Cr3at1vE Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Tātad man ir lūgums, lai man piešķirtu votemap uz war3 serveri, jo tomēr, kad naktīs ieeju serverī paspēlēt, vai vienkārši tāpat paspecot un arī no rītiem tā ir, 1 pret 1 un ir, piemēram, karte de_piranesi, līdz ar ko, cilvēkiem tas nepatīk, tādēļ vajadzētu kādreiz arī karti pamainīt, kā arī dienā mēdz būt forge pēc cbble un tuscan pēc cpl_mill, kas ir pilnīgi vienādas kartes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Atbalstu, domāju, ka problēmu ar šīs komandas pielietošanu nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 (edited) Šim indivīdam obligāti jādod prasītās tiesības. Naktīs spēlē visai bieži, forša attieksme pret spēli, apkārtējiem. War3 manā skatījumā ir serveris, kur ikvienam adminam ir jābūt šīm tiesībām. Es vēl saprastu, ja tiktu diskutēts par xm - tas ir strīdīgāk. Teddij, tu esi slinks lops. Edited October 15, 2012 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vircsnieks Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Pilnībā piekrītu ziediņa teiktajam. Ir war3 serverī tāda problēma, ka tauta šausmīgi izvēlīga uz mapēm! Tiklīdz nepatīk kāda map un nav admina kas nomainītu daudzi pazūd. Creative es domāju nav no tiem kam nevarētu uzticēt votemap. REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 war3 serverī tāda problēma, ka tauta šausmīgi izvēlīga uz mapēm! Tā nav problēma tikai war3, tā ir visur. Par tēmu - zinu, kad mēdz atgadīties situācijas, kad cilvēki jau zina, ka esi admins un prasa votemap, tad domā ko viņiem teikt, ja Tev tās nav.. Neitrāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3at1vE Posted October 18, 2012 Author Report Share Posted October 18, 2012 Tā nav problēma tikai war3, tā ir visur. Par tēmu - zinu, kad mēdz atgadīties situācijas, kad cilvēki jau zina, ka esi admins un prasa votemap, tad domā ko viņiem teikt, ja Tev tās nav.. Neitrāls. Tas ir tas sarežģītākais, ieeju naktī iekšā serverī, tur spēlē 2pret2 uz aztec, prasa, lai nomainu mapi, jādomā ko teikt. Cilvēki arī ilgi nevēlās tādās situācijās palikt spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 uzliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts