SuperRembo Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Sveiki! Cik isti maksa Ligo svetkos licences iegade, un kur vinu iegadaties! Dzirdeju ka ja ir citas personas, netikai gimene, tad nakas licenci nemt, lai varetu muziklu klausities. Policija pedeja laika sini apkartne jau daudziem ir sodu salikusi, tapec negribetos taja saraksta tikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 nesen tieshi teica pahodu pa beztabu ka akka/laa ir atljavusi skandinaat muzonu uz liigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Lai viņi iet dirst, Līgo/Jāņos nekas nav jāmaksā un nebūs. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Gacho esot atļāvis savus gabalus klausīties... Bet kurš gan pa Līgo tādu klausās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Un ko Tu klausies pa līgo? nav kādam ufo & freda līgo ieraksti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) DC var atrast bb brokastu ierakstus, two old babies utt. Mani favorīti ik gadu Kaut kad pēcpusdienā būšu Liepājā, mož atradīšu visu, nokačāšu un iemetīšu, bet nu tad jau redzēs. Edited June 18, 2012 by Nightmares^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Un ko Tu klausies pa līgo? nav kādam ufo & freda līgo ieraksti? ēēēm, nemācēšu atbildēt, jo tā nekad nav bijusi problēma, kā arī es nekad neesmu pieteicies uzņemties atbildību par mūzikas garantēšanu ballītē. Galvenais, ka ir dziesmas par tēmu un var ballēties, mūzikai skanot fona, nevis sēdēt ausis spicējot uz tumbām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Un ko Tu klausies pa līgo? nav kādam ufo & freda līgo ieraksti? Vienīgi varu piedāvāt Nežēlīgas Huiņas 2 un 3. Dzīvoju mežā, AKKA'i mani neatrast! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Gacho esot atļāvis savus gabalus klausīties... Bet kurš gan pa Līgo tādu klausās. nu tas jau vairāk bija kā piemērs pārējiem mūziķiem, jo tas tak ir absurds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 A kas sanak es piemeram nevaru tagad iziet sava paglamā un uzlikt muziku?! Neesmu neko interesejies par tiem pridurkiem, apgaismojiet mani luudzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Tū old bejbiez divi 0 0 trīs , manuprāt labākais no visiem. http://failiem.lv/u/fynzygm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaposts Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 A kas sanak es piemeram nevaru tagad iziet sava paglamā un uzlikt muziku?! Neesmu neko interesejies par tiem pridurkiem, apgaismojiet mani luudzu! Var droši likt mūziku. Tāpat jāņos un ģimenes pasākumos var droši klausīties, problēmas varētu rasties gadījumā, ja tu pagalmā izdomātu tirgot jāņu sieru, tad, iespējams, ka vajadzētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 vācu šlāgeri dzērumā izklausās tieši tā pat kā līgo dziesmas, es laikam klausīšos tos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Jāņu ballīte savā pagalmā skaitās privāts pasākums, un uz šo pasākumu nevienam nek';adas licences nevajag, un arī policija speciāli reidot nevienu negrasas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 (edited) ēem, nebija tas prikols, ka bez ordera, viņi var iet iesālīties? Privātīpašums ir un paliek privātīpašums. Edited June 18, 2012 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Es jau par autortiesībām esmu samaksājis pērkot diskus. Tagad man vēl būs jāmaksā šiem? Nebūs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 2OldBabies = Labvēlīgais Tips tikai jautrāk + visādi viesi. Man ir kādu 7 gadu līgo 2oldbabies radio koncertu ieraksti. Manuprāt nav nekas labāks ko līgo vakarā klausīties par viņiem. Ja kādam vajag atsūtīt sakiet! Nekādas licenses! Ejat zeķes adīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 tikko atcerējos - pirms dažiem gadiem draugam pc bija kkāds aizvēsturisks raidījums ar Fredi , čalis tur vislaik plēsa baigās anekdotes ar atskaņām , ja nemaldos tad sauca ''Iespraud Svecīti'' ... ir kādam ieraksti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoneris Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 tikko atcerējos - pirms dažiem gadiem draugam pc bija kkāds aizvēsturisks raidījums ar Fredi , čalis tur vislaik plēsa baigās anekdotes ar atskaņām , ja nemaldos tad sauca ''Iespraud Svecīti'' ... ir kādam ieraksti ? Tas raidījums notika vairākus gadus pēc kārtas. Man noteikti ir kaut kur ieraksts, pameklēšu. Vienīgais baidos, ka viņš varētu būt kasetē :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Paldies par Fredi un Ufo, senčiem bija ierakstīts diskā, bet tas vienos Jāņos noziedēja. Bet ja runā par Jāņiem un tā, vai kāds var padalīties ar sakarīgām marinādes receptēm? Parasti marinēju ar tradicionālajām metodēm, sāls, pipari, sīpoli, zaļumi, medus, JD BBQ mērce un visādas variācijas. Varbūt kādam ir kāda sikretka? Vistai n Gaļai .. receptes.elve ir pilns ar visu ko, bet meklēju tiešām pārbaudītas vērtības, jo šajos Jāņos tas gods tiks uzticēts man un vjg variācijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 http://www.artstudio.lv/sasliks/ ahujenna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 pieliec majonēzi, čilī piparus(nepārspīle), būs tāds pikants Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Patīkami dzirdēt par to, ka 'oriģinālais' šašliks tiek marinēts ar baltvīnu un eļļu... Klauni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 man te vesela jūra cilvēku stāsta, ka šašliku esot zaibis marinēt ar majonēzi `n` def. staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 katram tomēr sava gaume. Līdz ar to nevar ieteikt īsti marinādes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now