Nesaprotu, bet man viss ir kaartiibaa Edited January 7, 2006 by Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 Nu jā bet tu redzi, ka man rādas. Un man nekad nav tāda bilde bijusi kompī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Failam tempdecal.wad ir jābūt cstrike folderī un nekur citur. Kad tas tur iekopēts jāiet spēlē un jāpūš uz sienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 bet pa to beebi ir labs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Izskaidrojums ir vienkarsh. tava datora ir iemiesojies mirusha bebja gars un vins tev par to dod zinat. atver wordu varbut vins tev kautko uzrakstis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Failam tempdecal.wad ir jābūt cstrike folderī un nekur citur. Kad tas tur iekopēts jāiet spēlē un jāpūš uz sienas. Hmm nu izlasi rūpīgāk. tempdecal.wad man jau arī ir tikai cstrike folderī. EDIT:Izlasiju kopidejas pamācību. Visu esmu izdarījis tieši pēc tiem punktiem. Edited January 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) tas teoreetiski nav iespeejams. kaa beebis var paraadiities hl logo vieta? mosh tev ir kaada samaitaata HLC versija? man taa nekad nav bijis tas tacu nav iespeejams. es tavaa vietaa buutu jau saacis jukt prataa....... tas ir poltergeists(moshka) kas iemiesojies tavaa kompi. mosh kaads tavs braalis gribeeja pajokot un ielika shaadu logo(mineejums) varbuut tu neapzinaati nokacaaji no googles bildi un ieliki? paarbaudi velreiz kaadu tu bildi liec un tad saac jukt paataa.... P.S. -10 cm edited: attacho prieksh mums savu pldecal.wad Edited January 7, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 A keksiiti ieliki pie read onli ? (ja kluudijos , soory) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Nu nee nu kas tas ir ka cilvēks nevar normāli izlasīt visu ko esmu teicis.. JAA ieliku ķeksīti pie read only! pls pārbaudiet kāds, kāds logo jums pūšas. Un HLC esmu no vairākām lapām vilcis. Edited January 7, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Man viss sanaak. pldecal es ielieku valve/valve/logos un pldecal ar tempdecal valve/cstrike un viss ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 man ar laikam tas bebis cista iegarojies tava kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Parinstale cs un domaaju ka vajadzeetu .. pec idejas iet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 (edited) Man arii raadaa bebei. es eju uzpuushu uz zemes. ieraugu beebi.. delay 2 sekondes... un man uz paaris minuuteem ir paranoiskas bailes....... a jums beebi neraadija(paareejiem)? ja paareejiem raada tad nav nejkas iipash(tad tev vienkaarshi pograma huiniiga) ja mums 2 tikai raada to beebi..... tad es saaku apsveert domu ka esmu viens no izredzeetajiem...... Edited January 7, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Es tikai gribu zināt, kas pamēģināja manu pldecal? Un kāds izskatijās? Un varbūt var kāds iedot linku no kurienes noka4āt pēc viņa domām ejošu HLC. Esmu no vairākām vietām ka4ājis. EDIT: Varbūt kāds būtu tik izpalīdzīgs, ka varētu uz4inīt man logo? Attēlu es aizsūtītu. Edited January 8, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0cus Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ak mans dievs !!! Tur nau jaamet nekaadi smirduliigi pldecal nekaadaas logo mapees, lol...Vnk iemet tempdecal.wad ieksh cstrike un vsjo balle beigta...Ja neinzaak taa tad atsuuti bildi, uztaisiishu tev... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hops Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 nu tur neko citu nevar raadiit ka mazu beebi jo atverot to pldecal.wad ar wally(proga ar kuru var apstiities wad failu saturu) tur ir redzams maz bebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Nu blje pisdi zb. Metu jebkuru bildi, salieku izmērus, kādi doti, bet uztaisa haljavainu siiko. Edited January 8, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ha ha ha Man arii tas pats siikais Bet tiiri pastiliigs! var arii atstaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now