Jump to content
GIGN Forum

Gribu Pirkt Ps3


Slimjim
 Share

Recommended Posts

Pašam nav, bet zinu kas un kā ar to ierīci ir.

Kinect ir ļoti labi marketots aparāts, kuram spēļu priekš reālas spēlēšanas praktiski nav. Ja cilvēku interesē bumbiņu sišana pa koka klučiem vai bilžu izkrāsošana ar rokām, droši var viņu iegādāties.

Xbox Kinect un PS Move ir grūti salīdzināt, jo tie ir pavisam atšķirīgi hardware sūdi, bet vienu gan var teikt - Kinect, atšķirībā no Move, potenciāla kā tāda praktiski nav.

p.s. - es šobrīd neieteiktu prikt ne Move, ne Kinect. Abi nav vērti ieguldītās naudas.

p.p.s. - uz Kinect ir viena laba spēle, ja patīk dejot. (nav sarkasms) Dance Central saucas.

Link to comment
Share on other sites

Man ar kinectu reali piesauj start the party, kad atnak ciemini (ir fun), tenis laiku pa laikam u tiko iznaca spele medieval moves - demo skita baigi jautrais (kipa tu ej ar zobenu un vairogu un var mest nindzas zvaigznes, vai saut ar loku vai prosta mocit ar zobenu). Vel nopirku the fight, bet atri apnika. Baigi nogurdinosha spele un sliktie saka mani reali piekaut! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Khm, vajag man arī kaut ko iedirst.

Kaut kad uz vasaras tuvošanos beidzot remontēšu dzīvoklī istabu - līdz ar to arī jauna aparatūra un etc šiti. Tagad ir doma mājas kinozāles vietā ņemt ps3 un atsevišķi piepirkt klāt kādas kvalitatīvākas tumbas. Cik sakarīgs būtu šāds variants? Tā vismaz var paskatīties gan kādu labu filmu, gan uzspēlēt kādu spēli, kad ir vēlme.

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu, tad Beefs izmanto plus mīnus tā kā tu vēlies to darīt.

Manuprāt, tas ir labs variants, laigan vajadzētu iesearchot kā ir ar mkv/avi formātu likšanu iekš PS3, jo atceros, ka sen, sen atpakaļ viņš tikai mp4 sūdu atpazina.

Tas jāiegūglē kr4. Bet savādāk ir baigi ok variants.

Link to comment
Share on other sites

Caur wireless strimot nesanāk, jo bitrate pārāk zems. Ja strīmo, tad caur trubu. Ir variants visu pārkonvertēt uz mpeg un ar flešku barot iekš PS3. Ir tūlis, kurš ļoti ātri konvertē no mkv uz mpg4 (parasti).

Variants ar tumbām... es parunājos ar vienu čali (kaspich - eqpro skaņas korekcijas softu uztaisīja) un sapratu ka tumbas zem pāris desmit Kls vispār ir mēsls.. :D Reāli ir tā, ka tu vari nopirkt puslīdz sakarīgu resīveri par ~400Ls (lietotu), tad paņemt diezgan nesakarīgas priekšas tumbas ~200Ls (lietotas + būtu jāņem arī pamatīga centra tumba, jo lielākā daļā tekstu filmās iet caur centru) un piemest klāt lētas perimetru tumbiņas + subwooferi (~200Ls lietots) un tad tev būs tāda tīri ok mājas kinozāle kas rībinās ļoti labi.

Tad atnāks tava draudzene - pateiks, ka viņai besī vadi, tumbas ir pārāk skaļas un tu tiksi morāli iznīcināts! :D

Beefs

Edit: vēl ir variants uz PC nohostēt web serveri (piemēram IIS) un kačāt filmas caur PS3 browseri. Pie šī varianta ir pat iespējams saglabāt PS3 diskā (filmas).

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Runājot par Kinect un PS3 Move. Move gan man nav sanācis spēlēt, bet Kinect man personīgi ļoti patika. Es saprotu, ka tā galuži nebūs tā sistēma ko izmantos lai spēlētu single player games, bet uzrīkot jautru vakaru gan šī lieta lieliski spēs.

Piemēram šī spēle ir diezgan laba arī SP uz kinect : Kung fu high impact.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...