Reverend. Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 (edited) Es arī Tevi mīlu, nezināmais svešiniek. Ja reiz ar draugu pavadi labi laiku, kā tad atrodas laiks šeit rakstī ? Drīkst es Tevi saukšu - Mans dārgais, netradiconāli orientētais draugs ? Man kaut kā liekas, ka vēlējies pateikt - Es ar draugu drāzos, klauvēja viņa vecāki, etc.... (lūdzu nepiemini nekādas jēlības) Šis protams nebija domāts nopietni, tāpat kā refrendums par otro valdodu, bet padomā, kur ko rakstīt. Ja nav ar ko padalīties, raksti uz lapas, nevis šeit. Edited February 18, 2012 by Reverend. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Es arī Tevi mīlu, nezināmais svešiniek. Ja reiz ar draugu pavadi labi laiku, kā tad atrodas laiks šeit rakstī ? Drīkst es Tevi saukšu - Mans dārgais, netradiconāli orientētais draugs ? Man kaut kā liekas, ka vēlējies pateikt - Es ar draugu drāzos, klauvēja viņa vecāki, etc.... (lūdzu nepiemini nekādas jēlības) Šis protams nebija domāts nopietni, tāpat kā refrendums par otro valdodu, bet padomā, kur ko rakstīt. Ja nav ar ko padalīties, raksti uz lapas, nevis šeit. Ak jel svēto tēv, ja tev jāzin, tad es strādāju vēl pirms pasākuma. Š'migu iepirku ātrāk jo biju Valmierā un uz akcijām laicīgi sagādāju nepieciešamo. Ja tev niez, tad pakasi, bet nemeklē sūdus tur, kur pats iegriezies ik dienas. p.s vakars ideāls lielisks ja tev jāzin. Sarunāju randiņu ar meiteni iekš bāra, kā arī mistiski iedzeros ar čalīti pie bāra, tiku pie darba. Pietam gaidot čomu, kas dāmu koļīja, nodzēru 8 ls apelsīnu sulā ar ledu. kr4 esmu pārvitaminējies un nenāk miegs. biju tik aktīvs, ka uzcepu spageti ar malto gaļu un nedomāju vēl iet gulēt. Tā kā. Protams tu diskutēsi tgd par to. -- Ai dirst jau var, bet ar mēru.!!! Bet nu..Kpc man dirst, ja esmu aizvadījis labu vakaru. p.s.s Šeit jau kā mazā dienasgrāmatiņa sanāk. Tikai vairāk publiskākai apskatei. Tā kā priecājies vai skumsti, lasot, bet man patīk padalīties ar piedzīvoto. Un nu jau es sāku runāt sūdu. Līdz rītam Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 pohuj raksti veel , pie rita kafijas ir ok palasiit 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 pohuj raksti veel , pie rita kafijas ir ok palasiit Da vnk jūtos dirsā. Man pie datora stāv 3l Sulas burka un nāk tādi zobi, ka šķiet atlikšu ķelli pie katra kas pasprūk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Cik tev ir gadu, ja nav noslēpums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Cik tev ir gadu, ja nav noslēpums? 20, saulīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Jaunatne nodzeras =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Jaunatne nodzeras =D Man darbā tāds starpbrīdis. Ceļu pasākumiem skatuves, kā piemēram positivus, un tgd klusais brīdis, tā kā beidzot var atpūsties. 8) tik pa retak iekrīt citas haltūras + vēl šis darbs ko vakar piedāvāja. MAzliet iepriecināja Link to comment Share on other sites More sharing options...
2week Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Reverend. ++ Man darbā tāds starpbrīdis. Ceļu pasākumiem skatuves, kā piemēram positivus, un tgd klusais brīdis, tā kā beidzot var atpūsties. 8) tik pa retak iekrīt citas haltūras + vēl šis darbs ko vakar piedāvāja. MAzliet iepriecināja un ko sēdi, raksti tādu tizlu topiku iekš gign? kuru tas piš, turklāt feiks! true story Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Un tas man tgd sāp jo? p.s sexīgs pirmais posts veci Cepums. Edited February 19, 2012 by puisiitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Man vieniigajam tie pretiigie komiksi liekas totaals tizluma kalngals? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Man vieniigajam tie pretiigie komiksi liekas totaals tizluma kalngals? Pēdējā laikā tikai tādi te paliek populāri. Vairs nav stilīgi lasīt komiksus kur betmans, spidermans un tml. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2week Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Pēdējā laikā tikai tādi te paliek populāri. Vairs nav stilīgi lasīt komiksus kur betmans, spidermans un tml. liked bija sarkasms. jonathan ta ari es uzskatu Edited February 19, 2012 by 2week Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Man rodas aizdoma ka kaads grib sakt ar mani konkunkureet, un mani aizvietot?Es vel netaisos kaatus atstiept... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Man rodas aizdoma ka kaads grib sakt ar mani konkunkureet, un mani aizvietot?Es vel netaisos kaatus atstiept... hehe IZklausās pēc draudiem, vai arī izaicinājuma mērīties ar krāniņiem? netač, man vnk patīk pasmiet par lieliskām nedēļas nogalēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Puisīti, nē nebiju spējīgs....5diena visu paveica priekš 6dienas. Bet skatos, tīri labi esi tāpat atpūties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Puisīti, nē nebiju spējīgs....5diena visu paveica priekš 6dienas. Bet skatos, tīri labi esi tāpat atpūties! Pasākums bija diezgan foršs jā. Tauta ar bija diezgan iespaidīgā skaitā. Koncis forši migrēja autopilotā abi ar Dūju, katrs savā virzienā Pietam visi bija pārāk gejiski draudzīgi, neviens nekasījās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 ! Es nepisos uz grīdas un uz muguras man visu nedēļu bija rūtots nobrāzums. Tiko parlasiju velreiz tavu stastu un sapratu to,ka": Tu esi nesmuks,pretigs un tev 1mo reizi bija sex... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Tiko parlasiju velreiz tavu stastu un sapratu to,ka": Tu esi nesmuks,pretigs un tev 1mo reizi bija sex... Un te nu parādās lielo veču sarunas. Būtu jau atbildējis kko nesmuku, bet jēga skumjam cilvēkam dzīvi sadirst vēl vairāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 topic gavno, avtor mudak 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 topic gavno, avtor mudak Ai Vnk pisaties 'jūs visi nahuj. Skumjie cilvēki. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Nu tu esi nolaidies šī stāsta līmenī, pēc komentiem likās, ka topiku uztaisīji pālī, laikam tas tā bija domāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 (edited) Man ir publisks paziņojums visiem, kas jebkādā veidā bezjēgā ir iedirsuši šajā topikā. Bļeģ kaut jūs dabūtu peņa vēzi! Esmu ar tevi! Man arī ir bijušas neskaitāmas reizes ar ļoti strange situācijām, kā tev. Lai arī citiem pidiņiem tas liekās lame, kā piemēram Nigtmare, kuram galvenais ir garināt savu foruma krānu (bļēģ nepatīk, neraksti) tās ir lietas kas paliks atmiņā līdz brīdim kad atstiepsi kātus un es labprāt lasītu vairāk šādus stāstus GIGNā. piedzivojumi ta piedzivojumi bet kā tas ir pasniegts... nu galig nav lasāmi... Literārais speciālists, iebliez savu seju sienā, tad izlasi savu tekstu. Edited February 19, 2012 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
puisiitis Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Man ir publisks paziņojums visiem, kas jebkādā veidā bezjēgā ir iedirsuši šajā topikā. Bļeģ kaut jūs dabūtu peņa vēzi! Esmu ar tevi! Man arī ir bijušas neskaitāmas reizes ar ļoti strange situācijām, kā tev. Lai arī citiem pidiņiem tas liekās lame, kā piemēram Nigtmare, kuram galvenais ir garināt savu foruma krānu (bļēģ nepatīk, neraksti) tās ir lietas kas paliks atmiņā līdz brīdim kad atstiepsi kātus un es labprāt lasītu vairāk šādus stāstus GIGNā. thnx veci. Es jau ierosināju lai arī citi padalās, bet pašlaik tikai negācijas un šiti manā virzienā tiek vērsti. Lielie Dūži cenšas paspīdēt vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts