Egoists Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) Sveiki visi ! Ir izveidots jauns cs servers! Bet nevis 1.6 vai CSS ,bet gan CS:Condition Zero. CZ ir kaut ,kas starp CSS un 1.6 Grafikas zinja tuvaks CSS, bet gameplay zinja vairak uz 1.6. Aicinu visus interesentus iemegjinat, server IP : cs2.gamerx.lv:27015 . Nokachat Cz varam sheit http://cs.gamerx.lv/czero.exe Un pamaciba Shortcut izveide http://lionz.slash.lv/kakas/czero.jpg Piebildishu vel vajag cs 1.6 :-/ More info @ irc.lv #czero P.S. Visi shos cilvecinjus, kas ir dzirdejushi ka CZ ir lazha, bet nekad pashi nav megjinajushi,ludzu, papriekshu izmegjinat un tad runat . Cienisim viens otru. Edited December 28, 2005 by Egoists Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 cz ir interesanta spele. kkad bus japameegjina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Sveiki visi ! Ir izveidots jauns cs servers! Bet nevis 1.6 vai CSS ,bet gan CS:Condition Zero. CZ ir kaut ,kas starp CSS un 1.6 Grafikas zinja tuvaks CSS, bet gameplay zinja vairak uz 1.6. Aicinu visus interesentus iemegjinat, server IP : cs2.gamerx.lv:27015 . Nokachat Cz varam sheit http://cs.gamerx.lv/czero.exe Un pamaciba Shortcut izveide http://lionz.slash.lv/kakas/czero.jpg Piebildishu vel vajag cs 1.6 :-/ More info @ irc.lv #czero P.S. Visi shos cilvecinjus, kas ir dzirdejushi ka CZ ir lazha, bet nekad pashi nav megjinajushi,ludzu, papriekshu izmegjinat un tad runat . Cienisim viens otru. rofl. kā cz grafikas ziņā var būt tuvāks CSS ja viņš ir taisīts ar veco labo parasto HL Engine. Varbūt biš smukāks par parasto cs, nekas vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 nu es esmu paspelejis paris reizes man patikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Buus jaapameegjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Interesants geims, tikai nēsmu spēlējis netā, tikai pildijis misijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Interesants geims, tikai nēsmu spēlējis netā, tikai pildijis misijas. Es atceros, ka gignam bija cz serveris (laikam) un tad es pie kautkaa biju (laikam SheYna ) un skatiijos kaa vinsh onlainaa mauca, jo man tad veel neta nebija, bet tur serverii kopaa ar cilveekiem veel boti speeleeja un taa ne visai izskatiijaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 nu cik var shito gruust, kaa eju kaadaa forumaa taa shitais SHIT's priekshaa nu nerullees CS:CZ tagad un diezvai arii kautkad turmpmaak paskaties WCG pat tagad vel spelee CS 1.6 nevis CSS, jo CS 1.6 da best starpcitu es neesmu dzirdeejis, ka CZ lazha, vinjsh vienkaarshi IR lazha(manas domas) btw tu tieshaam esi Egoists, tagad te spamo sava labuma deelj, jo noteikti admins serverii iedos tiesiibas par to, ka piesaisti cilveekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 forshi... man cz iepatikaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 labaaks tomeer ir un paliek 1.6... man liekas ka source paliks populaars kaut kur peec vismaz 2 gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) rofl. kā cz grafikas ziņā var būt tuvāks CSS ja viņš ir taisīts ar veco labo parasto HL Engine. Varbūt biš smukāks par parasto cs, nekas vairāk. CZ ir iebuvets bump mapings [laamju valodam 3d textura kas pieskhir fakturu objektiem :] tadelj ari grafika ir krietni labaka, tikai labaka fps delj sho iespeju neizmatot :] BET JAUNU IR VELME IZMANTOT VINJAS TAD CONSOLE RAXTAAM r_detailtextures 1 UN AIDAA :] Edited December 28, 2005 by LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 lol, ja nezinaaji moviemakers.nu lapaa var arii detailedtextuuras nokopeet prieksh CS 1.6 - to parasti izmanto cs muuvijos, takaa izskataas, ka shinii situaacijaa tu esi palicis luuzeros.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 pamegiinaaju un neteiktu ka ipashi patika,bet bija ok!! Man patiik kad tu saki piemeram Need Backup Radaa kur tu esi ! Tas Roxxx bet vispar speleej 5/10 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 (edited) redboot tu tads pesimistiski noskanjots esi laikam dzive nezheliga . Edited December 30, 2005 by LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 man patika bet ne tik loti, lai CZ aizvietotu 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Normaala, normaala speeliite, bet ne tik forsha lai aizrautos tur un paarietu uz vinju. Pirmaas 30min ir WOW, pectam tik taa. Paspeeleeju new game, tiku liidz 3 vai 4 3karshu uzdevumu liinijaam un apnika smagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LIONz Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) man patika bet ne tik loti, lai CZ aizvietotu 1.6. Neviens neliek aizstaat :]] Edited January 19, 2006 by LIONz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) Cz Kaads tolks par to runaat ja simts reiz laiaaabks Cs 1.6 un granaataa man cz beesii araaa............ Blad taadu dmg taisa .... vienreiz uzrajies ciets neu kaa cs 1.6 netaalu jau 100 uuz 100 buusi jau ciets taa riebjas.......... (vismas steama serveros taa bija) Edited January 19, 2006 by mikis Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 fuufelka tas CZ 1.6 labaakais kas ir bijis un labaaks vairs nesanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now