Domino Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 legaalo tak analizes neuzrada Man comam bija taa, ka asins analizes neka nebija, bet urina kautkas nepatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 man čomam bija ta ka viņam par huyņas diršanu abas rokas nopuva.. iedomājaties? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Pārodu xbox 360 S 4GB ar pūlti un visiem vadiem + Red Dead Redemption + GTA EFLC . Ar mērķi, lai nomaksātu rēķinu par sasisto logu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Cik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspiits Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Huliganisms narkotisko vielu iespaida. iegugle un redzesi. šis pants šajā gadījumā nebūs, ja saprotu pareizi,ka ķipa tas legalka ir legālais pīpējamais maisījums, tad tā nav narkotiska viela. Viņu par narkotisku ir jāatzīst, lai būtu šis pants. Domāju, ka viņam nekas nebūs, ja salabos stiklu un pretenziju tur nebūs....,bet ei un sazini, nesen viens lapsi čomam pālī izšķaidīja un dabūja krimināllietu. Ja baigi nesprēgāji, gan jau apžēlos. Labākajā gadījumā dabūsi brīdinājumu un dabūsi salabot stiklu. Sliktākajā jaskatās ko tev var piemērot...vienmēr jau var dabūt pa žostko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Kā jau vienmēr, GIGN'ā ir pilns ar augsti kvalificētiem juristiem, kuru novirziens ir krimināltiesības. GIGN`s got talents! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 visi spice un parejie sudi tagad jau vairs nav legali... isteniba jau sen nav. tik mainas vnk tie nosaukumi bet viela ta taa pati... vismaz mans ta domāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 ir tas drankji meginats, bet nu sirmi ciet nerauj, pec 0.5 protams ir bezfilma, bet skaidra uzpipejot efekts kaa no marihuanas. kur tu tadu shirminieku nopirki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ja likumā nav aizliegto vielu sarakstā, tad tā vairs neskaitīsies darbība psihotropo vielu iespaidā vai tāpat skaitīsies? Jo alkoholam ir tā, vienalga skaidrā vai neskaidrā noziegums un likuma pārkāpums ir vienādi sodāms. Alkohola reibuma pastradats noziegums vienmer bus bargak sodams. Taka beidz hulji te dirst. Pats esmu tam gajis cauri, ne nelepojos ar to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Alkohola reibuma pastradats noziegums vienmer bus bargak sodams. Taka beidz hulji te dirst. Pats esmu tam gajis cauri, ne nelepojos ar to. Dvaia parādi man pantu un punktu kur tā ir teikts http://www.likumi.lv/ ka es kļūdos? Edited November 17, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 48. pants 12. punkts krimināllikumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Queer pastaasti plashaak kas iisti notika , kjipa pie skolas savilcies caur parashuutu , aiznesaas shirmis , novilki bikses un skreeji uz celja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 Kurīju džointā, no sākuma domāju, ka tā nav īstenība, bet sapratu, ka tomēr ir. Gāju uz priekšu ar maziem solīšiem, dzirdēju kā mani apkārt sauc un smejās. Tad čoms stāstīja, ka es atslēdzos, pēkšķi piecēlos un sāku sist čali, kas man uzsauca, tad viņi mani turēja, es laikam nobijos un sāku begt no viņiem. Bikses laikam pa ceļam nokrita. Tajā brīdī es gribēju nomirt, uzlekt uz mašīnas šķita vienīgā izeja. Tad es pagulēju uz kapota un uzmetu vellna ragus. Tad nokritu zemē un pagulēju, tad sāku bēgt, bet mani noķēra kkāds skinheds. Un tā sagaidīju mentus un maucām uz iecirkni 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Tu pirms tam alkoholu biji dzēris?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 (edited) Tu pirms tam alkoholu biji dzēris?? Nop EDIT. Vēl čomi teica, ka pensionāri izkāpjot no mašīnas, bļāvuši "Narkomāns uzlēca uz kapota" Edited November 17, 2012 by Queer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 ja tui zinātu cik man šis tagad šķiet smieklīgi dūmā ;DDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 haha interesanti ar ko bija apsmidzinaats tas legalais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 haha interesanti ar ko bija apsmidzinaats tas legalais Valmierā to legalku var nopirkt vienā TC zem nosaukuma "ūdenspīpes tīrāmais līdzeklis". Traka manta Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 What a fucking Queer! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 What a fucking Queer! Niku neizdomāju es, bet gan Tedijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 op is a fag oh the irony 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 vinjs pahodu kurija puukaino kursh agrak bija @ mildas tirdzins , dolbii jau traki bet ne tik traki.. nezinu , man jau liekas ka viss shis topiks ir dirshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 vinjs pahodu kurija puukaino kursh agrak bija @ mildas tirdzins , dolbii jau traki bet ne tik traki.. nezinu , man jau liekas ka viss shis topiks ir dirshana Nē, sūdu nerakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 vinjs pahodu kurija puukaino kursh agrak bija @ mildas tirdzins , dolbii jau traki bet ne tik traki.. nezinu , man jau liekas ka viss shis topiks ir dirshana Protams viņš grib tikai nopārdo savu xboxu vai ne? P.s kurš gribētu lielities ar to ,ka ir ielecis stiklos ar galvu? Padomā loģiski! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 Updeitošu topiku, kad uzzināšu ko jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts