Jump to content
GIGN Forum

Svinibas

Desteny^
 Share

Ka labak nosvinet varda dienu?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

tieshi taa... pareizais variants ir apkosties un doties pie draudzenes, jo visiem taksh zinaams, ka dzheki ir visseksuaalaakie, uzbudinoshaakie utt. tieshi tad, kad ir galiigi apleejushies. Piemeeram, kad es izdzeru taa mazliet vairaak, ieveeroju, ka manas speejas meitenju apliddoshanaa uzlabojas vairaakas reizes - paraadaas triki, par kuriem liidz shim nav bijusi nekaadas nojausmas. No otras puses arii meiteneem tieshi pieleejushies dzheki liekas tie visforshaakie, uzbudinoshaakie, jo ir taksh tik skaisti, kad tevi meegjina nokoljiit un tu (meitene) domaa "interesanti, ko vinjsh tagad dariis? noskuupstiis mani? Varbuut aizies izvemties? Vinjsh ir tik uzbudinosh!" Esmu ieveerojis arii to, ka ne tikai sveshaam meichaam ljoti patiik, kad vinjas aplido, kad nodzeeries viirietis (jo tieshi dzershana pataisa puisi par viirieti), bet arii draudzeneem - vienmeer esu dzirdeejis vaardus "klau iedzer veel mazliet - taads tu man patiic vairaak" un "tu vakar biji tik forshi pieleejies, man tas tik ljoti patika"... Taatad - dzeriet un ejiet pie draudzeneem, jo vinjaam tas ljoti patiik

uzspeelee cs'u, nodzeries, bet patom pie draudzenes smile.gif bet nodzerties un tad pie draudzenes arii nav peljama doma happy.gif

p.s jaadzer ar meeru, lai peec tam esi speejiigs kko izdarit... (peec savas pieredzes :// )

nespeeji to gumijas lelli piepuust? unsure.gif

nee, nespeeju to mini me piecelt :// jo shmiga bija taada, ka pat nezinaaju kur pa labu, kur pa kreisi... pohas vienas no nereaalakajaam! smile.gif

bet plus jau tas, ka visu vakaru centos sakoljiit vinju, bet beigas nekas vairak par pozoru unsure.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...