Ouzijs Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Sveiki! Vecums-16 Nodarbošanās-Skolnieks Pieredze cs 6-7gadi online un ar botiem, bet izlaidu 3 menesus nebij Pc! Labums-labums bus tads ka es palidzesu pret čīteriem, lai nepiemeslo lieki serveri un negodigi neuzvar! speleju darbadienas, jo brīvdienas atpusos laukos! stati- http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=7566 es nebiju spelejis 3 menesus statistika bij daudz labaka! Niks Ouzijs registrets un ir aktivs Gribu iemacities but par administroru, un palidzet citiem speletajiem, pret čiteriem, mapi nomainit, kick kadu par to ka nespele un nepilda misiju. Šobrīd nepretendēju ne uz ko astronomisku, pietiks ar standarta paketi, kas paredz slay,gag,slap,kick. Protams bans ir vajadzīgs un būtu vēlas pie tā tikt, bet saprotu, ka sevi ir jāpierāda. Tāpēc var arī pacīnīties ar kick un voteban. Un ari izeju cauri visiem skilliem, biju human, tagat warden, nu ir tiri labi. Paldies, ka uzklausījāt. ar cieņu Ouzijs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The M Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Pat viena diena nav, paspēlē vēl kādu laiciņu, šaubos, vai war3 ir tik dramatiska situācija, ka tev acc dos.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
burq Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Nu war3 tagad visu laiku online ir kāds administrators. Neredzu jēgu pēc vēl kāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spankyed Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 war3 jau un ta pietiks adminus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 (edited) Bet es varetu papildinat vinu klāstu, Un pameginat var! Kas tāds notiks ja es pievienosos administroru pulciņam? Edited August 18, 2012 by Ouzijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Nu besī, tagad katram, kam nav slinkums raksta pieteikumu. Pohuj cik nospēlējis vai cik redzams niks forumā. Tu pirms vēri vaļā jaunu topiku, gadījumā nepamanīji cik pieteikumi ir uz war3? Uzskatu, ka ir daudz labāki kandidāti par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 (edited) Nebūs. Kamēr nešausi sakarīgi un nepierādīsi sevi, šaubos vai vari cerēt uz tiesībām. Neņem ļaunā, bet sava vietiņa zem saules ir jāizcīna. Edited August 18, 2012 by pikaso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 A ka es varetu izcelties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Viss nāks ar laiku. Paliec uzticīgs gignam un paliec uzticīgs CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burq Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 A ka es varetu izcelties? Aktīvāk piedalies foruma dzīvē, vairāk uzturies serverī, proti, krāj stundas. Sadaļā "Aizmukušie čīteri" liec demo ar spēlētājiem, kas nav tikuši nobanotim bet kuri ir lietojuši palīgprogrammas. Ir daudz dažādu lietu, ka varētu sevi pierādīt, bet pārējās jau nu Tev ir jādomā pašam, jo pašas elementārākās pateicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poga15 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 esi par jaunu olai butu par adminu izaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
The M Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 (edited) esi par jaunu olai butu par adminu izaudz Esmu viņa vecuma, bet attieksme pret mani bija citādāka, jo es pieteikumu rakstīju tikai pēc 2-3gadu spēlēšanas gign'ā. Tā kā vecums nespēlē tik ļoti. Bet nu par tēmu, te nekā nebūs, tač slēdziet ciet. Edited August 18, 2012 by The M Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 turklāt otro reizi divās nedēļās 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Nu labi CS paliksu uzticigs! Un gign serveri man patik vis labak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Tātad, mēģini pēc gada! TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts