Pusdzīvais Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 pie manis var braukt. maja kur gulet, upe, pljava, duša, tualete, plīts utt bet ja, es tik tagad agriezos no vakardienas, sikas pec 2 dienam pastastisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Bez apvainojumiem, bet mindam es iepisīšu pa tāfeli, ja viņš tur uzradīsies. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ak jēziņ, kas jums te pa kaislībām. Jādomā, ka visi +- viens otru pazīstat dažādos (..) veidos, un jums tur izveidojies savs lociņš vietējais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Viss kārtībā. Visi tur ir cilvēki kā cilvēki, bet minds ir minds. Viņa smadzeņu spējas nav tipiskas "parastajam mirstīgajam", un tas nav domāts no tās labākās puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 gan jau tevi ar pieņems kādā no `lociņiem` Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 gan jau tevi ar pieņems paņems kādā no `lociņiem` Nevajag mums vēl meitenes uz šādiem pasākumiem. Ar pagājušo gadu jau pietika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Man jau šķiet, ka svarīgāk, lai random cilvēki no malas nenāktu. Es tā arī šobrīd neesmu sapratis, kas tās pa meičām bija pagājušo gad, kuras parādījās no rīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Starp citu, man liekas, ka kaut kad sen, es ar Ami sēdēju Elikā naktī blakus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ahujeķ, boring, šito es nezināju. Paldies ! Kas pie velna ar cashu notiek ? Viņš nav uz kaut kādiem antidepresantiem uzsēdies ? Vēl pagājušo gadu staigāja apkārt bļaudams, ka visas ir sievietes virs 12, bet šogad viņš ir PRET to, lai kāda bezpeņaina persona ierastos pasākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) oi nu booring es arii biju eljika un speleju cs ar ame! plus vel bija icecube un liiv` dod medalju /sorr par offtopic Edited June 17, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ja es neesmu ierindots random pidinju kategorijaa, tad labpraat ierastos, vienigi shogad man vajadzeetu kaadu kas savaac no riigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Man jau šķiet, ka svarīgāk, lai random cilvēki no malas nenāktu. Es tā arī šobrīd neesmu sapratis, kas tās pa meičām bija pagājušo gad, kuras parādījās no rīta. Laikam jau tā volejbola spota īpašnieces tu domā? Tās, ar kurām n00ke neatvairāmi flirtēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Es jau par to it nemaz neuztraucos, nemēdzu iet pie svešiem cilvēkiem gadījumā, ja tur nav vismaz viens man reāli un kaut cik labi pazīstams cilvēks. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Es jau par to it nemaz neuztraucos, nemēdzu iet pie svešiem cilvēkiem gadījumā, ja tur nav vismaz viens man reāli un kaut cik labi pazīstams cilvēks. (: So, rape is not one of your fun time activities? Tooo bad... Edited June 17, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ziediņ, tiešām gribēšu redzēt ko tu man izdarīsi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Ziediņam jau pagājušogad bija beisbolene priekš tevīm bagāžniekā, tikai tu nebiji Edic: Analgīn, es atlikušo vasaru nedzīvošos pa Liepāju, bet gan pa savu, Tukuma galu. Šodienas sajūta velk uz to, ka es gribēšu aizlaist uz to pasākumu. Bet joprojām zajobs par to, ka tas spots tik tālu un jābrauc caur Rīgu, kas papisīs daudz laika. Edited June 17, 2012 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Es tev izdarīšu to, ko tavs alkoholoķis tēvs tev nekad nav darījis - iemācīšu manieres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Es tev izdarīšu to, ko tavs alkoholoķis tēvs tev nekad nav darījis - iemācīšu manieres. kaut kā neizskatās ka tev būtu manieres, takā droši vari nemācīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Es pat nezinu kura pusē stāties.. tādi argumenti... PS: Atkārtošu jautājumu - manu purnu tur kāds grib redzēt, izņemot epixu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 nu brauc. kopā jautrāk. ja ar krāsām neesi uz Jūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 man nekrāsojas... Principāli... visādus šķīdinātājus - jā.... krāsas - mani met miegā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Ziediņam jau pagājušogad bija beisbolene priekš tevīm bagāžniekā, tikai tu nebiji Edic: Analgīn, es atlikušo vasaru nedzīvošos pa Liepāju, bet gan pa savu, Tukuma galu. Šodienas sajūta velk uz to, ka es gribēšu aizlaist uz to pasākumu. Bet joprojām zajobs par to, ka tas spots tik tālu un jābrauc caur Rīgu, kas papisīs daudz laika. beidz raudāt, es stūrēju uz to galu jau no 2009 gada, nekādu problēmu nav bijis! Murdziņš gan jau tiks. Es gan to spotu varētu aizsist tavā pankūku mobīlī šogad ir doma atrast kādu autobusu un braukt ar to (lasīt busiņu / minivenu / ~7vietīgu partyvanu!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Ja nu kāda vieta bez SCTG crewa paliek neaizsita, tad count me in. Man sabiedriskais transports vasarā neasociējas ar neko labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Ka man patik kad cilveki metajas ar vardiem pa labi, pa kreisi, kaut gan pasiem ta nevajadzetu darit. Labak kads mani apskaidro, vai ir izlemts kur un kad, jo visu sito lasit vairs nu nav velmes. Ikgadejie murgi, kads kadu izrubis, kadi random cali taisas braukt, kads pa visam sitam sadrukatajam lpp nespej izlemt vai ko darit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Es esmu par deadalive vietu ar VIP ielūgumiem, lai SCTG crews tiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts