maxikk Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 (edited) Tātad sadaļa laikam pareiza, te lieta iet ne par CS, bet gan par talantiem, es ļoti lūdzu nobalsot par šo talantu -> http://www.draugiem.lv/zeltazivtina/api/ta...deo=BumHjy5K_NQ spiežot pogu Ir Talants! ja tiks, uz skatuves redzēsiet WOOW! apsolu! P.S. SAKAT ARĪ DRAUGIEM! Edited February 16, 2012 by maxikk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pieduura. nobalsoju 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 pieduura. nobalsoju rādi citiem, uzmet draugos spamu, saku uz skatuves būs čotka ! ja tikšu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 balss arī no manis veiksmi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Nobalsoju, jo ko tādu točna kurš katrs nevar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Jau 2 skaņas vienlaicīgi laist ārā ir grūti, bet nu šis ir labs. Bītbokss vienmēr ir piedūris, tāpēc lai jau tiek tā balss ar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Tātad balsot var katru dienu, lūdzu nežēlojat tās 2 min ja ne mazāk un uztaisat tos pāris klikus, nevis kā padlas, apskatas un nenobalso vai vispār ignor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 (edited) nebalsošu, nav talants. P.S. Jā, man vajadzēja iedirst. Edited February 16, 2012 by m3rsy 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Neliels offtopic jautājums, kā jūs definējat talantu? Man piemēram liekas totāls bullshits, ka dziedāšana, dejošana tiek uzskatīta par talantu. To var uztrenēt, ok ir cilvēki, kam balsis sūkā vai kas ir neveikli un nevar dejot, bet ir 1000x lielāka daļa, kas var un kas ir trenējušies. Tāpat liekas, ka bītbokss, ir ierindojies jau šajā beztalanta, bet jo vairāk trenējies, jo labāk būs, manuprāt netalanta zonā. Bet nu tas ir tikai mans viedoklis, šovs neinteresē, pārāk liels bullshits tur darās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 nebalsošu, nav talants. P.S. Jā, man vajadzēja iedirst. Māki labāk??? tad parādi.. un šis video nav tas labākais mana skilla piemērs... Neliels offtopic jautājums, kā jūs definējat talantu? Man piemēram liekas totāls bullshits, ka dziedāšana, dejošana tiek uzskatīta par talantu. To var uztrenēt, ok ir cilvēki, kam balsis sūkā vai kas ir neveikli un nevar dejot, bet ir 1000x lielāka daļa, kas var un kas ir trenējušies. Tāpat liekas, ka bītbokss, ir ierindojies jau šajā beztalanta, bet jo vairāk trenējies, jo labāk būs, manuprāt netalanta zonā. Bet nu tas ir tikai mans viedoklis, šovs neinteresē, pārāk liels bullshits tur darās. vnk daudzi no nepareizi pasniedz... un nepareizi taisa ( no latvijas tieši ) un mans šis video ar ir dranķīgs, bet īstenībā, atdarināt varu diezgan daudz skaņu (piemēram, mašina garām pabrauc nu vai mocis kā kuram liekas, taurīte, čikstošā mantiņa, muša, un vēl padaudz kas) + taisīt mūziku only ar muti... nu tā tak nevar gandrīz neviens (labā līmenī) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ja tu apsoli paldies sakot atbalstitajiem pieminet arii gignu, tad katru dienu balsoshu jo galu gala mes tak arii palidzam, i tev labi, i mums reklaama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 ja tu apsoli paldies sakot atbalstitajiem pieminet arii gignu, tad katru dienu balsoshu jo galu gala mes tak arii palidzam, i tev labi, i mums reklaama Jap, es arī balsošu un vēl dabūšu kādu brikucīti balsotāju, ja tu pieminēsi gignu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 nu ok, ar mieru esmu, bet tad riktīgi palīdzat, lai es toč tieku pieminēšu obligāti, apmēram šitā "Liels paldies arī GIGN.lv lietotājiem un administrācijai, kas centīgi mani atbalstīja!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Māki labāk??? tad parādi.. un šis video nav tas labākais mana skilla piemērs... vnk daudzi no nepareizi pasniedz... un nepareizi taisa ( no latvijas tieši ) un mans šis video ar ir dranķīgs, bet īstenībā, atdarināt varu diezgan daudz skaņu (piemēram, mašina garām pabrauc nu vai mocis kā kuram liekas, taurīte, čikstošā mantiņa, muša, un vēl padaudz kas) + taisīt mūziku only ar muti... nu tā tak nevar gandrīz neviens (labā līmenī) kāds sakars manam skillam kaut kādā huiņā ar to, ka es saku, ka tev nav talanats? Beidz gvelzt, tu piedalies, kaut kādā konkursā un liec sliktas kvalitātes video? tiešām? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 pohuj jaabalso kautvai tikai taapeec lai seezot pie tv dzird tos vardus ''paldies gign.lv lietotajiem'' es jau no kadiem 3profiliem esmu nobalsojis. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Jā, par reklāmu ir papildus stimuls...! 4 balsis no manis pagaidām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Nobalsoju. Ar gomikiem no PeR pat salīdzināt nevar! Malace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 17, 2012 Author Report Share Posted February 17, 2012 njā patizli ir tas, ka skatīumu topikam ir 270+ a balsis klāt tik daudz neiet, psc nu vot slinkums pāris pogas uzspiest, es pat par paldies varētu kādam palīdzēt, ja ir tikai un vienīgi jāuzspiež uz kādas podziņas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Ko Tu te vāries visu laiku? Tie, kas gribēs, tie arī nobalsos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Nav pa daudz jau tie b-boxeri? :/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 Nav pa daudz jau tie b-boxeri? :/ jā , kā arī pārāk daudz mentu,dejotāju,dziedātāju,solārij puiku .. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 18, 2012 Author Report Share Posted February 18, 2012 Nav pa daudz jau tie b-boxeri? :/ ir, tikai maz kas labi prot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Piekrītu, ka visiem dancātājiem, dziedoņiem un riņķu virpinātājiem ir savi šovi, un pilnas malas ar šiem ritmskaņotājiem. Taču katram gaume cita un varbūt talants redzams tur, kur tā nav. Bet, nu, labi, labi, iedevu savu balsi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikk Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 nu laikam gign.lv reklāma pa TV neizdosies. jo man sāk likties ka es netikšu.. pa 1 deinnakti mani jau apsteidza kaut kāda deju grupa kur nav nekā īpaša, mums te līvānos arī agrāk varēja tā iemācīties, kad bija kas māca... a beatboxu nekur nemāca, bet nu labi 3. vēl esmu, žurija no pirmā piecinieka izvēlēsies.. bet tpt vajag man lielāku atbalstu, jo tai spameru grupai tak vairāk kopā draugu saskaitot (nu tb deju grupai ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 wannabe reperis - http://www.youtube.com/watch?v=lCSlVqZUyt0&feature=player_embedded#! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now