Desteny^ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Nezinu nevienu dzejoli iznemot zvaninsh skan! Kads mosh var saceret vai uzraktis no dzjolu gramatas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ja šodien nebūtu ziemassvētku vakars, es tevi nobanotu par tavu daunismu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Miiljo salaveciiti, iebaaz dirsaa sveciiti, turpinaajumu aizmirsu, ja taads vispaar bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 es kaadus 5 gadus skaitu vienu un to pashu pantinju mezha dzima eglite mezha auga taa zalja ziemaa, vasaraa skaista bija taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ja šodien nebūtu ziemassvētku vakars, es tevi nobanotu par tavu daunismu ! A svinēt es svinu tikai rīt. Atā. PS: Sniedziņš snieg un asins pa gaisu, Salatēvs nāk ar orgānu maisu. Ja nepatiks akna vai vienkārši plauša, Tiksi pie parasta Ziemsvētku rauša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 no bernudarza laikiem salaveci, ko tu kasies, atdod davanas un lasies Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 bija kkas taads piiraagam nabagam abi gali apdegushi vai arii ziemassveetki sabraukushi rakstiitaam kamanaam.. taalaak protams neatceros un da best of da best salavecim gara baarda vairaak nezinu ne vaarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZBoJnIK Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 bija kkas taads piiraagam nabagam abi gali apdegushi vai arii ziemassveetki sabraukushi rakstiitaam kamanaam.. taalaak protams neatceros un da best of da best salavecim gara baarda vairaak nezinu ne vaarda Ne vienu dzejoli nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ziemassveetki sabraukushi rakstiitaam kamanaam.. taalaak protams neatceros ziemassvētki sabraukuši kaimiņam suni P.S. kavacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
hell.tr1t0n Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) ES zinu: Sidraba meenestinjs jaajas par gaisu.Seetaa naak ruukjiits ar Pliku Daiktu.Atnaaca izpisa sniegbaltiiti klusi un aizgaaja taalaak uz baarbijas pusi. Auksti veeji sniegu Puuta. Salavecis SNABI suuta. Kaa mees beerni Riikosimies? Laikam atkal Piedzersimies!!! Edited December 25, 2005 by hell.tr1t0n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 shitas pidinjsh man piebesiija, taapeec tiksimies ar vinju peec meenesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
elleSSe Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 man gimene dzejoli nav jaskaita ja arii butu tad visiem buutu pojaat !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Osam' Bin Ladens veļas pa gaisu Sētā nāk Huseins ar granātu maisu Atnāca priekšnamā nolika kluci Aizgāja tālāk uz kaimiņu pusi! Ziemassvētku vecīti Iebāz di*sā svecīti Tad būs silti, tad būs jauki Kad pa di*su tecēs tauki... Zinu vēl daudz, tik kā negribas tagad neķītrus rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now