Jump to content
GIGN Forum

Darbs Policijā


Spoksx
 Share

Recommended Posts

Laiks iet uz priekšu un jāsāk domāt, kur iet mācīties. Domas ir daudz. Sākumā gribēju iet uz IT, bet padomāju, ka man šī lieta nemaz tā nepatīk, lai es varētu visu savu dzīvi mācīties un strādāt ar datoru.

Tagad iešāvusies doma iet mācīties policijā, ko jūs sakāt? Šim darbam ir nākotne? Varbūt kāds strādā policijā?

Otra doma man ir mācīties par būvinženieri, man to ieteica mācīties radinieks, kuram tagad ir maģistrs, bet es neesmu strādājis tādu darbu un nezinu vai mani tas aizraus.

Gribētu ar jums parunāt par šo tēmu.

Link to comment
Share on other sites

es teiktu ka labāk atrodi to kas tev patīk un ir kā hobijs, nevis skriet tur kur kāds "iesaka" mācīsies par policistu, kļūsi par policistu, ar visiem to ieradumiem un rakstura lielumiem, kā arī radical pieminētie "draugi" būs daudz

tom - it "specs" jā, iespējams, programmētājs ? nūū varbūt, bet matemātika dod tādu lietu kā loģisko domāšanu kas ir vitāli svarīga

Link to comment
Share on other sites

Nu, noteikti nepatiktu strādāt birojā, man patīk darbs ārā. Es nezinu, kas man visvairāk patiktu, ja es neesmu to darbu darijis.

Man darbs policija ir ieinteresējis, bet man ar tā paša doma, ka menti nevienam nepatīk. :D

EDIT: VIdenē es jau mācos parastajā, es runāju par savu nākotnes profesiju.

Edited by Spoksx
Link to comment
Share on other sites

Pazīstu vienu meiteni, kadeti. Par dzīvi un mācībām nesūdzās, bet- ir viens BET- kavēt attaisnotu vai neattaisnotu iemeslu dēļ mācības NAV IESPĒJAMS. 100% apmeklējums.

Turklāt nekur nav rakstīts, ka arī policijā tev nedraud darbs birojā- draugam brālis ir vecākais inspektors, 99% laika pavada mazā kambūzītī, salīcis pie antīka datora.

Link to comment
Share on other sites

Tas, protams, kā kuram policistam, cits tiek arī garā pastaigā patrulēt pa vecrīgu.

Tie ir municipāļi, kuriem nav nekādas saistības ar policiju kā tādu :D Bet, jā- ja gribas pastaigāt pa Vecrīgu, patrenkāt dzērušus britus un bāleliņus un par to saņemt nedaudz pāri 400 lvl uz papīra- droši, nav tik lielas ķēpas kā ar Valsts policiju.

Link to comment
Share on other sites

ja gribi lai ejot pa ielu tev sauc par musaru un splauj uz muguras tad ej drosi par musarilu!

Kaut kā neesmu redzējis nevienu policistu ar apspļaudītu muguru. Idiotus, ko menti savāc- tos gan var redzēt vairāk kā vajadzētu.

Link to comment
Share on other sites

Brālēns nesen iestājās, 8 stundas dienā (mācību vai fiziskās, neatceros) jāmācās 1-5dienai, brīvi ir tikai svētki, nav brīvlaiku vispār nekādu,arī visu vasaru jāmācās, jāmācās diezgan daudz, BET maksā jau mācoties, kaučkādi 190Ls uz rokas, ja nemaldos.

Kavēt jau gan var, ja dabū ārsta zīmi, man te viens nesen pagulēja ar plaušu karsoni nedēļu mājās, no problems, slimus jau mācīties nesūta :)

Ja gribi saistīties ar ko tādu, varbūt labāk padomā par armiju, ja esi stalts un izskatīgs, varbūt varēsi strādāt ārā pie pils vai Mildiņas 2 stundas stāvot un blisinoties taisni :D Maksā vismaz normāli.

Attachment, es ceru, ka tu pēc dabas neesi no tiem šmurguļiem, kas satiekot mentus dirš viņiem pretī uzreiz, lai atpisās utt. :) Vot tā atieksme ir musars.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

attachment ko tu savu žulti izgāz šeit? Cik zinu te nav neviena policista, municipāļa. Ej uz vecrīgu un pasaki ko tu par viņiem domā... bet visticamākais kad policists pienākt klāt esi pieklājības paraugs.

Internetā dirst nav malku cirst.

Municipālis uz rokas saņem 270+ 50ls ēšanai.

Viss krutāk ir ja tiec drošības policijā, darbs vidēji 6 dienas mēnesī un alga uz rokas 500ls . Bet nu lai izietu fiziskos testus teiksim tā nepietiks ar to ka tu esi sportisks. + arī psihaloģiskos testus. Protams jābūt augstākajai izglītībai.

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Tom. tu laikam esi menta dēls?! baigi grauž ne?!

tev laikam visi draugi ir urlas, kas neko vairāk par 2litrīgo nav redzējuši..

zinu es tādus kadrus, kas diršās un ir "spicie" bariņā stāvot, bet nu kad viņam vienam ir jātbild par savu sacīto tad kaut kā dūša papēžos...

Nightmares ļoti precīzi uzrakstīja, tikai var pieteikt arī bezalgas atvaļinājumu, ja tev vajag pāris brīvas dienas, bet ja ir ļoti labs attaisnojums, tad laikam maksas arī varēja dabūt.

Studiju programma arodenes izglītībai, kas apgūstama vienu gadu ir elementārākie pamati un ir viegla.

Edited by B3NDE
Link to comment
Share on other sites

Uz armiju gan neieteiktu , kā jau toms fui blin Nightmares

, minēja , sākuma ir ja nemaldos 3 mēnešu ilgas apmācibas Aluksne , ( ari maksa , neslikti ) kad pabeidz aluksini , izvērtejot atzimes iegūtas tur , vari tik brunotajos spēkos , 99 % Latbatā ( ari neslikti maksa ) Uz mildiņu ir lielas rindas un konkurence ! Bet tad tev jabut širminiekam !

Edited by RadicaL.LV
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...