bReeTz Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) garlaicīgais, beidz bojāt topiku! edīte: Striptīzs žetonniekā. Oriģinālākais veids, kā esi attaisījis alus pudeli? Edited July 5, 2012 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Rīgas stacijā, uz perona pret to cilindrveidīgo metāla miskasti,nolaužot nagu. Kur ir macho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 macho visticamāk šobrīd ir mājās un dara kaut kādu random stafu, bet vispār, cik es esmu dzirdējusi, viņam ir dzīve un gign vairāk nepietiek laika kas ir lieta, ko Tu esi izdarījis un neesi spējis sev piedot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 tik mulkis sev kautko var nepiedot! dziive turpinas nav ko sevi zeelot! Tici ka pasaules gals pienaaks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nezinu, kā citi, bet es tādu atbildi nepieņemtu. Piemērs proper atbildei: Joprojām nespēju piedot sev, ka atstāju bijušajai savu PC. Jautājums: esi skuvis bārdu ar sieviešu skuvekli? (vai, dāmām- kājas ar vīriešu bārdas skuvekli) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 yup esmu, nesūdzos. Kā tikt galā ar pārtikas kodēm? Nē, seriously, esmu jau izmisumā, tik daudz ko esmu izmēģinājis. kaut ko nestandarta var ieteikt, tikai realizējamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Izmet visu aaraa!!! nopietni, tas straadaa, visu, kas Tev ir un kur var buut kodes, met prom Filma ko Tu vareetu skatiities atkal un atkal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Trons, Scots pilgrims pret pasauli un Fight club. Kas ir two fish? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Trons, Scots pilgrims pret pasauli un Fight club. Kas ir two fish? Beefs Tas pats ka three fish, tikai bez viena dalībnieka. Vai sanācis vemt publiskā vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Vai toronto metro skaitas publiska vieta? Ja jaa, tad jaa Vai uzskati ka tev ir atkariba no datora? (nav svarigi cik liela, ebt vai ir) EDIT: Man liekas tie butu klaji meli ja kads pateiktu ka nav ne mazakas atkaribas Edited July 5, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Vai toronto metro skaitas publiska vieta? Ja jaa, tad jaa Vai uzskati ka tev ir atkariba no datora? (nav svarigi cik liela, ebt vai ir) Ir, pie tam milzīga kas ir tav lielākais veikums šajā dzīvē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) boring pasteidzās Edited July 5, 2012 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Personīgais ieguldījums man līdz šim - izglītības iegūšana. Kāds ir tavs mērķis, ko sasniegt šobrīd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Gribu noiet lejā uz virtuvi paēst. Tavs lielākais feils, zīmējoties kādam (piem., meičai vai čomiem)? Edited July 5, 2012 by tranzistors Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Faceplants uz skeitiem lidojot no kāpnēm Kuru valsti visvairāk gribētu apciemot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
You Use Drugs? Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 250LS vecriiga aizgajam mazliet iedzert! pectam aizgaja!! Kad pedejo reizi dabuji pa seju? un par ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Kad pedejo reizi dabuji pa seju? un par ko? 2007. gada vasarā, Rīgas autoostas tualetē. To iemeslu tā arī nesapratu - čurāju pie pisuāra, kad kāds lielāks un apaļīgāks stāvēja man cieši klāt. Domāju, ka nevar paiet garām or something, bet nē - blenza virsū man. Neatceros, ko viņam pateicu, bet taisot bikses ciet uzreiz sekoja sitiens pa vaigu [no sāna]. Lai nu kā - iemeslu tā arī pontam nesapratu, bet viņš jau ar dabūja trūkties. Manas saulesbrilles, atšķirībā no viņējām, palika veselas. Tā ka ar savu zilumu zem acs un piepampušo pieri biju ļoti lepns un laimīgs. [kretīns uzkrita man virsū un es ar pieri pret flīzēm nolikos]. Tā ar beidzās. Šamais aizmuka un man jau pēc minūtēm bija mikriņš. Lai nu kā - jautājums - kā Tu pavadi garlaicīgu darbadienu? Edited July 6, 2012 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 pēc iespējas ilgāk mēģinu spēlēt spēlītes telefonā, lai laiks ātrāk iet. vai randomā sūtu stulbas īsziņas. kā pārciet 31 grāda karstumu šodien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 sēžu kondicionētā birojā un ar šausmām gaidu to mirli, kad būs jādodas mājās Vai tev ir kāds draugs gejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Apzīmējusi skolu un sākusi nodarboties ar UE. Tavs mīļākais mūzikas žanrs un kas Tev tajā patīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 noteikti reps, because I'm A GANGSTA es nezinu, vienkārši patīk daudz labāk kā visi citi žanri, es nezinu ka var nepatikt piemēram onyx un la coca nostra tev ir kada draudzene lezbiete vai tas hemofrodīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) Wtf ir hemofrodīts? Ja zilais, tad nē, lesbiešu arī nav, taču par 1 čalīti neesmu īsti drošs. Uzglabā/turi naudu skaidrā vai kontā? Kādēļ? Edited July 6, 2012 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Sienas apzīmēšana varētu iet kopā ar urban exploration vai kaut kā tā. Karoč meklē pilsētā episkas, neredzētas vietas. Aptvueni tā. Ko domā par latviešu mūziku kopumā? [Ne 2 konkrētiem māksliniekiem, bet ņemot visu kopumā, ko esi dzirdējis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Savdabīga, dažāda, interesanta. Nemelošu, ka ir arī ļoti daudz ripoffi, bet nu kopumā vērtēju pozitīvi. Vai ejot dušā mēdz kādreiz tur arī pačurāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ir 2 veidu cilvēki - tie kuri čurā dušā un netīri, sasodīti meļi. Bet jā - mīzt dušā ir nācies. Mīļākā košļeņu marka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts