Jump to content
GIGN Forum

Mtv Shovi

slow hands
 Share

Recommended Posts

man sausmigi patik no vacijas viens shows: Wetten dass(tulkojuma: deram ka) ideja tada: Vacija populari cilveki sledz deribas vai kads vares kko izdarit piem. vai viens dzeks vares ar kaju pa 2reiz garaku boulinga celu ka parasti uztaisit straiku,protams, ar boulinga bumbu. ja vini vinne deribas tad sova vaditajam(dzekam no Haribo reklamas) kkas jadara piem. vienreiz vinam vajadzeja uzkapt ar kajam eifela torni smile.gif a to ja slavenibas pakash tad viniem ari kkas lidzigs, mans favorits bija vacijas ex-kanclers Kols laikam uzvarda dabuja braukt ar uudensslepem smile.gif un tam visam pa vidu iet lielakas deribas kur jasavac daudz cilveki, no sitiem man favorits ir: jasavac 100 japani no berlines ar magistra dokumentiem, kuri dziedas "Schnappi das kleine Krokodil" smile.gif

kopuma baigi forshi

mazlietinj besii tas PIMP MY RIDE, jo tur biezhi liek mashiinaas bezsakariigus prichendaaljus.

OOO, es tagad vareeshu braukt mashiinaa, dziedaat un to visu ierkstiit. Tas man ir tik reaali vajadziigs. Peec tam to ierakstu nosuutiishu uz reaalo rekord kompanii un dabuushu liigumu.

Taa notiks reaali...

Boiling point arii suukaa, jo tur te prikoli dazhreiz ir paaraak stulbi, un jaabuut idiotam, lai to visu paciestu...

Aaa, un vispaar MTV daudz kas suukaa (MTV2 iisteniibaa arii biezhi suukaa, jo tur liek popsiigo alternatiivo muuziku laugh.gif )

Hmmm, kas gan veel suukaa? Ai, daudzkas

p.s. Mani miiljaakie kanaali laikam ir VH1 un Baltijas muuzikas kanaals (nez kaa sauc). Tas Baltijas man patiik, jo dazhreiz sleedzot garaam sanaak uzsleegt, kad skan Pantera, Sepultura, Kreator vai kaukas cits itin labs. VH1 ir slavens ar savu raidiijumu produkciju (taadi kaa "behind the music" un arii visaadi forshi topi (ne tikai muuzikas)) un tur arii biezhi laizh labu muzonu (gan klasisko (60tie, 70tie), gan piekdienu vakaros (ja nemaldos) VH1 Rocks)

p.p.s. labs shovs (vai driizaak raidiijums), ko esu redzeejis pa VIVA (bet reaali anglju) ir BRAINIACS

p.p.s. labs shovs (vai driizaak raidiijums), ko esu redzeejis pa VIVA (bet reaali anglju) ir BRAINIACS

ooo, blee, kaa man tas shovs patiik. vienreiz bija kaut kaadas 4 seerijas peec kaartas, un tas noziimeeja 2 stundas vienkaarshi smieklu... iesaku visiem paskatiities!

ok, apmēram atceros tos šovus ko skatījos

1. vietā - Brainiacs - ģeniāls staffs - es varētu saukt un saukt tos piemērus kas tur ir - vēl mani piedur čiksas kas tur ir - no adult channela smile.gif

2. vietā - Beavis and Butthead - ir pāris sērijas, kur es rēcu nenormāli

3. vietā - a šito dala Celebrity Deathmatch un Toma grīna šovs. Tas Grīna staffs man toreiz, kad skatījos (pirms 4-5 gadiem) riktīgi patika - viņš vienkārši lieliski daveda cilvēkus. Viens no maniem mīļākajiem kadriem bija kur viņš stāv uz ielas ar ģitāru un dzied par garāmejošajiem cilvēkiem - teiksim nes viens kekss savu sīko uz pleciem un Grīns tādā frīkainā balsī dzied "I'm carrying a kid on my back, I'm carrying a kid on my back" - tad viens cits iet pāri ielai un šis sataisa tādu vājprātīgā balsi un bļauj (ķipa megametālu tēlo) "I'm going acrooorrghhsss the streeeerrghhht". It kā nekas īpašs, bet man dikti patika.

vot breiniaks ir labākais šovs un punkts ! tā kā man pietam tādi reāli zinātniski šiti baigi patīk tad vispār ! reāli dīfultos manuprāt rāda pa discovery. senāk pa vivu bieži bija, tagad vispār nava manīts sen un ja parāda tad vecas sērijas:(

nēsu par tiem breiniakiem dzirdējis, bet izklausās jau interesants (ja jau adult channel čikses piedalās). manuprāt interesantākais šovs, ko tagad rāda pa mtv, ir punkd. šodien vēl kaut kāds stulbs nigga rapper vārdā tyrese tika normāli izņirgāts. tā kā thumbsup.gif.

breiniak valda!

kā viņi paši saka :"Science is fun". Un viņu izpildījumā tas tā arī ir smile.gif

btw kāds skatījās to daļu, kurā viņi testēja vai "Braun noise" patiešām darbojas. Tad translēja to skaņu, bet es nedabūju dzirdēt, jo man bija ciemiņi mājās. vai tā skaņa uz jums iedarbojās? smile.gif

ok, apmēram atceros tos šovus ko skatījos

1. vietā - Brainiacs - ģeniāls staffs - es varētu saukt un saukt tos piemērus kas tur ir - vēl mani piedur čiksas kas tur ir - no adult channela smile.gif

2. vietā - Beavis and Butthead - ir pāris sērijas, kur es rēcu nenormāli

3. vietā - a šito dala Celebrity Deathmatch un Toma grīna šovs. Tas Grīna staffs man toreiz, kad skatījos (pirms 4-5 gadiem) riktīgi patika - viņš vienkārši lieliski daveda cilvēkus. Viens no maniem mīļākajiem kadriem bija kur viņš stāv uz ielas ar ģitāru un dzied par garāmejošajiem cilvēkiem - teiksim nes viens kekss savu sīko uz pleciem un Grīns tādā frīkainā balsī dzied "I'm carrying a kid on my back, I'm carrying a kid on my back" - tad viens cits iet pāri ielai un šis sataisa tādu vājprātīgā balsi un bļauj (ķipa megametālu tēlo) "I'm going acrooorrghhsss the streeeerrghhht". It kā nekas īpašs, bet man dikti patika.

vo vo es ar atceros toma griina showu tik reeciigs es paarzviedzos

breiniak valda!

kā viņi paši saka :"Science is fun". Un viņu izpildījumā tas tā arī ir smile.gif

btw kāds skatījās to daļu, kurā viņi testēja vai "Braun noise" patiešām darbojas. Tad translēja to skaņu, bet es nedabūju dzirdēt, jo man bija ciemiņi mājās. vai tā skaņa uz jums iedarbojās? smile.gif

Nop ta skanna neko nedeva biggrin.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...