Spoksx Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Kas varētu būt par vainu sabim, kad skan, piemēram, tas pats gangman style tāda trīcoša skaņa, bļed kā lai pasaka? Liekas, ta kā vaina būtu, ka pārāk lieli basi uzgriesti, bet uzliekot mazākus tāpat tāda tricoša skaņa, liekas takā kaut kas trīcētu. Tieši no subwoofera nāk. Kā lai pārbauda? Vai uzreiz nest uz garantiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Varbūt tas ir tāpēc, ka subwoofers ir dirsā ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ja trīc, tad kaut kas atkabinājies un grab. Ja nav ne jausmas ko darīt - go ahead, sliktāk jau nepaliks. Priekš kam izmantot garantijas remontu, ja pašam skrūvgriezis un lodāmurs pieejami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 membrana is parplisusi, vari vinu izmest vai ari meginat nest uz garantiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Labāk nes uz garantiju. Ja tu tur atskrūvēsi visu vaļā un sapratīsi ka neko nejēdz, tad iespējams pats sevi būsi apzadzis, ja nepieņems garantijā.. gribēdams būt par gudru rūķi. Tik traki tak nav, ka kādu laiku nevari iztikt bez basiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 (edited) Subwoofer dirsā ir tad, kad pupiņas saēdās? Priekš kam izmantot garantijas remontu, ja pašam skrūvgriezis un lodāmurs pieejami? Es saožu ģēniju. Edited October 9, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 A nevar būt, ka tur kautkas iekšā ir ielīdis? Man viņš 3 mēnēšus stāvēja garāžā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 A nevar būt, ka tur kautkas iekšā ir ielīdis? Man viņš 3 mēnēšus stāvēja garāžā. jā, 3 žurkas un pieci circeņi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Es saožu ģēniju. Es gan tur saodu sarkasmu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted October 9, 2012 Author Report Share Posted October 9, 2012 Es gan tur saodu sarkasmu... Es saodu debīlismu. Vai tas ir tik grūti neiziet offtopikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Ja tev ir garantija tad nes uz viņu neuzdodot liekus un nevajadzīgus jautājumus. ja tu pats nejēdz kas var būt par vainu, tad visdrīzāk labāk arī tev nelīst tur un neskatīties lielākas skādes nenodarīšanas nolūkos. Tas ir tas, ko tev cenšās pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Man bija līdzigi, principā bija ielikta lieka detaļa iekšā (papīrīts), kas lēkaja pie basiem, skaņa tādi pati kā plīsušai memrānai. Atskrūvē un apskaties, tur taču četra skrūves maksimums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted October 10, 2012 Author Report Share Posted October 10, 2012 Man bija līdzigi, principā bija ielikta lieka detaļa iekšā (papīrīts), kas lēkaja pie basiem, skaņa tādi pati kā plīsušai memrānai. Atskrūvē un apskaties, tur taču četra skrūves maksimums. Tā arī darīšu, paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 kad uz skruvem nebus blombes vairak, tad tu varesi pirkt jaunu, jo esoso nelabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 kad uz skruvem nebus blombes vairak, tad tu varesi pirkt jaunu, jo esoso nelabos Kas tie par krievu laiku veikaliem, kas skatās uz blombēm, mūsdienas ar tehniku ir tā - tava tehnika vari vērt vaļā cik uziet, neesi vainīgs kāmēr defekts nav radīts dēļ tā ka pirkstus iebāzi. (Cik zinu šādi ir visa veida elektrotehnikai, agrāk bija tavs variants) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Kas tie par krievu laiku veikaliem, kas skatās uz blombēm, mūsdienas ar tehniku ir tā - tava tehnika vari vērt vaļā cik uziet, neesi vainīgs kāmēr defekts nav radīts dēļ tā ka pirkstus iebāzi. (Cik zinu šādi ir visa veida elektrotehnikai, agrāk bija tavs variants) laptopam vismaz vel pirms gada veljorpojam bija krasas punktinji uz skruvem, logiski skruvgriezi nedaudz pagriezot ir acimredzams, ka ir skruvets, nevienam neinterese ko tu tur dariji, svarigi, ka dariji un ir defekts. Teiksim operativo nenem vairak preti, mazums gribeji mainit uz lielaku un sapisi dakshu, nu kaut kaa taa. Taa bija agrak un ta ari liekas ir normali, kapec firmai jamaksa par to, ka klients ir lohs!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 лох - личность ограбленная хулиганами Kāpēc jums tik ļoti gribas to vārdu izmantot, ja tā nozīme ir pavisam savādāka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 domu, tad tu saprati tapat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Лох - личность ОБМАНУТАЯ хулиганами. Divos vārdos - kāds iesaka - lohs izdara - sekas ir uz loha pleciem. IMHO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 laptopam vismaz vel pirms gada veljorpojam bija krasas punktinji uz skruvem, logiski skruvgriezi nedaudz pagriezot ir acimredzams, ka ir skruvets, nevienam neinterese ko tu tur dariji, svarigi, ka dariji un ir defekts. Teiksim operativo nenem vairak preti, mazums gribeji mainit uz lielaku un sapisi dakshu, nu kaut kaa taa. Taa bija agrak un ta ari liekas ir normali, kapec firmai jamaksa par to, ka klients ir lohs!? Man laptopam arī pirms trim gadiem pirktam ir blombes, skatījos netā jaunu kompīti un tur bija rakstīts, ka garantija strādā uz atsevišķām komponentēm, teiksim ja atver un baksti ramu ar pirkstu, tad tas nenozīme ka kompīts zaudējis garantiju, bet gan rams. hz kā tas viss dzīvē strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 nezinu kā ar laptopiem, bet stacionārais arī bija blombēts, pats biju tīrijis putekļus, nosprāga viens ram pēcāk, protams garantija nestrādā, jo blombes nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 latvija veikalos doma ka tevi apzagt un tikt no tevis atrak valja un lai nebutu jalabo garantija nekas, es pirms 2 gadiem aiznesu uz garantiju telefonu 1 menesis garantija bija vel palikusi,tie notureja kamer beidzas garantija un tad pateica sry vecit tavam tel garantija beidzas mes vairs nelabojam, ej tiesajies ja gribi,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 11, 2012 Report Share Posted October 11, 2012 Tom tulit tev te atnaks un saks skaidrot patieso vards ''lohs'' noziimi ta ka nelieto to vardu, savadak noedis bez saals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted October 11, 2012 Author Report Share Posted October 11, 2012 Attaisiju, iekšā mētājas mistisks metālā gabaliņš, kas arī traucēja. Verat ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts