rhrds Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Varbūt kādam ir pieredze ar šito Tātad nomira 3g austiņu pieslēgvieta, nevienas austiņas/tumbas nestrādā. Vispār var to salabot un ja var, tad kur, un ar kādām cenām jārēķinās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 up :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ja saglabājies garantijas talons, tad var vest garantijas servisu. Ja tomēr meklē kādu citu darbnīcu, tad uz Mūkusalas ielas, aiz "Riga Plaza", nobraucot no Salu tilta, griežoties pa labi ir telefonu serviss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 (edited) nav nekas saglabājies, pirkts tika USA pirms pusotra gada, tāpēc arī bēda, tā jau uzreiz samaintju. Skatījos PDA, bet tie tak ir žīdi totāli, tas būtu pēdējais variants. Tevis ieteikto vietu zinu, lielisks serviss, tikai skaidri zini, ka ipod touch ar dakterēs? Es nezinu, vai viņam der tās pašas detaļas kas 3g/3gs/2g iphonim Edited February 2, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 uzprasi saviem chigaanu draugiem (jaa, tas nav nosleepums, ka tu esi chigaans :>), tie noteikti spees paliidzeet!!!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 labi ka jel reizi esi mani dzīvē redzējis domāju tad tā nesprēgātu, dēls pat savu niku no tā komūna nevar pateikt nav brīnums, ka tāds lohs ;( no picka izdzina, tagad te centies izlekt ar savu daunību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Kas teica, ka esmu kkads random teletubijs no kkada random picka, chigaan? aaa, davai, ieliekiet vel miinusus, veell..., luudzu?? 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Lūdzu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 (edited) Es nevienu mīnusu neesmu licis, pamuļķi. Pisies atpakaļ uz savu pick, padibene :/ ja nepamanīji, te visi nav tādi kā tu īstenībā diezgan skumji, jo kā savējo tevi nepieņem ne dzīvē, ne internetā.. bet neuztraucies, arī tādiem kā tu ir sava vieta uz zemītes ganjau kādreiz atradīsi tādu pašu idiotu, nu vai kādu 13 gadīgo pokemonu komūnu, kur jutīsies kā mājās Edited February 3, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Viņš nav čigāns - viņš ir nigga whaaaaaaaaaat. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Es nevienu mīnusu neesmu licis, pamuļķi. Pisies atpakaļ uz savu pick, padibene :/ ja nepamanīji, te visi nav tādi kā tu īstenībā diezgan skumji, jo kā savējo tevi nepieņem ne dzīvē, ne internetā.. bet neuztraucies, arī tādiem kā tu ir sava vieta uz zemītes ganjau kādreiz atradīsi tādu pašu idiotu, nu vai kādu 13 gadīgo pokemonu komūnu, kur jutīsies kā mājās kaa teiksi, visu varenais chigaan muskulis, trolololooo! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 (edited) Jauns īpatnis, kurš īpaši neizbrīna. Lady's and Gentleman's Teletuubijs PS. Iemetu mīnusu, kā jau prasīji Edited February 4, 2012 by bon1facijs* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Tikai skaidri zini, ka ipod touch ar dakterēs? Es nezinu, vai viņam der tās pašas detaļas kas 3g/3gs/2g iphonim Nu, es tur nesu savu iPhone 3GS labot. Aizbrauc - pamēģini. TU jau zini, ka mēģināts nav zaudēts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now