Nēģers Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) Tā nu radās ideja par paintball pasākumu , kurā varētu piedalīties css šāvēji.(tākā izskatās ,ka gribētāju ir maz, tad pieskās visi gribētāji) Iespējamais pasākuma norises datums: Maija sākums, pirmās 2 nedēļas nogales! Iespējamā vieta: http://www.busas.lv/...laukums-pazeme/ Atbalstu idejai izpaust zemāk, vēlamais atbalstītāju skaits 15+ Bez vecuma ierobežojuma Idejas atbalstītāji : Bauris Keeksinators Niknais Igors Burtnieks(Kripats) Lumpy maddn DominiX Drake Skatītāji: IlonchiX Edited May 1, 2012 by Cereza Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Es, bet viss atkarīgs no datuma un laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 es arii ar mieru. Tikai jaazin laiks un vieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Sakuma domaju ,ka vajadzeetu savakt vismaz 12-15 cilvēkus, kas ir par, un tad jau var domāt par tādu lietu kā organizēšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 tad jau davai kas nemizh dabut HS piesakaaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Piesakos.. ! Datums? Laiks? Vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 50/50. Aptuvenos laikus, vietas un izmaksas noderētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 50/50. Aptuvenos laikus, vietas un izmaksas noderētu. Uz divdesmit latiem rupji jārēķinas. hz, man īsti nepatīk tas ko piedāvā painball parki, mēs pasūtijām viņus pie sevis un pa strojkam skraidījām, tas bija fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Pie Murjāņiem ir foršs peintbola parks, nav tur riepu kaudzes un sarūsējušas mucas istabas platībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 (edited) 50/50. Aptuvenos laikus, vietas un izmaksas noderētu. Mana doma to organizēt uz maija sākumu! Kā arī +/- Rīgas rajonā Pie Murjāņiem ir foršs peintbola parks, nav tur riepu kaudzes un sarūsējušas mucas istabas platībā. Kā tad īsti to laukumu sauc? Edited April 9, 2012 by Nēģers Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 labpraat piedaliitos, tik negribas no Igora pa degunu dabuut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Igors jau dziiivee ir diezgan miermiiliigs, ja pareizi atceros. Anyhow, ja tas buus Murjaanjos, es piesakos skatiitaajos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 http://www.busas.lv/ - GIGN jau vairākus gadus rīko šeit paintball pasākumus. Rīgā ir pazemes paintballs arī ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 nu jaa, es piesakos, ja igors apsolas buut raatns , un aizmirst kaads es trollis pret vinju esmu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 http://www.busas.lv/ - GIGN jau vairākus gadus rīko šeit paintball pasākumus. Rīgā ir pazemes paintballs arī ^^ tieši vēlējos to izvirzīt kā vislabāko variantu, Rīga centrs, + pagrabs ,kaut kas jauns un orģināls Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Eva specos uzturees kaartiibu, lai tiira speele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) viņa drīzāk varētu skriet ar munīcijas krājumiem un reloadot ieročus, or būt ķīlnieks Edited April 9, 2012 by ANALGINS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 visu to pasakumu tikai organizeet briivdienaaa. Un jaa ja eva grib specot tad vinai jaabut hostam Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Mazais sūdpakausis kripats,dabūs ar slapju lupatu pa seju,un laizīs man dirsu,sūds nelaimīgais.(svītrojiet viņu) Rojā arī nav slikti.(1km no Rojas burtiem) Atgādina mapi de_forest-misija,būtu jaieņem pakalns kur galā atrodas bāze,kkā tā.! Bet labprāt izmēģinātu kko jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Paldies, Igor, es arii tevi miilu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Varbūt kāds ir spēlējis airsoft? Man personīgi labāk iet pie sirds. Bet nu anyway - sounds fun. Nu tad jāgaida datums un konkrēts piedāvājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nēģers Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Varbūt kāds ir spēlējis airsoft? Man personīgi labāk iet pie sirds. Bet nu anyway - sounds fun. Nu tad jāgaida datums un konkrēts piedāvājums. Es varētu uzņemties pasākumu organizēt, bet kā jau teicu, kamēr nebūs tie 15+ cilvēki neko nedarīšu, jūsu uzdevums serverī popularizēt ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 es skatos ka sarakstaa nav veel 4 potencialie aimeri. Atkriezishos 7DIEN lv tad aaatri fiksi dabuusim 15 shaaveejus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 nu vispār jau es ar gribētu, bet kāmēr nav nolikts datums un laiks nevaru neko teikt, zinu ka pretīgi - bet tā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Njaa maija sakuma vel nebushu LV,taa jau nav nemaz tik slikta ideja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now