Lo4wis BMW Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Sveiki ! Informācija par mani: Esmu Liepājnieks , kam drīz jau būs 20.gadi. Mācos LVT (Liepājas valsts tehnikumā) , par Ēdināšanas pakalpojuma speciālistu , 3gadus jau mācos. Brīvā laikā boksējos un apmeklēju boulingu. Bouligu eju spēlēt katru 2dienu. Esmu kritis uz mašīnām , gar tām varu stundām pērties. Pa lielām ripām esmu jautrs , sabiedrisks. Patīk ar draugiem pērties un garšo alus. Vecums: 19 Pieredze: cs.roxcs.lv , cs.bagem.lv , css.bagem.lv. Pieredzīte jau ir , netīros spēlētājus varu atkost. Laiki: Kad brīvs brīdis tad arī spēlējos , parasti tas ir ap 16:00 līdz 18:00 un tad vakaros no 21:00 līdz pazūd tauta. Tagda brīvs laika ir daudz vairāk. dienā tās 2-3h ir. Links: http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=142 Reg. niks: Pēc 1.Jūlija būs. Limits notērēts. Administratori: Maddn. ( Niknais , tvix 50% uz 50% ) Ps. Uzskatu ka būtu stūlbi prasīt adminiem kas atbalsta Tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Cik paskatījos aktīvi reportē čīterus, ar muļķībām pagaidām serverī nav izcēlies Tākā bija rr servera statiem, tad nevar apskatīties cik reāli ir bijis serverī, uz to šajā gadījumā domāju, ka var pievērt aci Nikam uzskatu jau sen bija jābūt reģistrētam, ja atbalsti serveri kurā spēlē. Nu tad, lai iet REC no manas puses. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Ja nemaldos, tad jau pavisam nesen biji rakstījis pieteikumu. Zinu, ka Tev atteica, bet neatceros iemeslu (ja nemaldos, tad atteicējs bija neikeds - līdz ar to, atteikums pamatots un jaudīgs). Sagaidīji brīdi, kad viens no patreizējiem ir grēkojis un gaidi uz vakanci? Par spēlētāju : Tagad kādas divas nedēļas neesmu bijis diži aktīvs, tamdēļ grūti diskutēt par Tavu statusu. Bet līdz tam neesmu Tevi manījis kamdēļ būtu labāks par visiem pārējiem, vai arī kāds guvums būtu no Tevis. Rezumē uz Tevi kā par kārtībnieku ir nekāds (nejaukt ar neitrālu). Gribētu redzēt vēl citu pieteikumus, tad arī būtu ar ko salīdzināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 40 dienas pavadot online time,nēesmu manījis,ka būtu baigi aktīvs,varbūt tgd pēc statu rr,bet nu tgd daudzi bērni,skolēni,čīteri uz vasaru ir aktīvi. Nekā personīga.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 http://www.gign.lv/forum/topic/54873-css-lo4wis-bmw/page__p__583728#entry583728 šeit visi salika anti, kas uz doto brīdi ir savādāk? Ar ko tu esi izcēlies, lai kļūtu par adminu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikssilins Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Manu viedokli ganjau neņems vērā, bet čalis ir sakarīgs, arī aktīvs. Kā jau Gucci teica, vieta vakancei, es saku REC, bet sākumā nejau uz pilnu admina paku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Man personīgi gribētos redzēt vēl kādus pieteikumus un tad varētu izvērtēt kandidātus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Šis izskatās pēc "keksam noņēma acc, man iedos" topika - administrātoru skaits serverī nav limitēts un viņi pietrūkst jā, bet neuzskatu ka būtu nepieciešamība tagad strēbt kartu un dalīt access, gluži otrādāk vaig vairāk izvērtēt kandidātus. Godīgi sakot, es redzu daudz labākus kandidātus administratora serverī nekā tu, tāpēc es mainu savu lēmumu (salīdzinot ar iepriekšējo topiku) un dodu anti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 Tādat pat nebiju domājis , ka keksam ņems nost ACC. Tāpēc tagad neskalojat , ka gribu ielīst keksa vietā. BullsEyE* - Esmu biežāk serverī , vairāk hakeru reporti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Salīdzinot iepriekšējo un šo topiku, palikas tā interesanti par to regniku, pirmajā reizē - telefons remontā, savukārt šoreiz jau atkal limits beidzies. Sorry par offtopiku, bet nu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo4wis BMW Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Salīdzinot iepriekšējo un šo topiku, palikas tā interesanti par to regniku, pirmajā reizē - telefons remontā, savukārt šoreiz jau atkal limits beidzies. Sorry par offtopiku, bet nu.. Jaa , ka rakstīju pašam smiekli sanāca !! Pa visam biju piemirsis , ka vajag reg. nick. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Forumā esi neaktīvs. Es tevi vispār nevienā topikā neesmu redzējis (izņemot čīteru reportā). Ņemu vērā to, ka norādi - ka esi sabiedrisks. Kā arī uzskatu, ka reg niks ir jāpērk nevis tad, kad raksta pieteikumu, bet jau kādu laiku iepriekš, tas tā.... Plus, tu neesi norādījis kādas tiesības vispār tu gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Laikam nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts