Semorka Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 precīzāk, es gribu filbase.lv vairāk atdot GB, lai man kāptu aukšā ratio, vai tur es varu kautko samainīt, lai pie mana faila, piekonnektējās, vairāki ņēmēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Num ci kzinu, tad nea. uzliec Upluoad sped uz max un atstaj uz naktīm, vismaz es tā daru, nets nav ātrākais,bet pa nakti kādus 5 - 10 Gb uzsīdot var. Bet es vairāk uz pointiem, ar tiem ratio uzturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja visa ķibele tikai ratio dēļ, tad ir taču ratiohackeri, kurus viegli un vienkārši dabūt un lietot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 ja, man outlaw vienreiz bij, kkas uzkaras ar to ratio hakeri un vsoo, aizgaja tik talu, ka 15 sec laika uzpluadoja kkadus 2 TB tas bij episki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Mūsdienās visos trakeros ir anti-ratio hack. Savienojumu limitu var palielināt iekš Options >> Preferences >> Bandwidth. Tik nepārspīlē, savādāk neies vairs neviena lapa, jo būs 4096/4096 savienojumi, jeb cik tev tur tas limits.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Vispirms izvērtē sava interneta pieslēguma iespējas.. Cik tev pieslēgumam ir norādīts maksimālais upload ātrums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 filebase.ws vispar nevis .lv tas taa un jaa, tas ir atkarigs no internets , labs internets labi adosi, slikts neko neadosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now