Glud!naTajs Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Kādam ir informācija par šī indivīda virtuālo atrašanās vietu vai citi kontakti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Es ar viņu parasti komunicēju outlawā. Parasti nozīmē reti. Lai gan pirms pāris mēnešiem runājāmies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Wtf? Par ko iet runa? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 b0r1ng, ja Tu nebūtu šeit tik zaļs, tad zinātu, ka runa klājās, nevis iet un zinātu arī kas ir slowhands. P.S. Bišķi jau apriebies, ka katrā topikā ielien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Es tā domāju, ka baigais cs playeris? Kautkur bija dzirdēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Japs. Lēnrocis rulēja. Acīmredzami - viņš aizrulēja tālāk par mums... vai arī - divītis šo sutenerizē kādā anglijas pagrabā... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ui. slows tiešām kādus 2 gadus nav redzēts nekur. btw. kas notika ar to džeku..kā bij...man liekas, ka allowrth čoms bij. atceros, ka pirmo reizi parādijas "gign" vakari, kur visi prikolojās šis bij pāris reizes. bij starp lielajiem adminiem. ar sen nav redzēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 b0r1ng, ja Tu nebūtu šeit tik zaļs, tad zinātu, ka runa klājās, nevis iet un zinātu arī kas ir slowhands. P.S. Bišķi jau apriebies, ka katrā topikā ielien. Ja latviešu valoda būtu mana dzimtā, tad iespējams es arī zinātu, ka runai vajag klāties, bet tā kā tas tā nav - man ir dziļi pohuj uz tavu remarku 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Ja latviešu valoda būtu mana dzimtā, tad iespējams es arī zinātu, ka runai vajag klāties, bet tā kā tas tā nav - man ir dziļi pohuj uz tavu remarku Ej prom no šī topika, ffs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ej prom no šī topika, ffs. Es uzdevu jautājumu, dabūju rupju atbildi. Paliku vainīgs pēc jūsu teiktā. Normāli, nē? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Tie tavi 2k posti divu gadu laikā vien liecina, ka bieži bāz degunu, kur nevajag. enuff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Tie tavi 2k posti divu gadu laikā vien liecina, ka bieži bāz degunu, kur nevajag. enuff. Internet got private yesterday? 0_o 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 sorry par offtopicu, bet nu wtf , moderatori vairs seit nepastav ? Atceris agrak warnoja unbanoja pa to ka vinekarsi kautko nedaudz savadak pasaki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 sorry par offtopicu, bet nu wtf , moderatori vairs seit nepastav ? Atceris agrak warnoja unbanoja pa to ka vinekarsi kautko nedaudz savadak pasaki anarhija vecīt, anarhija! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Es ar Janci pirms pāris mēnešiem vēl cs'u kapāju pick'a serverī. Viņš mācēja vēl tīri normāli šaut. Tad gan viņš atkal kaut kur nozuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 sharp, caur ko jūs kontaktējāties? viņš tak skype neizmanto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 lenaas rokas vel dzivas? atceros ka agrak mums patik kadu smagaku vardu pamest preteja virziena rusty tu gaidjuma nerunaa par bljedlordu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Blooģiks jau sen nespēlē ar savu niku, it īpaši gign, jo viņš ir žīds un nevar samaksāt par niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Pirms laiciņa sazinājāmies newoutlawā. Zinu tikai to, ka šis ir pievērsies smagajai mūzikai un kļuvis nopietnāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 rusty, visticamāk domā allworthu. pikaso, viņš taču no mūža gala ir klausījies smago galu uzrakstīju viņam outlawā. janci, atgriezies Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Nu re, ar bildi tieši desmitniekā trāpij' uz 2 bana dienām. Ēee, Mr. Gramatikas, vai tik nav tā ka runa nevar ne iet, ne klāties? Bet vienkārši būt par? Runa ir par [...] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Vincistera humors dažiem nav saprotams. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 jerrico, tā kā pirmo dienu te... + kas tas tāds bija? knds Ban / Suspend member's account: Ban indefinitely Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Jerrico kaut ko nepareizu šodien pīpē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now