allworth Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Iegādājos šādu lūk monitortelevizoru un tagad sēžu un domāju, vai priekš pieslēgšanās Wi-Fi rūterim, lai lietotu visas tās SmartTV fīčas, man obligāti jāpērk Samsung Wi-Fi adapteris par ~30 Ls vai derēs jebkāds sūds par ~5 Ls. Varbūt kāds attiecīgo jautājumu jau ir padziļināti papētījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Man līdzīga problēma bija. Der noteikta čipa usb puļķis, kuram vēl softs bija jārediģē. Tagad uz sitiena nevaru atrast info, kad atradīšu, iepostēšu. Konkrētais puļķis laikam ap Ls 10 maksāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Man ir labāka ideja, es tavu MacAiru nopirkšu pa 50Ls, tev sanāks oriģinālais adapteris un kaste alus, ko saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 (edited) http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_NoN-Samsung_USB_WiFi_dongles_with_TV Edited February 28, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Man ir labāka ideja, es tavu MacAiru nopirkšu pa 50Ls, tev sanāks oriģinālais adapteris un kaste alus, ko saki? Par 50 Ls varu priekš tevis no kartona kastes izgriezt un uzzīmēt Airu, jo man tāda nav. Man ir parastais Makbuks. http://wiki.samygo.t...dongles_with_TV Džīzas, kas par penteri jālasa. Paldies enivei, palasīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 kad jānāk ietestēt un apmazgāt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Nelasi, tur visādi kodi ir tekstā, sabeigsi galvu! Ok, tā kā tev, droši vien, ļoti vajag, tad par 45Ls paņemšu tavu Makbuku Pievienojos bloodam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 kad jānāk ietestēt un apmazgāt ? Vari nākt piektdien. Doma ir nosēsties un lielo kasti pārinstalēt, lai kā cilvēks varētu kaut kad pa laikam uzšaut. Citādi no laptopa spēlējot visādi RJUUUKJIRIKI šauj nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 žēl ka mēs viņu pagājušo reizi nobanojām , nebūs kas šauj nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Es ieteikšu labāku variantu, pasaki sievai, ka tev komandējums šitās brīvdienas, Tu savāc asiņaino un pird uz Liepāju, es parūpēšos par gramu un alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Es ieteikšu labāku variantu, pasaki sievai, ka tev komandējums šitās brīvdienas, Tu savāc asiņaino un pird uz Liepāju, es parūpēšos par gramu un alu Nebūtu slikti, bet mani nolinčos jau par to vien, ka komandējums būs uz nedēļas nogali. Esmu zem tupeles. Par topika sabdžektu runājot, esmu sapratis, ka man ir divi varianti: - pirkt Samsung adapteri par 30 Ls - pirkt čigānu adapteri par 10 Ls, lasīt palagus par viņa mistisku modificēšanu, to visu vēl mistiskā kārtā izdarīt utt. Laikam izvēlēšos pirmo. Paldies, topiku klapēju ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts