Hype Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Sveiki admini un visi mirstiigie ! Biju taalu prom apmeeram gadu un nu ir taa sanaacis ka esmu atpakalj un gribu buut pie jums ar jums bet ir viens bet...aij karoch runaashu iisi aceroz savu pw kaa arii savu cs niku tikai mani tas niks nu galiigi vairs neapmerinina nevar vinju nomainiit k-kaa luudzu? proti The Graazman [ nu kas tas par niku psc ] UZ Hype ! emails [email protected] ja ieprieksh paldies jebkuraa zinjaa par atsauciibu! [ juus te visi taadi dusmiigi ceru ka neiztrauceeju] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Cik noprotu, tad par nika mainu jāmaksā 10Ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Cik noprotu, tad par nika mainu jāmaksā 10Ls! tu ne suuda neesi sapratis... Pirmkaart, ir vienkaarshi taada iespeeja paliidzeet gign serverim un ziedot... Otrkaart, neviens no GIGN neveelas paliidzeet cilveekiem, kas negrib paliidzeet GIGNam... Taada nu taa dziive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 tu ne suuda neesi sapratis... Pirmkaart, ir vienkaarshi taada iespeeja paliidzeet gign serverim un ziedot... Otrkaart, neviens no GIGN neveelas paliidzeet cilveekiem, kas negrib paliidzeet GIGNam... Taada nu taa dziive... Sry! Doma man bij tāda pati, tik netā uzrakstiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hype Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 aa okej tikai mieru mekleeshu kaa kur to izdariit tikai es vareetu kaadus 5us ls nomest pagaidaam. Normaalam serverim jau it kaa nav zheel [kaa mana ome saka ''gabals jau nenokritiis'' ] plus ja veel man par to mosh pieshkir visaadus atribuutus nu ta jau vispaar kruta karoch es ar mieru ir okej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelss Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Sry! Doma man bij tāda pati, tik netā uzrakstiju. Ja no servera nāk palīdziba ar laiku speletaji sak serverim uzticeties un ziedot! Nekas pats no sevis nenaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 hmm diivains tekstys saakumaa biija Biju taalu prom apmeeram gadu un nu ir taa sanaacis ka esmu atpakalj un gribu buut pie jums ar jums bet ir viens bet... Ar kuru tieshi tu gribi buut kopaa? tikai mani tas niks nu galiigi vairs neapmerinina es saprastu ja nepatiktu vai izraisiitu riebumu plus ja veel man par to mosh pieshkir visaadus atribuutus nu ta jau vispaar kruta karoch es ar mieru ir okej! vai tieshaam tie ir tie atribuuti par kuriem mees domaajam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now