^Ali^ Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Ka tur isti ir? ir jums doma kauko tadu taisit tagad itka palenam daudzi pariet uz source ar es and servu kur spelet un butu norm pings ir maz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 viss ir vienkārši. source apdeitojās pārāk bieži un nava reāli viņu apdeitot nostiimu. Tapēc arī nava servera. vismaz tas bija rīzoons senāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 cs 1.6 pwnz, nah to cs:s Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 Bijach ta man sakuma bija ar 1.5 bet tici man es tagad paspeleju source saki ko gribi bet pisdata Nav vairs tik viegli atvakt + viss ir loti smuks Protams vaig ari labu kompi ! nakamvasar bus japerk labaka video savadak man tagad 70fps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 no 1.5 uz 1.6 nebija TAADAS paarmainjas.. un pc man velk to cs:s, vismaz kad pirms paaris meeneshiem testeeju viss bija kedaa, bet tas vairs nav taads cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 Nez man tiesi patik visi tie prikoli ar fb ka vis sak glukot mapas ka izskatas tikai nepatik ka nav vairs stopsound Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ^ali^ no no no, cs:s reals bullshit, paspeleju 1 menesi uuun taaa piebesiiija, kad nu tikai (t.i: kautvai tapec, kad ar awp nav ta stabila shaushana ka 1.6) p.s:lai gan ta ir gaumes lieta un par to var un jau ar stridas dikti un ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) uzraksti kur kas jādara (pa punktiem) lai tiktu lv uz kāda servera. (būšu ļoti pateicīgs). ā, un vai kāds ir spēlējis q4 uz sigmas servera? (iespaidus, novērojumus) k, paldies Edited November 30, 2005 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Nee, CS:S labaak uz manu sajaato kompi nemeegjinaat. Kaut kad esmu speeleejis, bet nu taa, ne paaraak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Tur tajaa cs:s viss taada sapalsh taada grafika <kkas baigi call of duty atgaadina> man nepatiik tur vel taa sarezgiiti MAN NEPATIKA MAN RITIIGI PATIIK 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 First >>>> NOKACA CSS Pec tam uzliec Pachus man pietiek ar sho >>> SPIED TE Samazina procesora noslodzi Un sho >>>> SPIED TE pach no v21 uz v22 Vajadzetu visam iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 da fig vin zin. paspeeleeju es to source pret botiem, nu nez, man likaas, ka tur nav taada dinamika kaa 1.6, kad uzsaak norm rush un aiziet! tur viss kaut kaa paraak leeni notika, pat kaitinoshi leeni. nu jaa, tipa noshaut bija gruutaak, bet taa paarvietoshanaas mani nezeeliigi izbesija. nu kad visi paaries uz source, tad visi paaries, bet pashlaik veel 1.6 ir dziivs un kameer veel tikai 1ns cilveeks speelees 1.6, tikmeer es to arii dariishu P.S. btw, ja gign taisa to source serveeri augshaa, tad money nav vajadziigs? nedomaaju, ka musdienaas, kaut kas notiek par baltu velti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 kameer veel tikai 1ns cilveeks speelees 1.6, tikmeer es to arii dariishu Pēc visa spriežot, tas būs visu tavu atlikušo mūžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 da cs:s sux smagi! tjipa megjinaata grafika afigenna laba uztaisiita un ari viss reali, bet parak reali vairs nav spele, ta grafika iztaas nezheligi pokemoniiga, dienvidparkam pat labaaka grafika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 battlefield2 any1? pilnīgi po uz grafiku, bet nu fans garantēts (nē, ne tas FAN/s). es pašlaik līdzinos vecam ogotājam, kurš ir atklājis, ka ir tāda forša nodarbe kā makšķerēšana (un tā tak ir ne tikai foršāka, bet arī sarežģītāka, daudzveidīgāka, vēl visādas -ākas var pielikt), bet ik pa laikam iet lasīt ogas, jo "bļe, visi vecie veči tak iet ogās, vakar vēl baigi labi zemenes ievācu, jāpaskatās cik man grozi salasīti un cik kaimiņu Jankam-Allwortham". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 man cs:s nepatik galvenokart to skinu delj visi izskatas vienadi un pec vina spelesanas gruti pasaut 1.6 vislaik gribas tikai bert Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 cs:s ir ok, battlefield 2 ir galīgi ok. kad nopirkšu februārī jaunu kompi, tad par to varbūt pat padomāšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BANDINIEKS_ Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 (edited) viss ir vienkārši. source apdeitojās pārāk bieži un nava reāli viņu apdeitot nostiimu. Tapēc arī nava servera. vismaz tas bija rīzoons senāk. Nav ne kā tur sarežģīta atkrjakot staemotos apdeitus, bet ja nemāk tad var arī visu atrast internetā Un, jo vairāk apdeitu, jo labāka spēle, + vēl Valve sola ka iznāks modeļu izvēlne. Edited December 1, 2005 by BANDINIEKS_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 da fig vin zin. paspeeleeju es to source pret botiem, nu nez, man likaas, ka tur nav taada dinamika kaa 1.6, kad uzsaak norm rush un aiziet! tur viss kaut kaa paraak leeni notika, pat kaitinoshi leeni. nu jaa, tipa noshaut bija gruutaak, bet taa paarvietoshanaas mani nezeeliigi izbesija. nu kad visi paaries uz source, tad visi paaries, bet pashlaik veel 1.6 ir dziivs un kameer veel tikai 1ns cilveeks speelees 1.6, tikmeer es to arii dariishu P.S. btw, ja gign taisa to source serveeri augshaa, tad money nav vajadziigs? nedomaaju, ka musdienaas, kaut kas notiek par baltu velti Pff, pasham niks slow hands un veel leenas speeles nepatiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now