Chili Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Ļoti gribētu vasarā piepelnīties jaunam velosipēdam. Vēl gads pietrūkst līdz pilngadībai, tāpēc ir grūti atrast vietu kur strādāt. Esmu gugli izšķirstijs, bet neko neatradu. Varbūt zinat kādas peļņas iespējas nepilngadīgajiem? Paldies, jau iepriekš! Edited May 1, 2012 by Chili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 vaine, agrak bija diezgan aktuali lielajiem uznemumiem tada ficha, tagad klusums, pahodu tikai caur pazisanos kko var sazimet tgd uz vasaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Pahodu tu vienkārši neko nejēdz patstāvīgi izdarīt. Nav jābūt nekādām pazīšanām, lai aizvilktos uz tuvāko Valsts Nodarbinātības aģentūras klientu centru un tur arī uzzinātu par darba iespējām. Tur vienmēr ir bijuši piedāvājumi. Pats gāju vēl lielajā krīzes laikā, kad nevienam dot darbu negribēja, bet arī tad atradās varianti. Tie, kas saka, ka nevar atrast darbu, ir vienkārši blatanti dirsēji, kas nemaz nav mēģinājuši. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) v pizdu strādāt pa 10ls dienā. Edited May 1, 2012 by Seen 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 v pizdu strādāt pa 10ls dienā. KAS? ? meenesi 240+ ls tas ir normaali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Atkarībā kāds darbs, ja tāds no chilligajiem tad jau jā, bet ja tu atnac majas melnas miesās norukajies tad tomer ne 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 17 gados par darbu 10 Ls dienā ir pilnībā normāli. Tā ir veiksme atrast vietas, kur nepilngadīgajam bez izglītības maksā vairāk . Nu labi, pastāv iespēja tikt kādā gaterī vai kūdras purvā, bet tur arī ir jārukā attiecīgi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chili Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Atradu šo http://www.lm.gov.lv/text/167 Itkā pašvaldības finansēts. 80ls mēnesī man liekas smieklīgi, un vēl nav rakstīts, kā būs jāvergo... 240ls mēnesī manuprāt nepilngadīgai personai ir ok, ja tā nav gluži 12h dienā grāvju rakšana. Ņemot vērā, ka minimālā alga valstī ir 160ls, tad 240ls ir vairāk kā apmierinoši. Edited May 2, 2012 by Chili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 un cik tad butu jamaksa par to gravju rakshanu personai, kas neko vairak nerubii izdariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Vaitad minimala jau nav 180-200 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 200ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Gateris ir ok. Maksā arī attiecīgi. Seko līdzi news, vasara jau arī vēl nav klāt. Pagaidi kad atnāks siltais vasaras laiks. Tad arī būs vairāk temporary darbi. Edited May 2, 2012 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 un cik tad butu jamaksa par to gravju rakshanu personai, kas neko vairak nerubii izdariit? Nu ja tas tavs grāvis tiek raksts ar kadu normalu traktoru un ja vel tas ir savejais traktors tad es domaju par naudu nevajadzetu sudzeties. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Nu ja tas tavs grāvis tiek raksts ar kadu normalu traktoru un ja vel tas ir savejais traktors tad es domaju par naudu nevajadzetu sudzeties. Šeit ir runa par džeku ar lāpstu (17 gados) nevis ekskavatoristu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Sāc ražot kaut ko cilvēkiem noderīgu un pārdod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Pahodu tu vienkārši neko nejēdz patstāvīgi izdarīt. Nav jābūt nekādām pazīšanām, lai aizvilktos uz tuvāko Valsts Nodarbinātības aģentūras klientu centru un tur arī uzzinātu par darba iespējām. Tur vienmēr ir bijuši piedāvājumi. Pats gāju vēl lielajā krīzes laikā, kad nevienam dot darbu negribēja, bet arī tad atradās varianti. Tie, kas saka, ka nevar atrast darbu, ir vienkārši blatanti dirsēji, kas nemaz nav mēģinājuši. nu nu.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Paga driiiz būs nezāles , tās varēs ravēt uz urrāāāā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Kūdras purvs iesākumam ir labs, dienā savus 20ls nopelnīsi, ja vel uzskriesi varesi ari lidz 30 pelnit, kas iesākumā nav sūdīgi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Pahodu tu vienkārši neko nejēdz patstāvīgi izdarīt. Nav jābūt nekādām pazīšanām, lai aizvilktos uz tuvāko Valsts Nodarbinātības aģentūras klientu centru un tur arī uzzinātu par darba iespējām. Tur vienmēr ir bijuši piedāvājumi. Pats gāju vēl lielajā krīzes laikā, kad nevienam dot darbu negribēja, bet arī tad atradās varianti. Tie, kas saka, ka nevar atrast darbu, ir vienkārši blatanti dirsēji, kas nemaz nav mēģinājuši. cuka ized dirsjjjju Edited May 2, 2012 by Jem 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cucinjshs Posted May 2, 2012 Popular Post Report Share Posted May 2, 2012 Ok, runāsim jums saprotamā valodā. Yo pacan blje zajebis ne tu man te dirs blje ne? Afigetj tava agrmentacija dauni ir prosta pizgjets. Tu doma kjipa labaks esi par mani blje ko? Kjipa tavi sudi pec sudiem nesmird a blje? davai viens pret vien mudak plaviniekos! davai pacan, psasuc savus pacanus es savus bblje vareesi miizt asinis. bomaars blje. es visu muzhu stroikaa atrabotal, riktiigs kachoks esmu, a tu mudak pat seeetnieka darbu atrast nevari. LOX AHAHAHAHAHAHAH 22 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chili Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 Ok, runāsim jums saprotamā valodā.Yo pacan blje zajebis ne tu man te dirs blje ne? Afigetj tava agrmentacija dauni ir prosta pizgjets. Tu doma kjipa labaks esi par mani blje ko? Kjipa tavi sudi pec sudiem nesmird a blje? davai viens pret vien mudak plaviniekos! davai pacan, psasuc savus pacanus es savus bblje vareesi miizt asinis. bomaars blje. es visu muzhu stroikaa atrabotal, riktiigs kachoks esmu, a tu mudak pat seeetnieka darbu atrast nevari. LOX AHAHAHAHAHAHAH Lūdzu nepiedirs topiku ar savu orālo caureju! Miedzinj? Vari lūdzu sīkāk pastāstīt? Kas un kā? Ir kāds links? 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 20Ls kūdras purvā dienā? He he.. tad jau laukos par bezdarbu nesūdzētos. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 pēctam to naudu no kūdras purva varēsi maksāt pa ārsta izdevumiem, lai muguru saliek tev atpakaļ. es strādāju no 14 līdz 17 gadiem pie guļbūvēm, mizoju baļķus. otrajā gadā, kad neslinkoju un biju piešāvies dienā 20ls standarts. nav tas vieglākais darbs, vajag mazliet iemaņas iegūt, bet tas nav absolūts tizlums, kas ir tie kūdras purvi, kur tikai veselību iet sapist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 nu ja lidz 15 gadiem tik vien kaa sedejis pie kompiisha, tad 16 gados aizejot stradat kudras purva bus kaa bus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Laukos daudzviet problēma ir nevis bezdarbs, bet darbinieku trūkums alkoholisma dēļ. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now