Epix Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 P.S. Protams, ka esi. 80% meitenes ir iesaistījušās intīmos pasākumos ar sava dzimuma pārstāvēm. true, es pat teiktu visi 95% procenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Es esmu ļoti pārliecināta heteroseksuāle, un es, jāatzīst, daudz labprātāk skatītos uz puišiem, kas maigojas, nevis meitenēm q: Bet tas var būt arī tāpēc, ka meitenes man vienkārši pārsvarā liekas garlaicīgas. Edited November 9, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ta ari konkretu atbildi neviens nesaņēma... jā vai nē?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Nu es arī piekrītu, ka lesbietes būtu pieņemamāk, nekā geji, geji ir dabas kļūda, bet tikai tāpēc, ka mums patīk sievietes, tāpēc arī mēs vairāk pieņemam lesbietes, bet sievietēm atkal ir pretēji, viņām vairāk patīk kā divi veči viens otram, tas ir tikai loģiski!! Precīzāk, mums patīk sievietes, bet sievietēm vīrieši. Edited November 9, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tu ari esi dabas kļūda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tu esi izaudzis no izklaidēšanās un brīvā laika pavadīšanas? Cilvēks kas to teica, nav labākais piemērs, bet jā, var izaugt no uzskatiem, ka piedzeršanās vai vispār alkohola lietošana kā tāda ir izklaidēšanās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Vienkārši pizģec. Ja tu to uzstvēri Tom burtiski, tad tu esi galīgs aunu piere. Un nepiekasies pie vārdiem. Lietas būtību tāpat sapratāt, netēloja lohus. Es pieņemsim gign tusiņu neietu, jēga piedzerties un apzīmēt viens otru, tas ir tākā bišk bērnišķigi un otrkārt es jau savu esmu nodzēris Edited November 9, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Īsti nevaru saprast - tas ir tāpēc, lai mazinātu geju apdalīšanu vai vienk. kāds cer labi nopelnīt? http://www.kasjauns.lv/ru/novosti/99489/dzhastin-biber-ne-hochet-bitj-igrushkoj-dlja-geev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 hahahahaa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul- Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 katrs 10. ir gejs? Tad sanāk, piemēram, ja man ir 20 draugi tad 2 no viņiem būs geji/lesbietes. Kaut kā tomēr neticās. Tad jau viņi čum un mudž mums te apkārt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rinky Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 (edited) Es esmu ļoti pārliecināta heteroseksuāle, un es, jāatzīst, daudz labprātāk skatītos uz puišiem, kas maigojas, nevis meitenēm q: Mums zēniem ir otrādāk Edited November 10, 2012 by rinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 10, 2012 Author Report Share Posted November 10, 2012 katrs 10. ir gejs? Tad sanāk, piemēram, ja man ir 20 draugi tad 2 no viņiem būs geji/lesbietes. Kaut kā tomēr neticās. Tad jau viņi čum un mudž mums te apkārt Nu principā tā arī ir un šis pools to tikai apstiprina! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 ebatj, ebatj...man kursā ir 3 pidiņi nu par vienu man bija aizdomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Cilvēks kas to teica, nav labākais piemērs, bet jā, var izaugt no uzskatiem, ka piedzeršanās vai vispār alkohola lietošana kā tāda ir izklaidēšanās Katrs jau pats izvēlās kā pavadīt izklaides un brīvo laiku, so piedzeršanās un apzīmēšana var nebūt plānotājā Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 ja tu i gejs ta tu i gejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Tas,ka ka katrs desmitais ir gejs,ir ticami,tikai nevajag jau sausi skatīties uz cipariem,ja piem. kursā mācas 20 čaļi,tad divi noteikti būs pidiņi,bet uz kopējās pasaules fona tas ir ticami,pat ļoti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 da labi, es tik nesen uzināju, ka man viens paziņa ir gejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 joprojam uzskatu tā ir slimība. Nevajag slimos publiksi aprunāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 joprojam uzskatu tā ir slimība. Nevajag slimos publiksi aprunāt Par šito arī ar bioloģijas pasniedzējiem ir runāts. Iedzimtība ir tur kaut kādiem nieka procentiem no visiem gejiem. Pārējais ir paša pārliecība, nevis kaut kāda nebūt fiziska tieksme. Tomēr jā - viņu ir daudz! Tik pie mums viņi tikai praidos parādās. Ikdienā neviens neies publiskoties, jo ātri pa tāfeli noraus. Sad, but true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) joprojam uzskatu tā ir slimība. Nevajag slimos publiksi aprunāt ir pierādīts ka tas ir gēns ne slimība, kuru nodod tālāk, tiesa gan neatceros kur šo lasīju, kā arī kurš ir pie vainas, sieviete vai vīrietis ps kā kādreis kavacky (ja nekļūdos) bija sigā raksīts "pedarastus var ārstēt tikai gāzes kamera" Edited November 12, 2012 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 ir pierādīts ka tas ir gēns ne slimība, kuru nodod tālāk, tiesa gan neatceros kur šo lasīju, kā arī kurš ir pie vainas, sieviete vai vīrietis ps kā kādreis kavacky (ja nekļūdos) bija sigā raksīts "pedarastus var ārstēt tikai gāzes kamera" Kāds sakars pederastam ar šo topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acousticlove Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now