abcdefuck Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Ir veel kaads, kas nodarbojas ar sho? https://www.smscredi...AodzEwAPw#bonus Princips vienkaarsh: draugs , kursh jau ir regjistrejies tevi uzaicina. Tu regjistreejies, regjistrejoties tev ir jaasamaksaa 1 santiims. Tad tu panjems pirmo krediitu, piemeeram, 5ls. Kad esi sanjeemis krediitu vinju uzreiz atdod atpakalj. Neko nesanaak sameksaat, jo pirmais ir bezprocentu krediits. Peectam, tavs draugs, kursh tevi ir uzaicinaajis, par to, ka tu regjistreejies un lieto Smscredit pakalpojumus, dabuu 10ls savaa kontaa. Tas tieshaam straadaa, un pats jau dazhaas dienaas esmu diezgan normalu summu dabuujis. ir veel kaads, kas to dara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 bļa, nu super izdevīgi - visi tā iztērē tās pirmās reizes, un pēc tam labākajā gadījumā sadala pa piecītim, bet pēc tam, kad patiešām pēkšņi nepieciešams tas sms aizdevums, tad gan komisija būs jāmaksā - baigā peļņa beigās sanāk, ne 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 aj jau viss labums nosuukts ir no chomiem... tik tagad zapara. agrak vnk chomu piereģistre un 3ls kabata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 crediton var aizņemties 100Ls un jāatdod 95Ls. Pats šito pamēģināju. Vienreizējie 5Ls! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) Khm, nopietns shēmotājs. CIk esi ''nopelnījis'', ja nav noslēpums? Edited August 21, 2012 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 crediton var aizņemties 100Ls un jāatdod 95Ls. Pats šito pamēģināju. Vienreizējie 5Ls! Beefs Gadījumā, ja aizdevuma atmaksa tiek kavēta, stājas spēkā standarta nosacījumi; Atdodot aizdevumu ātrāk par 2 nedēļām no kredīta saņemšanas datuma, stājas spēkā standarta nosacījumi. Tad sanaak, kaa jatdod ir tieshi peec 2vaam nedeeljaam, tieshi tajaa dienaa, kad paiet divas nedeeljas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Jāatdod ir no 2trās līz 4turtajai nedēļai. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alied Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Kāds no jums vispār tā kaut ko ir nopelnījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Kāds no jums vispār tā kaut ko ir nopelnījis? Apkaunojumu, visiem pēc kārtas uzmācoties ar kaut kādiem kredītiem, noteikti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgrEs1ve Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Stulbums kaut kads, ej labak strada un pelni Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Blā es tagad sāku nožēlot savus vieglos 5Ls, jo tagad no epastiem un smsiem ar super piedāvājumiem ne-atkauties. Da lol! Nafig man rakstīt īsziņu par ātro kredītu? Ja man vajadzētu piķi, tad es to meklētu, bet ne jau ņemtu ātro kredītu aiz neko darīt.. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 pirmaja nedelja, kad sho uzzinaju, uzaicinaju 15 draugus, dabuju 135 ls, jo 3draugus iznaca pierunat tiaki, dalot uz puseem Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted September 15, 2012 Author Report Share Posted September 15, 2012 varbuut ir kads, kas grib pieregjistreeties un sadaliit draudziigi tos 10ls uz puseem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 varbuut ir kads, kas grib pieregjistreeties un sadaliit draudziigi tos 10ls uz puseem ? Kas ta nu? Aptrūkās draugu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 1ls tev 9ls man Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted September 16, 2012 Author Report Share Posted September 16, 2012 Kas ta nu? Aptrūkās draugu? nu praktiski visi iespeejami ir uzaicinaati, tie kas ir pilngadiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Viss stradā, piereģistrējos un saņēmu 5 ls. Ja kādam vajag rakstat man vai abcdefuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted September 16, 2012 Report Share Posted September 16, 2012 Labāk rakstat man, lai reģistrējās caur manīm! Man ļoti vajag palīdzību :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Smscredit vairs nav aktuāli! Ja gribi vēl 5 ls un neesi piereģistrējies https://www.vivus.lv/# Tad droši sūti man e-pastu un telf nmr, aizsūtīšu ielūgumu! Ja ir jautājumi raksti PM sīkāk pastāstīšu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 biznesmenji blec 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernesto Posted November 11, 2020 Report Share Posted November 11, 2020 Šis viss finanšu topics vēl vispār ir aktuāls? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billyy6 Posted March 25, 2022 Report Share Posted March 25, 2022 Es gribu ņemt kredītu, bet man pārāk bail to darīt.... Vai jūs varat man dot padomu tieši tagad? Paldies visiem jau iepriekš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now