macho Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 tātad, šodien konstatējām, ka maximā pārdod elītos drinkus. Viselītākais drinks protams ir šis - Lučšij drink. Es viņu pirms ~3h izdzēru un joprojām jūtos kā lučšij. Lielisks dzēriens. Jābrīdina gan, ka nevisi varēs "handle the taste", jo tas dzēriens nav domāts nūģiem, bet gan reālajiem džekiem Turpināsim ar interesanto dzērienu, kurā nav prezervatīvu. Vismaz dzerot šo jūs varat būt drošs, ka tajā nebūs prezervatīvu (reti kuru dzērienu dzerot par to var būt tik ļoti drošs) Tāds nedaudz provokatīvs nosaukums ir šim dzērienam. Pats vēl neesmu viņu nobaudījis, bet Dr. Pain teica, ka uzrakstīs te sīkāk Un vēl - jūs visi noteikti esat pazīstami ar Valmies Premium Kefīru (varbūt saņemšos un uzrakstīšu par viņu rakstu vēlāk, bet cik daudzi no jums ir pazīstami ar produktu kas ir soli augstāk - Super Premium. p.s. izrādās ka aldara gaišais tagad arī ir bundžās (tādās baltās). Čoina čoina. p.p.s lučšij drink ir vienkārši lučšij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Par tiem prezervatiiviem biju arii uz laases piena pakaam izlasiijis. Taa, ka to arii var droshi dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 (edited) Njaaa To lucsij neesmu meiginaajis, bet tos pareejos gandriis katru dienu Edited December 22, 2005 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Ekstaaze rlz hrd... Kaa jau noprataat, tas ir energjeetiskais dzeeriens, taadeelj dod energjiju visai dienai. Pirms tam izdzeeru veel vienu energjeetisko (Red Eagle), kursh arii bij' latvieshu razhojums, bet ne uz pusi tik energjisks kaa Ekstaaze. Taatad meegjinaashu aprakstiit izjuutas. Tas gan nebuus vienkaarshi, jo neko taadu liidz shim nebiju jutis. Taads energjijas uzpluudums, taada ekstaaze... Katraa zinjaa, iedomaajaties, ka ejat pa dzhungljiem vai kaukaadu stepi, vai veel nezin ko un peekshnji ieraugat, ka jums uzgluun lauva vai kaads cits briesmiigs zveers. Saprotat, ka aizbeegt neizdosies. Un shis dziivnieks saak uzbrukumu, bet peedeejaa briidii notiek kas negaidiits (no debesiim uzkriit lidmashiinas tualetes saturs un lauva tiek nosists, ierodas vieteejais lauvu mednieks, kas vinju piebeidz ar kailaam rokaam, vai varbuut vinjsh ierauga, kaadu resnu neegjeri, ko labpraataak notiesaa)... Peec shii gadiijuma juus beidzot speejat saprast, ko iisti noziimee dziivot, jums paraadaas nesaprotama energjija kauko paveikt... Apmeeram taa... Pie tam shis dziivotveelme apvienojas ar tikko ieguuto adrenaliinu, un ir briidis, kad juus speejat paveikt visu. Shis energjijas uzpluudums ir neaprakstaams, bet shkjiet, ka ar aprakstiito gadiijumu var ieguut liidziigu energjijas uzpluudumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 pain - tev tai bildee ekstaaze starp kaajaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Maxima alus vot ta ir manta nekad orange bar nenemiet ainaino meriju -shnjabis=0g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Ja, aldaris gaishais ir bundzas tagad ar, bet nez kadelj man vinjsh likas divains Visi macho piebilsties dzerieni ir lieliski drinki, bet domaju, kad vel nakoshos paris gadus aldari gaisho (pudeles) neaizvietos nekas (mana dzive) . so iedzeram Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 cik maksaa tie energijas drinki? vieniigo energiju es ieguustu no Powerade, bet vinsh arii maksaa 75sant., tapeec katru dienu nevaru atlauties papildinaat savas energijas rezerves varat iesaciit kko leetaaku un tam jaabuut ar citrusa augu garshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 ja vaig energiju, tad es apedu 2 graudumaizes ar ievarijumu... aldara gaishais starp citu nesen sanaca notestet aldara luksus. teiksu labs alus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) es no energijas dzerieniem redzu vienu jegu- samaisi ar sarkano LB un sarkano schwepsi un sanaks sadistiski labs kokteilitis *edit* vins izskatas sadi Edited December 23, 2005 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 ja vaig energiju, tad es apedu 2 graudumaizes ar ievarijumu... Kas tieši dod Tev to enerģiju? Graudu maizes vai ievārījums??? Ja es varētu iegūt no divām graudu maizēm un ievārījuma enerģiju, es būtu ļooti priecīgs! Es ēdu žeņšeņ tabletes, bet drīz pirkšu to pašu žeņšeņ sakni un mērcēšu šņabī kādu mēnesi un tad kad šņabis savelkoties, tad esot ritiigs enerģijas dzēriens! Vienīgais no rīta katru rītu dzert 50g, tas ir taa jocīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 nenemiet ainaino meriju -shnjabis=0g. Ar Ainām nekad neko nevar zināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ar Ainām nekad neko nevar zināt! rakstisanas kluda ir sekas tam, ka tika aiziets uz alus restoranu Red Fred, baigi labais iestadijums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 tika aiziets uz alus restoranu Red Fred, baigi labais iestadijums. vai arii nee...tur taksh ir baigias uukjis (shii vaarda kaukaadaa mistiskaa attaalaa noziimee). Ar to neveelos teikt, ka tur buutu piepiipeets, tuseetos urljiki utt. vienkaarshi toreiz, kad sanaaca aiziet, apkalposhana bija nulles liimenii un taa arii nesanaaca paeest... Vairs tur neesu gaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 Ja, aldaris gaishais ir bundzas tagad ar, bet nez kadelj man vinjsh likas divains Visi macho piebilsties dzerieni ir lieliski drinki, bet domaju, kad vel nakoshos paris gadus aldari gaisho (pudeles) neaizvietos nekas (mana dzive) . so iedzeram aahaha tas kaķis tur rullē Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 es no energijas dzerieniem redzu vienu jegu- samaisi ar sarkano LB un sarkano schwepsi un sanaks sadistiski labs kokteilitis *edit* vins izskatas sadi Tiesi ta itseviski panem vel energy drinku Burn Vinsh pats ir sarkana krasa sajauc ar grandberryLb un tiktiesam pizdats kokciks tikai zeel ka nav veseligs sirdij ja jauc kopa ar alkoholu snjabi:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 starp citu nesen sanaca notestet aldara luksus. teiksu labs alus... atshalejies pilzenes alus, vai gaishais sajaukts ar udeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Neizprotu cilvekus kas dzer aldara alu,ja ir nauda ,lai opirktu ko labaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 vai arii nee...tur taksh ir baigias uukjis (shii vaarda kaukaadaa mistiskaa attaalaa noziimee). Ar to neveelos teikt, ka tur buutu piepiipeets, tuseetos urljiki utt. vienkaarshi toreiz, kad sanaaca aiziet, apkalposhana bija nulles liimenii un taa arii nesanaaca paeest... Vairs tur neesu gaajis tur jau nav domats iet est , bet gan alu baudit. bet apkalposana pa vakariem visur iesako Link to comment Share on other sites More sharing options...
olijars Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 vispaar nedzeru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Neizprotu cilvekus kas dzer aldara alu,ja ir nauda ,lai opirktu ko labaku Tu esi lols! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 vispaar nedzeru! Taapeec, ka mamma neljauj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 tas pats kas baltais snjabis ar shark energijas dzeerienu - ideaali ... un jaa veel kaadreiz var pameeginaat malibu ar ananaasu sulu bet tas tik taads meitenisks padzeeriens,bet shausmiigi garshiigs gan! un vaniljas zelta vaarpa + aabolu sula wispaar r0xorz.... nesit cauri .. shito ja neesat pameeginaajusi pameegjiniet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 vakar panjeemu to aldara luksusu, 4ota nekas iipashs, tads pats bomzis kaa gaishais! bauskas un uzhavas ta pat labaakie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 un carlsbergs... ja vien vins tik dargs nebutu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now