Jump to content
GIGN Forum

Stāvvietas eksāmens CSDD

Kontortionists
 Share

Recommended Posts

Es personīgi vienmēr griežot iekšā ar dirsu starp mašīnām, vai garāžā, braucu tā, lai stūri griežot pa labi, un skatoties labajā spogulī, es pamanu to karodziņu, arī kreiso spoguli vajadzētu izmantot, lai pēc iespējas taisnāk iebrauktu, bet sākumā jau tu labajā spogulī skaties. Tev tak instruktors skaidro to lietu pirms ekša, kur apstāties, kad sākt griezt stūri, kur skatīties un cik tālu braukt?

Cik atminos, tad garāžāi nebija nekādas shēmas, kā tur iebraukt? Kabatai gan bija visi spoguļi, stabiņi mazajās fortačkās utt...

EDIT: Nepamanīju, bet šķiet, ka man mācoties, nemācīja šādu shēmu, braucu pēc izjūtām... kabatā gan es piekopu foršo shēmu :D

Edited by ep1dem1c

Cik atminos, tad garāžāi nebija nekādas shēmas, kā tur iebraukt? Kabatai gan bija visi spoguļi, stabiņi mazajās fortačkās utt...

Rekur tak bacards iemeta kā iebraukt garāžā, cik atminos, kaut kā tā arī mācīja, tikai talsos bija vieglāk, jo tur varēja skatīties pēc viena koka, pēc kura skatoties nepareizi iegriezt bija immpossibru ^_^

http://auto-lando.narod.ru/kabata.html lapas vidū ir aprakstīts kā iebraukt garāžā ar visu ilustrāciju.

Uz čuju. Ja jau es Need for Speedā māku driftot līkumus, kas gan grūts varētu būt noparkot automašīnu dzīvē?

nu jau tu pļūtī kaut ko, neesi tu spēlējis nekādus need for speedus. Nu nafig tev jāmelo ir? Kr4 gign komjunitij, AMNIIJS IR BAIGAIS DIRSĒJS!!!

Edited by m3rsy
  • Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...