Hazzer Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 (edited) Man ljoti gribeejas uzzinat vai skolaa veestures stunda var sastaadit aktu- protakolu...... Es esmu neizpratnee... Vai taa vispaar var, ja var tad uz kaada pamata? Un ja saprotu ja aktam apaksa nav vismaz 2 paraksti tad nekas talaak nevar notikties... Gandriiz jau aizmirsu sastadiits par Rupju vaardu lietosanu, stundas trauceesanu un skolas mantu bojasanu vai kautkas tamliidziigs... Kaads gudrs cilveeks paskaidrojiet man sito luudzu.... p.s. Es negribeetu rezdeet izteicienus ka piemeram Tu esi debiils vai arii tevi vajazdetu dauziit ar vaali kameer izdauiza debiilumu araa.... Edited December 18, 2005 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Man ljoti gribeejas uzzinat vai skolaa sastadiija aktu veestures stunda... es tieshaam nezinu, jo uz veesturi pagaajushajaa nedeeljaa nebiju (un vispaar jau paaris gadus tur neesu raadiijies)... Mosh kaads bija veesturee un zin, vai vinjaa sastaadiija aktu vai nee. Man shis jautaajums saak intereseet arvien vairak un vairaak p.s. Hazzer, iemaacies izteikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Tiks dariits Dr. Pain. Nu tas bija domas veestures stundaa skolaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 un par ko tas ir sastadiits ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Tikpat labs jautājums būtu - vai var ierosināt lietu par to, ka es vēstures stundā nošāvu skolotāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Es domaaju ka tas nenotiks tuvaakos 10 gadus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Es domaaju ka tas nenotiks tuvaakos 10 gadus... kas nenotiks tuvaakos 10 gadus, paar tavu tumsho praatu nenaaks apskaidriiba. nu iespeejams, bet es teiktu, ka tas nenotiks tuvaako 25 gadu laikaa psc, malacis! jautaajiens publikai - vai var gign forumaa admini sastaadiit aktu - protakolu par klaju daunismu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Tas bija apvainojums? Man skiet tu esi purva aaksts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 nav briinums ka tev sastaadija aktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 18, 2005 Author Report Share Posted December 18, 2005 Kapeec nav briinums, es neesu tas launakais varinats, ir viens kas atnaak uz stundu un saaak tur reali varot kreeslus araa un ari visu savu plaso rupjo vaardu kraajumu izlikt araa un vinjam pasaka mees veel rezdeesim kurs kuru... Kur ir taisniiba? Kas es taadc ka man par vienu reizi kad ierados taja stundaaa sastaada protakolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 dooh, tu aizmirsi par "zakon podlossti" : tam, kurs to dara vairakkart un daudz trakak neko nedara, bet to, kurs izdara vienu vienigo reizi, to izfuka visos caurumos un ne tikai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 hazzer, tu tak bija tas pohujists, kam viss pie kaajas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Tu jau ir tā lieta ka tu tikai vienu reizi esi aizgājis uz vēstures stundu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 enivei - uz tavu jautaajumu nevar atbildeet tik ilgi, kameer tu neesi paskaidrojis, kas tas pa protokolu. Shobriid arii es par tevi vareetu sastaadiit protokolu, tikai kuru tas interesee Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 da man šitas hazzer ir apnicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts