bReeTz Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Tuss nav vēl sācies kā jau atkal sākās random čaļi. paaicini cigu līdzi jo man te labs čomaks lidzi brauks kas ar viņu dzīvojis kojās kopā Tas tā, mājienam. btw, mans iepriekš minētais Sasmakas placis jūlija beigās līdz augusta vidum aizsists ar kaut kādu bērnu nometni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Tuss nav vēl sācies kā jau atkal sākās random čaļi. Nē nē, mans bračka te jau vislaik ņemas, tikai īpaši nezīmējas, un diezvai tāpat būs vēlēšanās braukt. Btw, par datumu nebalsoju, jo personīgi man vienalga, kad, galvenais, ka tik lietus nelīst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 ev, ev.. nekādi labi čomaki līdzi. brauc viens vai nebrauc vispār. *tas nav konkrēti neuzvienu, bet nākotnē iegaumēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Anyway, man ir spots bez uudens, ja vajag ar uudeni, sestdien/sveetdien mekleeshu to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 tātad, cik saprotu, diezgan sīva cīņa notiek par diviem datumiem. ķirsīt, ļoti labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 lol kas vispār ir Brown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Tā kā tieši GIGN burziņu apmeklē'jis neesmu, ir interese par to - kā tad tas viss īsti notiek? kas ar ēdamo, kas ar dzeramo? Vai daudzi guļ mašīnās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 lol kas vispār ir Brown? vo vo... baigi aktīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 lol kas vispār ir Brown? don't know, don't care Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Es, kā ilggadējs GIGN komūnu pasākumu apmeklētājs, varu teikt, ka lielākā daļa guļ teltīs, par paiku un dzeramo gādā pats. Pagājšgad bija uztaisīta pohu zupa tiem, kuri sametās (un nesametās) zupas sastāvdaļām. Tātad cepamgaļa izpaliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Tātad cepamgaļa izpaliek? ņem savu gaļu un cep cik uziet tb kopēja ēdiena teorētiski nav. guļ pa lielam teltīs (vari jau ar gulēt mašīnā, kokā, grāvīt utt) jautras sarunas ar kapteini un citiem biedriem garantētas ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ņem savu gaļu un cep cik uziet Borings viens pats cep gaļu stūrītī... Tas gan ačgārni izskatīsies... Ko tad visi ēd? līdzi svietmaizes and shit? Vai alkohola diēta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 nu ne, nebusi viens kas cepj, katrs jau principa k-ko pacepina. vienk nav kopejais katls. bet ta ja, ed ko panjem lidzi. un vel lielaks jaa-alkohols iet uz urā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Es cepu viens šķūnī Visi siekalojās kā šakāļi. Skops nebiju - kas prasīja tam arī kauliņus atmetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Nedirs ja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Tak priekskam est ja ieksa naak skidras kalorijas? Principa panem maizi, desu un alkoholu un viss notiek Es vienmer masina gulu, nekadu problemu Pagajuso reiz izgulejos pa skaisto, nolaid benkus un pilna auguma Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Meitenes laikam vispār iespundējas mašīnā, lai droši gulētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Meitenes laikam vispār iespundējas mašīnā, lai droši gulētu Dj Stay ja būs, es pats ieslēgšos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Da boring neuztraucies, viņš tikai filmē. Cik novēroju, tad meitenēm nav par ko uztraukties, vai ne Krista un Cereza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Vispār jau meitenes uzvedās vēl trakāk nekā puikas, bet nu tas tā No sākuma ierodoties un redzot ķirsīša un amnija simpātijas, tik tiešām nodomāju, wtf. kur es esmu atbraucis Krista skaidrā vēl bija paciešama, pavisam nedaudz Pārējie vispār pa mierīgo, ar Tiņģeri aizgāja baigās sarunas, bet to vārds pa vārdam nokārtojām. Ēst? Kāds ēst, paņem zaceni līdz, ar to arī pietiek. Nu kas tur ko domāt, tu brauc atpūsties un domā tikai par to, ko tev pašam vajadzēs tur, visa spēle. Var arī paņemt citiem, ja nav žēl. Krāsas it īpaši :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 lol kas vispār ir Brown? gan jau iepazīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Izklausījās reipistiski! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 beidzat troļļot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 dubultais T šoreiz arī pašaudzēto ņems līdzi? Es te vienu labo krāsu no sava galu varu sagādāt pietiekamos daudzumos, ja ir interese. Bet tas ir laicīgi jārunā un laicīgi jādara. Meitenes gulēja teltī kā pārguruši kaķi, tb poxuj, ka pāri ripo cash vai nooke no visas sirds ausī serenādes iedzied. Jautrība garantēta, uzmanības un nosiekalojušos džeku netrūks. Brauc tik ciemos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 gribu to krāsu pamēģināt mazliet ( vienu otiņu, ja vari sarunāt ), nokrāsot stenderi, ja nespīd cauri, tad varam krāsot ar to šogad. fuj, meitenes, kam viņas vajag ja ir cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts