Jump to content
GIGN Forum

Mtv Shovi


slow hands
 Share

Recommended Posts

par cik man nez kapeec nogrieza MTV2, tur parasti bija reaals alternatiivais muzons (esmu jau paardziivojis to nelaimiigo dienu, tas notika apmeeram vasaras beigaaas, cerams mans MTV2 tagad ir labaakos mediibu laukos) smile.gif bet runa neiet par MTV2, bet gan par uberpopsiigo parasto MTV, kuru ir iemiilojushi tik daudzi izsmalcinaataas muuzikas cieniitaaji visaa pasaulee (es sevi pieskaiti pie netiirajiem metaala un psihopaatiskajiem punk roka faniem). taaatad, biezi gadaas uzsleegt MTV vienkaarshi, lai skan fonaa kkaads muzons kameer es kko lasu (parasti kaadu zurnaalu) un tad dazreiz es uzsleedzu tieshi tad, kad iet tie krutie shovi - Punk'd (vai kaut kaa taaa), tur kur Eshtons Kuchers aakstaas, tad veel ir tas Boiling Point (tas man tiiri norm patiik), tad veel ir ar Dzesiku Simpsoni (es zinu, ka macho vinju ieniist, bet nevareeju nepiemineet), tad veel ir tas MTV Cribs, nu taas maajas mani vienmeer fascinee un kaut uz mirkli varu pabuus vinu pasaulee (blja, kaa man kaarotos taadu ubermaaju, kuru pats vareetu visu projekteet un iekaartot) smile.gif. aha, veel ir tas Made, nu tas kur menesha laikaa padara par to ko tu veelies kluut (esmu redzeejis kaa vienu dzeku pataisa par kruto reperu aka freestyle master, lol, tad veel 1x tur bija kkads jefinsh, kas gribeeja kluut par ciikstoni vai kko taadu...), tad veel ir tas kur taisa liidziigas sejas kaa kkaadam slaveniibaam (tas man liekas pretiigs) un pats krutaakais no visiem Pimp My Ride smile.gifnu taa, es gribeeju pajautaat kursh ir juusu miilaakais no shiem visiem shoviem un kapeec? tad veel mani tirda viena doma saistiibaa ar to Pimp My Ride shovu. parasti, kad X-Zibit (es nezinu kaa taa repera vaards pareizi rakstaas, piedodiet ja ir nepareizi) ierodas pie kaada, kas veelaas lai vina mashiinu "uzpimpo", tad parasti tas cilveeks ir taadaa sajuusmaa it kaa buutu atradis 5 milj. skaidraa naudaa uz ietves smile.gif vecenes kliedz kaa nelaabaas, dzeki atkal taisa reaalo sasveicinaashanos (nu juus ziniet to nigeru stilaa - iedod roku un tad saliec roku un ar pleciem "sabuhnjijaas) un bljauj kaut ko "oh my god, no way!" stilaa. blja, juus tas netracina, nedomaajiet ka taas emocijas ir biki paarspiileetas? smile.gif nu nez, nez, man kkaa ticamiibas moments tiek nozagts + veel kaa tie autinji ir nolaisti liidz klintjim, tas vispaar ir kaut kas unikaals. es arii labpraat sagraiziitu savas muteres autinjam visu salonu ar nazi, nolauztu spoguljus, saskraapeetu saanus, norautu bamperi, protams, to ievietojot mashiinas salonaa smile.gif samestu bagazniekaa vecaas dreebes, botas un boulinga bumbu, tad veel pasauktu 3 draugums un mees draudziigi paleekaatu pa jumtu smile.gif un tad lai X-Zibita kungs uzpimpo manu raidu. nu labi, shovs paliek shovs, bet nevajag jau tik traki paarspiileet...

P.S. lai piedod man visi MTV vieniitaaji, bet: "Atdodiet man manu MTV2!!!" smile.gif ja nenosaucu kaadu no shoviem, tad pierakstiet apakshaa!

Link to comment
Share on other sites

Es neiebraucu - pa kuru īsti Mtv jūs runajat???

Sk. pateicos Bijach par info - secinaju, ka tadu neskatos un tapec arī nespēšu neko jēdzīgu pateikt un tapēc labāk vienkārši paklusēšu smile.gif

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

vo vo, tajos laikos kad skatījos televizoru smile.gif tad patika deathmatchs, kaut kas no punk'd arī ir labs, no boiling poita man patika kur vienai čiksai teica "Hey you look like christina aguilera, HEY, you ARE Christina Aguilera, please, please give me an autograph" lai gan līdzības nebija nekādas smile.gif

pimp my ride man liekas debīls ja es neesmu "ALL DA NIGGAS IN DA HOUSE SAY YOOOO" noskaņojumā. Cribs nezinu, to laikam nesen sāka rādīt.

Link to comment
Share on other sites

Ir vel tads raidijums (tikai tas irretak- 1x nedelja- nedelas nogalee laikam), kur katru reiz kadai 16 gadigai meichinai uzriko nezeligo balliti uz b-day, tadaa kaa Hollywood stila- klubaa ar VIP viesu sarakstiem, apsargiem, slaveniem DJ, atbrauksanu limuzinaa/ heliitii utt, fotografiem utt, vardu sakot - ka zvaigznem. Stiligi, manuprat.

Link to comment
Share on other sites

ir veel kaut kaads jauns tur MTV shovs, kaut kad vakar iesleedzu un skatos apkaart kaut kaadi gejiski dzheki un vecenes 70-gadu stilla dreebees apkaart skraida un meeghina teelot kaut kaadus tur 70. gadus, funky baby. flower power utt.

var vienkaarshi paarreekties, kaa var kaut ko tik stulbu izdomaat... brr...

a taa man vislabaak laikam jau patiik punkd.

Link to comment
Share on other sites

personīgi man viva la bam. kapēc ? tapēc, ka tur ir ekšns un jautrība kā to resno veci čakarē laugh.gif ( viņš laikam bama sencis ) protams džekesi arī ir labie veči, bet man dažos brīžos paliek pretīgi, nevis smeiklīgi.

personīgi man tas pimp my ride smagi iebesī. Domāju tapēc, ka tās uuber niga piga hujiga sasveicināšanās un viņu superstilīgo reperu runasveids man besī smagi. Vispār šitas reperu šits nepārāk. varbūt arī tādēļ, ka man mašīnas kā tādas nepārāk pievelk. es labāk ar kājām pastaigājos, vai arī ar kādu videi draudzīgu pārvietošanās līdzekli ( sirdī es esmu grīnpīsists ). un vispār jā mtv2 ir daudz labāks par popsīgo mtv !

Link to comment
Share on other sites

nja slow hands smile.gif tev liidzigs liktenis maneejam!

es gan saakshu ar vel senaakiem notikumiem! man tjipa vispar nopirka sateliitantenu, kad man bija kadi 6 gadi, un tad es cauraam dienaam luureeju Cartoon Network. Tas tiri labi nodereja anglju valodai smile.gif (es vel tagad miilu CN, dazhreiz kad aizmo4iju pie maasas un tur raada Johny Bravo, par to nekas labaaks nevar buut)! Tad nu skatijos, skatijos un tad vairs neraadija, jo saakaas fakinaa digitalizaacija un ar manu bomzharo analogo uztveereju vairs nenjeema! Bet nu nekas, tad man uzlika to uuberdigitaalo pirms kadiem 5 gadiem! Tad man raadija kadus 5 mtv (pavisam normaala man isti nebija, bija tjipa vacu, kas it ka bija gandriz tads pats, ka parastais, tur radija visus tos raidijumus, tad man bija franchu, mtv hits vai kaut kaa taa, base ar nigeriem vislaik un protams mans miiljaakais - MTV2) ! MTV2 vnk roxoja, ta bija ikdiena, bet tad pirms kadiem nedaudz vairak ka 3 gadiem MTV2 vairs neraadija (parejos ari, palika tikai tas parastais), taa bija katastrofa! Un tad ari to pashu pec kada pusgada beidza raadit! Taa antena veljoprojam ir, kaut kadus bomzharos kanalus man dafiga raada, bet nu tadus neviens neskatas smile.gif! Tagad man ir kads uuberkaabelis pa 1.90LS meenesi, kur man rada eurosport, VIVA PLUS (vnk super kanaals), Discovery, animal planet, tv1000 (lieki teikt, ka visi krieviski) un vel paaris shitus! Tagad kareiz bija doma kaut ko apgreidot teljukam, psc kaa es senaak luureju visus tos MTV, tagad pat nespeju noticet, ka ta kadreiz bija, njaa un tagad vairs nav!

Nu man patika cribs! Tas punk'd it ka ar norm bija, bet to ta isti neraadija vel, kad man bija MTV, bet ir naacies redzeet, kad piekliidenjoju pie kaada!

Bet visvairak man patika tas neatceros kaa sauca, bet tjipa, kur izveeleejas kaut kadus 4ubarus un vinji tjipa taisiija kadas zinamas grupas vai atsevishku nigeru klipus! Kur vinjus aizveda uz viesniicu, tur frizieri un vel visadi brinumdari padarija vinjus lidzigus tiem izpilditajiem un tad vinji filmeja to klipu! Taa raidijuma ideja man afigenna patika, vieniigais, kas man besija, bija ka tur biezhi vien tjipa atveidoja visaadus suudus, kaut kadus Enrikes, J. Lo un tml! Bet tur butu norm piedalities!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...