kRi Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Kad ir labāk pirkt volosipēdu - tagad vai arī uz sezonas sākumu kautkādas labas atlaides gaidāmas? Sezonas beigās/ziemā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 (edited) Tātad izvēli veicu: http://www.1a.lv/sho...TQztQSyAA%3D%3D Edited March 25, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 (edited) Kad ir labāk pirkt volosipēdu - tagad vai arī uz sezonas sākumu kautkādas labas atlaides gaidāmas? Kur loģika kad sākas lielākais noiets, nolaist cenas? Tagad tu tikai sagaidīsi VELO, Moto cenu kāpumu nevis atlaides. P.S. Iesaku ieskriet Latgalītē tur bieži vien ir diezgan labi ričuki pa santīmiem (Visticamāk zagti), bet kuru gan tas rausta Edited March 25, 2012 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 (edited) Jā latgalītē es nopirku zagtu telefonu, džekam vajadzēja dozai, un nopirku pa 10Ls. Pats arī visādus hlamus vecus tur aizvedu un pārdodu vietējiem tirgotājiem Edited March 25, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Jā, mans veļuks arī pabija Latgalītē pēc tam, kad bija nozagts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Par disku bremzēm varu vien teikt, ka, ja nojūk, tad būs liels čakars. Man vecajam downhill bija murgs gatavais, jo tāds tika iegādāts, kad Latvijā disku bremzes bija ļoti reti sastopamas [ap 2001. gadu]. Savukārt, tagad nav gana naudas, lai kā nākas savestu kārtībā. Tad nu, ja sakārojās pavizināties, tad ir tā kā ir ar tām bremzēm.. P.S. Bet, jā - iesaku Gandru. Kvalitāte, ja nu kas [par ko šaubos], tad arī garantija un labs serviss. Edited March 26, 2012 by Lumpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Velosipēdu riepu diametrs ir visiem standarts 26?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Pieaugušajiem ir MTB ir 26" vai 28" (sauc par 29er, jo riepa dodot papildus collu), šoseja, tūrisms 28". Daļai no lēkājošajiem krāneļiem laikam bija 24". Edited March 26, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Es vienkārši tagad sīki gribu izanalizēt, lai pareizo paņemtu, gan jau uzvietas arī redzēšu 1a.lv veikalā, kāds viņš ir, bet es domāju, ka nekļūdīšos! Veļasmašīnu, LED TV, Datoram kiškas, pirku 1a.lv, un nekāda naida. P.S. Ā ko jūs sakat par ALIBA.lv veikalu?? Tur es tādu riteni lētāku redzēju, par 50 Ls. Piemēram šis http://www.1a.lv/turisma_atputas_preces/velosipedi/scott_aspect_50_173_blackwhite_11/5729350/ Un aliba.lv http://www.aliba.lv/scott-aspect-50-blackwhite-xl/p64468 Edited March 26, 2012 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now