Jump to content
GIGN Forum

Nestrādāt Un Saņemt Naudu?


AntiDepresants
 Share

Recommended Posts

Karoč lieta tāda kā tas ir iespējams un vai man nedraud krimināl pārkāpums?

Mani itkā pieņem darbā officiāli, neatverot bankas kontu, tikai officiāli jānokārto mani dati, ka es tur tanī firmā tjipa strādāju. Un man samaksās vēl nezinu sīkak cik un cik ilgi???

Pirmais variants ko man piedāvāja bija galīgi garām, atvērt bankā kontu atvērt firmu, un par to es saņemtu katru mēnesi 100Ls es protams atteicos, jo par mani nodokļi netiks maksāti, un man pazīstami uz 100 štukām ir iekrituši. Bet ortrs izklausās cerīgi, jo es takš nekādā spekulācijā nevaru figurēt???

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

protams, ka nē. Bankas konts/firma uz tava vārda, kas tur var draudēt? :D ja tu tikai izpalīdzi čomam. Paklau, ar šādiem jautājumiem tev būtu jāuzturas sirups.lv forumā.

Tev kaut kā neliekas arī pirmais variants dīvaini? pieņem darbā, neko nedari, tev maksā. Piedod, bet tā dzīvē nenotiek

Link to comment
Share on other sites

Nē nu es par to firmu atvēršanu točna nē bet kāre bija, labi ka apspriedos ar pieredzējušiem cilvēkiem Bet kas gan tur slikts, officiāli strādājot jau uz mani neko nevar norakstīt, un es takš nekādus papīrus ļevos neparakstīšu? Nujā tjipa strādāju, un tas čalis kas man to piedāvā loģiski ka nopelnīs uz to, bet man čujons ka tur kautkas arī slēpjās.

Uz ko viņi mani varētu apčakarēt?? Ir kāds zinātnieks te forumā?

Edited by AntiDepresants
Link to comment
Share on other sites

Loģiski padomājot - kāpēc cilvēki strādā vispār, ja varētu sēdēt mājās un par to saņemt naudu tā vienkārši no zila gaisa? Neienāca prātā pat tik sekli padomāt, lai izsecinātu, ka tas ir loxatrons? Par neko nedarīšanu nemaksās neviens!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Paprasi ligumu un izlasi, kas tur rakstits. simple

edit: papiros var visu izkartot taa, lai nekada liela atbildiba nesanak , ti. visus zaudejumus ir jasedz darba nemejam. :)

Šaubos, ka darba "ņēmējs" uz ko tādu parakstīsies, tobiš šajā gadijumā!

Edited by Aly and Fila
Link to comment
Share on other sites

Prieškam jūs viņam dodat padomus. Šitādi džeki ir pelnījuši, lai, kā teikt "kinuli". Būs mācība, jo no tevis teiktā, cik nu var saprast, ir tāds bullshits un 0 labums tev.

Edited by SkaM^
  • Like 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tu tapsi nebūtībā uzmests. Tādas lietas skaidro caur saviem "korišiem" ne forumā. Ir 101 variants kā izmuķīt naudu, ar visādām banku karšu štellēm, kredītiem, firmām, protams tam visam seko kaut kādi mēsli, policijā, tiesās, ja viss ir baigi forši tad Latvijā vispār varēsi vairs nerādīties :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Da lol! :D

Shēma darbojas ļoti vienkārši - tu uztaisi uz sava vārda firmu, pēc tam atdod kontus tiem čaļiem. Viņi starp tavu kompāniju izgāž pāris tūkstošus kreisās naudas, kaut ko paņem kredītā, kādu uzmet, kādam nesamaksā. Pēc tam policisti, parādu piedzinēji un pārējais labūms nāk pret tevi. Līgumi ar viņiem paraksīti? Ne jau pie notāra tu tos līgumus rakstīsi, kuros norādīsi, ka nodod kompāniju viņiem. Tu pat viņu vārdus nezināsi, jo čaļiem būs kreisās pases/vadītāja apliecības. Protams -cietumā tevi neviens neliks, bet vari rēķināties, ka uz kredītiem/firmu nākotnē vari necerēt + ja sāksi normāli strādāt, no tevis var vēsi sākt piedzīt naudu.

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kādi ir forumi pa šiem jautājumiem? Laikam jau nevajadzētu publicēt forumos šādus notikumus.

kinul pacana, pa ebalu na. enfuego tur viss čotka, atliek tikai piekrist.

Kidalava Stoprocentovaja!

Lieta tāda ka tas ir pazīstams čoms, pats agrāk visu laiku naudu atmazgājis, es no tā ne Ā ne B, bet skaidroja ka man nekas nevar būt, bet nesaprotu kāpēc kādu bomzi nevar viņš paņemt, jā zinu bankās tagad bomzim netaisa vaļā kontus. Nē nu es protams nepierkitīšu bet kāre uz ļevo naudu budžetā noderētu, bet uzskatu ja pats to shēmu nezinu un nesaprotu tad labāk nepierkitīšu, kautgan kas man var draudēt tikai strādājot itkā officiālu darbu??? Kur es varu iekrist, vot ko es meklēju, kā es varu iekrist tikai strādājot firmā officiāli?

Karoč topiks var slēgt es tāpat nepiekristu, jo čoms sācis bišku pagrimt.

Varat slēgt ciet, man vienkārši intresē varbūt kādam te i bijis arī pieredze šinī štellē!

Edited by AntiDepresants
Link to comment
Share on other sites

jam. un tuvi cilvēki nekad viens otru neappiš, ne?

pagaidi tik līdz būs jāizšķir mantojums kādreiz :)

beidz sev mozgu pist un meklēt sūdus "kā nez mani varētu pieķert?" nedari to un viss.

jā, maybe paveiksies un dabūsi kādu latu pa velti, vai arī tevi izvālēs ar 15collu melnu dildo.

tā tād jautājums. pa cik esi ar mieru, lai tevi ar melnu 15 collu dildo izvālē? ja tas ir virs 1 000, tad zini, ka tādu naudu drošvien no šī darijuma nedabūsi ārā.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...