desina Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Jums kaadam ir saskarsme bijusi ar lmt internetu? Vairaak domaaju par to mobilo internetu, shaja gadiijuma tas buutu (Internets datorā 19 ) ! Cena 19ls , aatrums liidz 100Mb/s un datu apjoms neierobezots , ta ka itka jau izklausas ok, jo ir ari eerts un zb tie vadi ! Tatad kaadam ir bijis? un chakars tur no vinu puses nav? Kaa ar zonu un tas atrums tiesham ir tik labs kaa rakstits uz papira !?! Padalas ar info par sho interneta pieslegumu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Macies internetu. mums ir jauzmin, kur tu atrodies, lai par zonu pastastitu? lmt lapa ir zona uzradita tam 100Mbit/s. parejas vietas reali tev bus ap 600kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Neiesaku. Pašam tāds bija, ātrums 500 kb/s maksimums, turklāt viņš pusi no laika vispār negāja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ja esi pilsētā - ņem tik ciet! Ja esi laukos, kur 3G neķer (nav zona) - neņem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) ^ lmt 3g pārklāj 90% LV teritoriju. + Cs Tev nespīd. edit. man arī ir lauki. Viss čotka. Edited August 28, 2011 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 ^ lmt 3g pārklāj 90% LV teritoriju. mhm, tā viņi saka. Man te laukos izskatās savādāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 tik cik es redzu savā telefonā, tad tāda sajūta ka tas 3G ir labi ja 30% latvijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 Vispār esmu Jelgava ! Nu biju pie viņiem aizgājis teica, ka Jelgava max ir lidz 7 mb/s! Paņēmo to testa, nekas dižs nav , līdz tam 1 mb/s turās ! Nah rīt vedīšu atpakaļ viņu un ņemu baltcom , lattelecom piepisa sirdi man ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 7.2Mbps/s ir 921.6KB/s Viss ir pareizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) Ja drīkst zināt, ko Lattelecoms izdarīja? Edited August 28, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Ja drīkst zināt, ko Lattelecoms izdarīja? a tur jelgava ar to lattelecom vispar divaini, draugs dzivo privatmaja, ltc pateica, ka netu nevar ievilkt, jo uz privatmaju rajonu nav izvilkti kaut kadi vadi iespejams vinam ir ta pati problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Nu man tepat ķengaragā čomam saka ka būs jāmaksā par optikas ierakšanu vai ko tur. Un viņš arī privātmājā dzīvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now