evilxdeadly Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Aizvadītajā nedēļas nogalē internetā nonācis video, kurā iemūžināta kādas latviešu meitenes, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studentes Jutas, pikantās dejas Rīgas trolejbusā vēlā vakara stundā. Meitene Juta brīvdienu vakarā, visticamāk, devās izklaidēties uz Vecrīgu, kad viņa nolēma citus trolejbusa pasažierus iepriecināt ar pikantu priekšnesumu, izrādot savu pievilcīgo augumu un maigojoties ar nepazīstamiem puišiem. Kad atraktīvajai meitenei pienāca laiks kāpt ārā no trolejbusa, viņa steidza tikko iepazītajiem puišiem sīki un smalki izstāstīt, kā viņu atrast portālā draugiem.lv, ne tikai atklājot savu uzvārdu, bet, lai atvieglotu meklēšanu, pastāstot, ka profila bildē viņa redzama ar piecām baltām rozēm. Vairāk nekā septiņu minūšu garais videomateriāls, ko uzņēmuši Jutas draugi, populārajā YouTube video krātuvē ievietots svētdien, bet jau neilgā laikā tas, protams, guvis gana lielu piekrišanu interneta lietotāju vidū. avots: mango lv http://www.youtube.com/watch?v=pcnW6XnNLTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Mož vēl 3. un 7. reizi to kāds pasniedz kā jaunumu? Nu, kurš nākošais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Nu tad tik jāgaida Kriminalinform noķertie dročilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ko pukojies, uzkačās meitenei draugiem.lv statistiku P.S. Pašam viena Juta parakstā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Kaa vinju draugos iechekot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 (edited) jerrico ko tu ar to domāji? ps. nevienu topiku neredzēju kur būtu šis ielikts Edited August 23, 2011 by evilxdeadly Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Paskaties Nakts rita spamaa tur kaadi 4purni shito sametushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 mjam, jebkurā gadijumā video tika ielikts atkārtoti y-tubā ps. šeit nejiet edit poga kā arī multi quote utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Ķengarags... pazistāmi purni viņai tur apkārt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 kas tur populārs? ~90 views... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 esmu pārāk slinks, lai iemestu bildi ar feispalmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 vinjas draugos vairak nav, bet pardodu vinas numuru pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 TY FORUM, es varu ignorēt arī Nightmares palagu ar mauku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Laikam jābeidz braukt ar mikriņu un jālaiž ar 15. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 forshi.pupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 bla bla bla bla o, tev vēl drusku palika, drīz jau būs 100%, es ceru 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Es vienīgais šinī video redzu nožēlojamu meiteni? ok, kam negadās, betnu draudzene, kas to filmēja un ielika savātrubā ir vel nožēlojamāka. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) Diez, tagad katru palaistuvi internetos liks? Edited August 23, 2011 by kRi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Varbūt ne palaistuve, bet vienkārši pielējusies kristas māsica, kura nedaudz grib uzcelt sev "slavu" wluhojoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Drunk bitches... 7.th tram @ weekend is packed with those... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Es viņu šodien redzēju, Stockmanā pirka saldo Torley'u (viena pati) Drusciņ žēl sametās viņas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Mana bijusī klasesbiedrene. Dura toreiz, dura, kā redzams, tagad. Draugos nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 23, 2011 Author Report Share Posted August 23, 2011 Es viņu šodien redzēju, Stockmanā pirka saldo Torley'u (viena pati) Drusciņ žēl sametās viņas. l'ap'as Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now