GooD`MeN Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Man ir 2vi lieli kartupelji un maltaa galja... Gribu sacepumu... Es domaju ja sagriezishu skjelitees kartoshku uzlikshu pa virsu malto galju un tad velreiz kartoshu un pa virsu sieru domaju ka buus pa sausu...Ko vel vajag? Fixi fixi 15min laikaa atbildi SACEPUMS CEPESHKRASNII BUUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Vai nu tomāta šķēlītes pa virsu, vai sīpolus pie kartupeļiem. Principā, ja Tu to visu ieliktu cepamajā maisiņā, sanāktu nedaudz sulīgāks tas ēdiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Nee es parastajaa stikla traukaa smuki saliktu A malto galju pirms tam vajag apcept vai nav obligaati? Kaadu skjidrumu krejumu neko nevajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 http://www.fotoreceptes.lv/malta_gala.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Vecīt, apcep to gaļu, samal kartupeļus un uztaisi cepelīnu vienu lielu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 http://www.fotorecep...malta_gala.html IDEALI , tieshi to ko es gribēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Ar majonēzi nebūs pārāk sausi. Apakšā kartupeļi, pa vidam maltā gaļa, tad atkal kartupeļi un pārlej ar majonēzi, 180-200 un gards sacepums garantēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Attachi foto variantu taisu...Izskataas super, smarzho veel labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2012 Author Report Share Posted August 23, 2012 Nebutu petersilji bet butu bijushi veikalaa loki un dilles butu IDEALAK>.... Bet taa nav ne vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Tad tomēr tevi kinuļi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Tad tomēr tevi kinuļi??? Njekto nekavo nekidal Tas bija vienigais kas man bija majas un gribeju ko tadu pagatavot 2vaam dienaam sanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Es arī šito šodien ieprovēju. Tīri forši, un arī ēdams, vienīgi, tas nav ēdiens, ko var uz ātro čih-pih, gatavs un pierīties. Ja viens pats visu gatavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now