Jump to content
GIGN Forum

Beef, ko tu saki par


traktorists^
 Share

Recommended Posts

Pats esmu testējis tādu aktivātoru, gan no parasta magnēta taisītu un netaisos ņemt nost. Pēc ilgstošiem pētījumiem, tad varu teikt, ka tas veiktais pētijums - eksperiemnts nav korekts. Aktivātors uzlādē degvielu (kā, to grūti pateikt), bet lai tas notiktu ir vajadzīgs laiks, nevar tā uzlikt, padarboties ar 50 gramiem degvielas un pateikt rezultātu. Pie tam video redzamais motors pat tādam ekserimentam neder. Vecos padomja laika motorus par precīziem nenosauksi.

Un tad vēl vajadzīgs laiks. Aktivātors, vai parastais magnēts uz degvielas trubas veido magnētisko lauku kuram cauri skrien degviela un kā zinām no elektrotehnikas pamatiem, tad jebkurā vadītājā, kas pārvietojas magnētiskajā laukā rodas strāva. Degvielā ir pietiekami daudz vadītāju lai tur sāktu rinķot kaut kur haotiski strāvas, kas var sakārtot, polarizēt, vai ko citu nodarīt tai degvielai. Par to lai ķīmiķi domā, kas tur var notik un kur ir tā sāls, kamdēl tas strādā. Tad nu lūk ir vēl novērojums, ka vislabāk tas proces sāk darboties, ja mašīnai ir pilna bāka pielieta. Kamdēļ tā?

Visām mūsdienu mašīnām ir degvielas sūkņi, to ražība pārsniedz motora patēriņu un liekā degviela attek atpakaļ bākā lai atkal varētu tik sūknēta uz motoru un visa sāls varētu būt šai procesā. Izskrienot cauri magnētiskajam laukam, degviela iegūst kādu lādiņu, vai arī nedaudz magnitizējas un sakārtojas ziemeļdievidu virzienā. Tikai nedaudz, lai lielu efektu tam nebūtu, bet šādi tā degviela izdara vairākas reizes un iespējams ka ar katru reizi tas proces uzlabojas un lielā degvielas masā kas ir bākā, tas proces ir jūtamāks jo neikliedējas apkārtējā vidē. Pie tam arī to aktivizātoru ražotāji saka un arī es ar parastu magnētu darbojoties esmu pārliecinājies ka efekts sākas tikai aptuveni pēc 10-15 minušu brukšanas un vēlams vienmērīgā ātrumā braukt bet efektu esmu novērojis un tas darbojas. Uz degvielas veidu, tad vieglāk ir uzlādēt dīzeļdegvielu. Benziniekiem ir grūtāk, un tur ir vajadzīgs ilgāks laiks lai degvielu uzlādētu.

kamdēļ tāda degviela var būt ekonomiskāka. kā mēs zinam, tad lai kaut kas sadegtu, tad to vajag labi sajaukt ar gaisu un jo perfektāks šis sajaukums būs un jo smalkāk sajauksies, jo labāk un ātrāk degmaisijums sadegs. Līdz ar to vēl zinām ka vis šai pasaulē ir lādēt, vai nu pozitīvi, vai negatīvi. Gaiss cik man zināms tad sastāv no negatīviem joniem pārsvarā, takā ja degvielai piešķirsim arī lādiņu, iespējams pozitīvu Un vēl tak zinām ka pretēji lādētas daļiņas pievelkas, tātad sajaucas ar gaisa daļiņām un to izdara vienmērīgāk. Tas tā prātojot kā tur tas var darboties. Tādi profesori neiedziļinoties būtībā, parādot eksperimentu pierāda ka tas nedarbojas, bet eksperiments nav izdarīts korekti un takā, ja kādam ir velme sazināties ar mani, tad varu piedāvāt smalkāku izklātu kamdēļ tas var darboties un vēl derētu uztaisīt labu eksperiementu un nevis ar 50 gramiem degvielas, bet teiksim ar vismaz 20 litriem un mēģināt notestēt to nevis ar aizvēsturisku motoru, kāds bija eksperimentā, bet ar musdienīgu, kam ir degvielas sūknis iešprice un citas modernas padarīšanas. Pats esmu jau nobraucis pusgadu ar tādu magnētu un esmu ļoti apmierināts. Ir idejas kā to uzlabot, bet pagaidām krīzes dēļ tam nav finansējuma, lai eksperimentētu.

Link to comment
Share on other sites

Esmu šitajam uzmetis aci garām ejot. Protams, ka tas ir sūds un cilvēku čakarēšana. Spoks gan atbildi uzcepa.. laikam izplata tos kativātorus (labs binzes, ne? pārdot magnētu ar 10x uzcenojumu).

Principā viss kur figurē magnēti ir spams - magētu diski mugurai, magnētu orbo mūžīgie dzinēji, magnētu ūdens jonizētāji, etc... Bet ticībai ir liels spēks! :)

beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Magnēti pie ūdens skaitītāja gan strādā godam...

Pie vecajiem padomju laika metāliskajiem strādāja, tagad pidrilkas uz plastikāta iekšām pārgājuši. Tāpēc jau arī kaut kur citur tie magnēti jāmēģina realizēt...

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Es protams iisti neticu, ka saads aparats varetu stradaat, bet neviens nav uzbliezis nopietnaku eksperimentu, lai pieraditu ka tiesham vai nu strada vai nee, ta ka paliekam pie ta pasham, kas tic tas tic, kas netic tas netic. Gribetos protams ticet, ka taa notiekas, bet kamer neesmu redzeejis in da real life, ka viss darbojas, pienemu, ka izmainas aparats veica, bet noteikti tas ir pietiekosi nemanamas.

Man pahajushos gadu bija auto, kuram viens gudrs fizikjis bija uztaisijis, kaut ko lidzigu pie auto iepludes pievienojot, kaut kadu aparatu, kas pats taisija kaut kadu gazi, kas samazina degvielas paterinju, vai taa bija ? Hvz, bet pasam prieks, ka tjipa mazak teres mashina :D

Link to comment
Share on other sites

Tas ūdeņraža sviests ir vēl viens naudas kāšanas variants! :)

Runājot par ekesperimentiem. Nu bet lūdzu peace of cake. Paņem benzīna ģeneratoru, pieslēdz tam 2kw sildītāju un izmēri, tik tas ilgi darbojas ar 100ml degvielas. Pēc tam uzliec aktivatoru un atkārto eksperimentu. Lai būtu ticami, vajadzētu kādas 10x pārslēgt ar/bez aktivatora.

Tas pats attiecas uz to ūdeņraža piešprici.

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

vis vienkāršāk ir nopirkt mazmotoru ar normālu jaudas / litra atiecību (neesmu hondu fans, bet šie motori ir tiešam labi uzbūvēti - b16a5 / b18c6 :thumbsup: ) un uzlikt LPG!

ar hho ir pabraukts, itkā kāds labums bija, bet tik minimals ka praktiski netika izjusts, tik cik braucot varēja just ka apgriezieni ceļas mierigi turot pedali, fīča ir šķidrumā, vajag būt ķīmiķim lai to saprastu!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...