Kontortionists Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Vēlējos uzzināt vienu lietu - kā pareizi bija jāskatās spoguļos, lai noliktu mašīnu ar aizmuguri garāzā? Visu pārējo zinu, bet šo esmu galīgi piemirsis un nu ir laiks likt CSDD eksāmenu. Ir kāds info par šo tematu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 10 sekundes man tas prasīja - http://auto-lando.narod.ru/eksamens.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Es personīgi vienmēr griežot iekšā ar dirsu starp mašīnām, vai garāžā, braucu tā, lai stūri griežot pa labi, un skatoties labajā spogulī, es pamanu to karodziņu, arī kreiso spoguli vajadzētu izmantot, lai pēc iespējas taisnāk iebrauktu, bet sākumā jau tu labajā spogulī skaties. Tev tak instruktors skaidro to lietu pirms ekša, kur apstāties, kad sākt griezt stūri, kur skatīties un cik tālu braukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Cik atminos, tad garāžāi nebija nekādas shēmas, kā tur iebraukt? Kabatai gan bija visi spoguļi, stabiņi mazajās fortačkās utt... EDIT: Nepamanīju, bet šķiet, ka man mācoties, nemācīja šādu shēmu, braucu pēc izjūtām... kabatā gan es piekopu foršo shēmu Edited December 17, 2012 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Cik atminos, tad garāžāi nebija nekādas shēmas, kā tur iebraukt? Kabatai gan bija visi spoguļi, stabiņi mazajās fortačkās utt... Rekur tak bacards iemeta kā iebraukt garāžā, cik atminos, kaut kā tā arī mācīja, tikai talsos bija vieglāk, jo tur varēja skatīties pēc viena koka, pēc kura skatoties nepareizi iegriezt bija immpossibru http://auto-lando.narod.ru/kabata.html lapas vidū ir aprakstīts kā iebraukt garāžā ar visu ilustrāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Uz čuju. Ja jau es Need for Speedā māku driftot līkumus, kas gan grūts varētu būt noparkot automašīnu dzīvē? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Uz čuju. Ja jau es Need for Speedā māku driftot līkumus, kas gan grūts varētu būt noparkot automašīnu dzīvē? nu jau tu pļūtī kaut ko, neesi tu spēlējis nekādus need for speedus. Nu nafig tev jāmelo ir? Kr4 gign komjunitij, AMNIIJS IR BAIGAIS DIRSĒJS!!! Edited December 17, 2012 by m3rsy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 NETIC NEVAIG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted December 17, 2012 Author Report Share Posted December 17, 2012 Uz izjūtu. Varbūt man nav nekādas izjūtas, esmu autistsisks dārzenītis bez koordinācijas. Man vajag parādīt shematiski, lai es saprastu. Tas links ir labs, bet kabatu es māku. Vajag to garāžu parasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Nu tur zemāk ir tiesi tā garāžā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Mēs te varam lielīties ar savām koordinācijām, bet braukšanas instruktors būs tas, kurš tev vislabāk spēs pastāstīt, kā to izdarīt visvieglāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Manējais teica tā - māki un vari, brauc uz čuju. Ja nesanāk, tad pēc soļiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now