Guest Teletuubijs Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 (edited) http://www.kasjauns....cialu-es-valodu Zdanoka ir topograafiskaa idiote vai vienk. stulbuma seerga no Latvijas ir paarmetusies uz EP?? Edited January 23, 2012 by Teletuubijs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Hei, izskatās Krievija grib ieriebt tiem, kuri uzņēmuši žurkas, kas pameta Mātes Krievijas kuģi Bet nekas nesanāks tāpat kā Latvijā, tas tikai novērš domas no lietām par kurām vajadzētu domāt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 MOAR FLAME PLS!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 ateja atkal smird. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/408076-krievu_valoda_negus_oficialu_statusu_es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 http://www.kasjauns....cialu-es-valodu Zdanoka ir topograafiskaa idiote vai vienk. stulbuma seerga no Latvijas ir paarmetusies uz EP?? >links uz kasjauns.lv >nemaz neatveru vaļā >ej dirst 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=A4VbOHvaPRc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Tas laikam tagad modē, vākt parakstus par krievu valodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Varbūt viņi vēl mēģinās padarīt krievu valodu oficiālu uz Mēness!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Nop, viņi ir nolēmuši iekarot Mēnesi, krievu valoda oficiāla bušot uz marsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 >links uz kasjauns.lv >nemaz neatveru vaļā >ej dirst prieksh taadiem daunjiem kaa tu tika arii izveleets shaads topika nosaukums. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 tikko piereģistrējies un baigais dūzis sajuties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 tikko piereģistrējies un baigais dūzis sajuties? man prieks, ka uzskati, ka fakts, ka tikko pieregojies uzers ir kkads jauns users, tobis, vinsh nezin, kas tu esi, neseko liidzi taviem topikiem, visiem topikiem, kaut kaa taa. flame moooooore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 man prieks, ka uzskati, ka fakts, ka tikko pieregojies uzers ir kkads jauns users, tobis, vinsh nezin, kas tu esi, neseko liidzi taviem topikiem, visiem topikiem, kaut kaa taa. flame moooooore... TU ESI LOHS. ... Man šķita, ka neko sakarīgu nespēju izdomāt...bet tad sapratu, ka tu neko labāku neesi pelnījis, jo tie trīs sūda vārdi izsaka visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 man prieks, ka uzskati, ka fakts, ka tikko pieregojies uzers ir kkads jauns users, tobis, vinsh nezin, kas tu esi, neseko liidzi taviem topikiem, visiem topikiem, kaut kaa taa. flame moooooore... da pohuj par reģistrešanos. bet fakts ka tu esi sajuties varens paliek fakts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Es skatos, te ir savākušies foruma spicākie čaļi. Drīkst es ar jums? Lūdzu, lūdzu! Es arī gribu lamāties kā liela kakumute, ignorēt visus gramatikas likumus un strīdēties par lietām, kuras nevienu neinteresē. Man arī ļoti imponē tas jūsu "es esmu pilnīgs idiots un netaisos mainīties" tēls. Lūdzu, ņemiet mani savā bariņā! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted January 25, 2012 Report Share Posted January 25, 2012 Es skatos, te ir savākušies foruma spicākie čaļi. Drīkst es ar jums? Lūdzu, lūdzu! Es arī gribu lamāties kā liela kakumute, ignorēt visus gramatikas likumus un strīdēties par lietām, kuras nevienu neinteresē. Man arī ļoti imponē tas jūsu "es esmu pilnīgs idiots un netaisos mainīties" tēls. Lūdzu, ņemiet mani savā bariņā! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 smogs, maacos no labaakajiem foruma trolljiem! :> 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now