pk1legend1 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Sveiki vēlētos uzzināt vai manā datorā vispār derētu šada video karte-GF GTX550 TI 1GB DDR5? Procesors-AMD Sempron LE-1250 ~2,4 GH Ram's-4GB DDR2 Mātesplate-ALiveNF6P-VSTA Barošanas bloks-400W Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Derēs, bet jāpamaina būtu tad baroklis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk1legend1 Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 Derēs, bet jāpamaina būtu tad baroklis. Cik jaudīgu barokli vajadzētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Nu viss atkarīgs cik tavs dators pašlaik paterē elektrības un tad jadomā būtu, vai ņemt 500w vai 600w barokli. Kaut kad agrāk bija tāda mājaslapa kur vareja apreiķināt cik tavs dators paterē, bet vairs neatceros to mājasalpu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pk1legend1 Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 (edited) Nu viss atkarīgs cik tavs dators pašlaik paterē elektrības un tad jadomā būtu, vai ņemt 500w vai 600w barokli. Kaut kad agrāk bija tāda mājaslapa kur vareja apreiķināt cik tavs dators paterē, bet vairs neatceros to mājasalpu.... Es aprēķināju un man sanāca,ka ar visu GTX550 patēre apmēram 393W. Nu tad jau laikam tomēr būtu jāņem 500w savādāk vēl sanāks,ka nepietiks ar 400w un 600w būtu par daudz. Edited April 30, 2012 by pk1legend1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Par daudz nekad nebūs, un labāk ir lieka rezerve nekā vēlāk nožēlot kad pāris latiņus neesi ielicis, nekad nevajag uz minimuma sēdē. Es tev silti iesaku uz šo te setupu neņemt gtx550, jo tas semperons būs betona klucis kas visu vilks uz leju, ja gribi tik "jaudīku" karti, vajag upgreidot arī processoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chili Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Drošības labad ņem 600w barokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Galvenais paņem normālas firmas barokli, lai nesanāk, ka pēc pusgada viss smukais kompis dēļ sūdīga barokļa nosvilst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Galvenais paņem normālas firmas barokli, lai nesanāk, ka pēc pusgada viss smukais kompis dēļ sūdīga barokļa nosvilst. Muļķības, es savu barokli nopirku par lētu cenu un man jau kalpo viņš 2 gadus, bet otram jau ir 5 gadi. Baroklis noteikti sadeg tadēļ ka novecojot datoru komponentēm palielinās datora elektrības pateriņš un vienkārši baroklis neiztur, jo pamaz jaudas vai kaut kas nav pareizi sakomplektēts. =] Pērc 500w būs labi uz 2 gadiem, tad ja jau jutīsi ka nepietiek tad paņemsi jaunu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now