DoubleT Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Kā jau virsrakstā minēts, gribu jaunu telefonu. Apskatījos piedāvājumus, un nezinu, ko lai izvēlas. Piedāvājums tik plašs. Izvēle sliecas uz NOKIA E7,NOKIA N8,LG OPTIMUS 3D Varētu jau arī HTC, bet par tiem vispār neko nezinu. Ko iesakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Kādā budžetā vēlies iekļauties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Sākumā izdomā, ko tu vēlies sagaidīt no telefona. Nokijām ir simbiāns, kas neesot tas krutākais un ātrākais. Android ftw, lai gan pašam arī ir nokia, pagaidām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 HTC ir labi telefoni un noteikti labāki par nokiām .. protams atkarībā kāds budžets tev 400LS vai 100Ls /// HTC telefoni ir visās kategorijās ir jau arī tie visi lētie LG samsungi un tads stuffs bet nevar salīdzināt ar kārtīgu HTC trubu ar Android.. vari vēl skatīties uz SonyEriccsson .. piem Xperia versijas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Optimus 3D no sākuma pabaksti veikalā. Daudzis acis 3D nepanes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Optimus 3D no sākuma pabaksti veikalā. Daudzis acis 3D nepanes viņam pohuj, viņam brilles. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Vispār tas optimus ir pilnīgs sūds, taustīju, pēc kāda laika drusku uzspiež uz acīm.. kā arī viņš nenormāli lago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 nauda nav faktors. es par telefoniem prasu. Tātad Android labāks par Symbian? Gan HTC gan Samsungiem, gan LG modeļiem ir Android. Pašam tagad ir LG, bet esmu atvērts arī citiem telefoniem. Kuru no HTC varētu skatīties? apskatīju DESIRE HD un SENSATION Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 nauda nav faktors. atlikt diršanu un ņem iphone4, ja jau nav faktors. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Kuru no HTC varētu skatīties? apskatīju DESIRE HD un SENSATION Neaizmirsti ka viņi abi ir baigie kluči ar 4.3'' ekrānu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 nahuj tos visus touchscreen telefonus! pargaju no 8. nokias uz htc trophy 7, un fak esmu konkreti vilies! gribu atpakalj leduslaikmeta kluci, nevis sitos neizturigos touchscreen meeslus! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 +1 Reģistrētajam. Man arī nenormāli besij touchscreen telefoni tikai tādēļ, ka mašīnā viņus ļoti neērti lietot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 (edited) +1 Reģistrētajam. Man arī nenormāli besij touchscreen telefoni tikai tādēļ, ka mašīnā viņus ļoti neērti lietot. Tieši tāda paša iemesla dēļ es savējo LG izšķaidīju pret durvīm. Nezinu kā tagad tie LG, bet vieni no pirmajiem bija nežēlīgi mēsli, vēl lielāki mēsli par nokijām. Mēsli, tādā ziņā, ka bremzē kā dators ar 250mb ram un 9gb cieto. Edited September 28, 2011 by kept 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 ieprieksheejais touchscreens arii izbesiija un nu jau dziivoju ar Nokia E6. Symbian anna nav slikts bet prieksh mana modelja app klaasts ir sameeraa mazs deelj ekraana izshkjirtspeejas. Bet nu bonus visam ir tas ka uz jauanas annas iet arii visas vecaas symbian app (garmin mobile xt ftw). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vacolla Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 touch srīni ir galīgi mēsli saku uzreiz. bija HTC Diamond. Papisu pa pjankām un nenožēloju.! Nopirku nokiu kas maksāja nu 4 reiz lētāk un bija labāks nekā tas HTC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Tev vajag http://www.gign.lv/f...ardod-nokia-n8/ Nokia N8, es tev varētu pat atlaidīti sarunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 +1 Reģistrētajam. Man arī nenormāli besij touchscreen telefoni tikai tādēļ, ka mašīnā viņus ļoti neērti lietot. Vienīgais, kas varētu būt neērti ir rakstīt sms neskatoties uz telefonu pašu. Bet cik reāli bieži tu to darītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Edgar, tas tu? Noteikti ban hammer parāva akauntu viņam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Vienīgais, kas varētu būt neērti ir rakstīt sms neskatoties uz telefonu pašu. Bet cik reāli bieži tu to darītu. Ne tikai sms, ja tev kāds zvana, vai pats gribi pazvanīt, nevar čamdīt telefonu nepaskatoties uz to, ja tas ir tačskrīns. A ar pogām bez problēmām, čamdi tik un tad uzmet aci, vai esi saspiedis to ko vajadzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 nesaprotu ak jums pret telefoniem bez pogām es biju tā pieradis pie sava HTC HD2 (ar androidu) ka paņemot rokās parasto telefonu man gribējās uzreiz ekrānu bakstīt .. un tad domājus kas notiek p.s HTC HD2 ir diezgan izturīgs telefons(pa ekrānu kautai ari naglu var vilkt nekaa) , bet kā jau visiem lielajiem telefoniem bača īpaši ilgi netur .. kaādu dienu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Tev vajag http://www.gign.lv/f...ardod-nokia-n8/ Nokia N8, es tev varētu pat atlaidīti sarunāt. Jaa jaa shis ir labs...SHito var droshi njemt ,maz vai kaa 2trs fotoaparaats Un cena arii pienjemama ,njemot ka veiciii vinja ir krietni augstaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Blackberry , ja negrib touchscreen veida smartphone , Iphone ja vēlies touchskreen smartphone Pārējie visi ir nepabeigti mēsli , ar slikti izstrādātu OS. Vienīgi vēl meegoo var pamēģināt , man liekas viņš uz Nokia ir sastopams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Blackberry var dabūt pat abus - pogas apvienotas ar tačskrīnu. Vēl ir Optimus Pro un kāds tur HTC, bet tie jau hemoroīdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now