Jump to content
GIGN Forum

Sveiciens Maperiem


Skals
 Share

Recommended Posts

Labdien. Mans niks ir Skals un es esmu CS/HL mapperis jau piecus gadus. Es nekad neesmu ieintresējies Latvijas CS komunitātēs, bet pēdējā laikā domāju varbuut kādai pievienoties. Es atvainojos jo mana gramatika varbuut nav perfekta, sešus gadus esmu dzivojis Anglijā, vairāk tik labi neatceros rakstīt un lasīt.

CS komunitāte vel ir dzīva Latvijā? Un kā ar maperiem? Daudz ir?

Ja kādam interesē tad te ir mani darbi:

http://www.gamebanana.com/members/1234265

http://twhl.info/user.php?id=4362 (Spied "maps" manaa profilaa)

Cik daudz mapping komunitātes Latviesiem ir, neieskaitot gign? Interesanti man tas liekas. Nu tad paldies tiem kas izlasiija, varbuut kādreiz kautkādus mapping jautaajumus atbildēsu utt. Uz redzēsanos!

Link to comment
Share on other sites

Cik saprotu, tagad visi reklamēs savus (vai draugu) jaunizveidotos projektus, kuri noturēsies labi ja pusgadu... Nožēlojami.

@Skals

Redzēju jau. Es pats vēl "jā" neteikšu, jo man tāda privilēģija būs nedaudz vēlāk, ja būs pietiekami daudz balsu un ja šīs balsis būs pietiekami sakarīgas. Veiksmi.

Bet vari jau uztaisīt karti ar oficiālo kz_ tagu. Mapcheck admini nekož (ja nu vienīgi tajā kartē viss jau ir redzēts un nepilnības pilna pak...). Iesaku pamēģināt, būtu vismaz vēl kāds mapperis no LV ar oficiālu karti (un cik skatījos tavas kartes, tev prasmes pietiek).

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...