~ jeyna ~ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Pag, ko? Jauns video vai tas gadus vecais sūds? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Pohuj,gadu vecais vai kāds,met tik studijā! P.s jeyna---izrādās tas ir bijis tikai kkāds mistiskais i-net veikals,sorz par wrong info!(Tu saproti par ko iet runa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 gadus vecais sūds TV neskatos, man viņi visi vienādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Es arī neskatos. Vispār tv nav. Bet nu jā, nebija jau sūds, es arī pāršāvu pār strīpu ar vārdu izvēli, bija ok sižets. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Veči parādiet video! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Pārskatīju Jūnija un jūlija ahrīvu degpunkta, neatradu - kad to rādīja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Pirms kādiem 4 gadiem. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Tā videoreportāža bija par topika autoru iepriekšējo varošanas gadijumu! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 ja ss.lv neatradi, tad suudiigi mekleji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 vairāk izklausas, ka čaļiem vajag vietu kur Skyrim spēlēt. drošvien visi kaifā ies saģērbušies kā muskuļaini pūķu mednieki bez krekliem un ej sazin, kā nakts izvērtīsies 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Paldies, gudrs palīdzētu vai skaidri un gaiši pateiktu, ka nav un liktos mierā, bet saprast var, ka te ir pasaules idioti saskrējuši un diršs par sūdiem, kam nemaz tik liela nozīme nav. čaļi jūs huj bijāt lietas kursā kas un kā. Ķipa visi ahūūnie čaļi ar bembjiem un stobriem starp kājām. Tas, ka man gandrīz kkāda lose iesēdināja, nenozīmē, ka es esmu tas par ko jūs domājat, reāli man sen būtu jāsēž, jo reāli tā šmara pati sapisās un man viņa ar savu muteri atvainojās par apmelojumu. TĀ NU KĀ, MAZĀK DIRST UN VAIRĀK DARĪT. Reāli gribētos redzēt, kā jūs man sējā šitā uzdirstu uz ielas. 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ziediņš Posted November 3, 2011 Popular Post Report Share Posted November 3, 2011 Tā agresija iet roku rokā ar mazgadīgo izvarošanu ? 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Ja tu nemāki lasīt, tad tā ir tava problēma. Man liekas es un epix diezgan godīgi tev pateica situāciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Paldies, gudrs palīdzētu vai skaidri un gaiši pateiktu, ka nav un liktos mierā, bet saprast var, ka te ir pasaules idioti saskrējuši un diršs par sūdiem, kam nemaz tik liela nozīme nav. čaļi jūs huj bijāt lietas kursā kas un kā. Ķipa visi ahūūnie čaļi ar bembjiem un stobriem starp kājām. Tas, ka man gandrīz kkāda lose iesēdināja, nenozīmē, ka es esmu tas par ko jūs domājat, reāli man sen būtu jāsēž, jo reāli tā šmara pati sapisās un man viņa ar savu muteri atvainojās par apmelojumu. TĀ NU KĀ, MAZĀK DIRST UN VAIRĀK DARĪT. Reāli gribētos redzēt, kā jūs man sējā šitā uzdirstu uz ielas. Elementāri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Hesītī siera burgers maksā 65 santiki bez kupona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Hesītī siera burgers maksā 65 santiki bez kupona. opaa a pa cik dubultais ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 opaa a pa cik dubultais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grishaaa Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 ble kraani, tagad burgeru gribas, a dzivoju province Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) A es mājās ielieku karstā eļļā kartoškus free, aizeju uz veikalu nopērku sasaldēto kotleti un coca colu, un man mājās sanāk BigMac komplekts Bet vienalga Mc Donaldā patīk labāk, nav nekas jādara, sarkanie laimīgie rūķīši izdara visu manā vietā Edited November 4, 2011 by AntiDepresants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Paldies, gudrs palīdzētu vai skaidri un gaiši pateiktu, ka nav un liktos mierā, bet saprast var, ka te ir pasaules idioti saskrējuši un diršs par sūdiem, kam nemaz tik liela nozīme nav. čaļi jūs huj bijāt lietas kursā kas un kā. Ķipa visi ahūūnie čaļi ar bembjiem un stobriem starp kājām. Tas, ka man gandrīz kkāda lose iesēdināja, nenozīmē, ka es esmu tas par ko jūs domājat, reāli man sen būtu jāsēž, jo reāli tā šmara pati sapisās un man viņa ar savu muteri atvainojās par apmelojumu. TĀ NU KĀ, MAZĀK DIRST UN VAIRĀK DARĪT. Reāli gribētos redzēt, kā jūs man sējā šitā uzdirstu uz ielas. QQ moar nab *yawn* 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 inb4 "Mani grib iesūdzēt par seksuālu uzmākšanos/izvarošanu, palīdziet..." 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 A es mājās ielieku karstā eļļā kartoškus free, aizeju uz veikalu nopērku sasaldēto kotleti un coca colu, un man mājās sanāk BigMac komplekts Bet vienalga Mc Donaldā patīk labāk, nav nekas jādara, sarkanie laimīgie rūķīši izdara visu manā vietā tu atkal esi atsācis lietot? Kas ir saldētā kotlete makdonaldā? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Hesītī siera burgers maksā 65 santiki bez kupona. EU LABS! Dievinu čīzīšus hesītī ar gurķu mērci.. mm.. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Tāk, visu nedēļu esmu ēdis pusdienas @ hesīts. nākamnedēl ēdīšu maķītī cik ilgi izvilkšu? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Tāk, visu nedēļu esmu ēdis pusdienas @ hesīts. nākamnedēl ēdīšu maķītī cik ilgi izvilkšu? Brīnums ka vispār esi dzivs 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now