RiSKS Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Nenokaveejiet http://store.steampowered.com/app/620/ Jauns patch arii, bet par to es neko daudz nezinu Edited October 4, 2011 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Nenokaveejat http://store.steampowered.com/app/620/ Jauns patch arii, bet par to es neko daudz nezinu LOL, tur neko nevar nokavēt... Kad akcija beigsies tad tā cena būs tās spēles defoltā cena! Pagaidi vēl gadu un tu to Portal 2 varēsi dabūt par kaut kādiem 2EUR... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted October 4, 2011 Author Report Share Posted October 4, 2011 Saderam ,ka 9. oktobrii portal 2 cena nebuus 11.24. Ja būs, es savā galvā resetošu domas par tevi kā par lielāko duraku (no tiem, kas mēģina rakstīt normāli), un katru tavu postu uztveršu kā loģisku argumentu. Ja nē, tad tu vairs nekad nahuj neraksti nevienā manis izveidotajā topicā. Vispār nav tāda iespēja nobloķēt kāda usera postus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Pagaidi vēl gadu un tu to Portal 2 varēsi dabūt par kaut kādiem 2EUR... rofl, tu liec man šinī skumjajā vakarā smieties. pēc apraksta šķiet ka sexīgs dlc, coop'am misiijas klāt un beidzot chalange mode, tai jau vajadzēja būt no paša sākuma, bet tā kā tas ir par brīvu, tad viss bumbās, labāk vēlu nekā nekad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Varbūt kādam ir vēlme samesties 2-pakai,katram pa 7ls(bankas pārskaitījums vai baudā)? Ja nu kas,atmet PM,parunāsimies. EDIT: Piedāvājums vairs nav spēkā,atradās 2.cilvēks. Edited October 4, 2011 by mrzombie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now