Jump to content
GIGN Forum

Jauns Kontrastraiks?


SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

Būtu veidojuši 1.7 versiju. Es ar to domāju ka nākamos nopietnos bugfix utt taisīt uz esošā counter-strike 1.6 ! :)

Valve vienu brīdi mēģināja veidot "bugfixus" priekš cs1.6, diemžēl paši iebrauca nežēlīgākajās auzās un izmainīja tikai silent-run, tā tapa p48.

Ja cs1.6 taisītu atjauninājumus, daudzi sāktu nespēlēt, jo GoldSrc dzinis ir interesants tieši tādēļ, ka tur pastāv šīs mazās kļūdiņas. Kaut vai tas pats bunnyhops - to izmanto ne tikai KZ modifikācijas spēlētāji, bet arī profesionāļi.

OT: Visas šīs sarunas ir 1:1 tām, kas bija pirms ProMod'a. Lai cs'u "atdzīvinātu" otro reizi (pirmā bija CSS), manuprāt, būs nepieciešams daudz vairāk nekā pāris jauni ieroči un granātas.

Link to comment
Share on other sites

1.6 visu laiku jau iznaak servera engainam bugfixi, kaa reiz shodien arii viens iznaaca

We have released an update to the beta, run the hldsupdatetool with "-beta hlbeta" to get this update. Changes for this update are:

- fixed sometimes voice stopping during gameplay

- Added "-nobreakpad" command line option to let plugin authors still get old style minidumps if they need it (win32 only)

- Fixed sv_logsecret putting the wrong value in the log header

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

1. Grafiskais noformējums cs 1.6 spēlētājam neko nenozīmē, galvenais ir fps, un pretinieka redzamība, tādēļ css arī bija lieks + vēl css ir daudz draudzīgāks pret noobiem, kas vienārši kaitina visus "vecos", jo bērt css'a ir daudz vienkāršāk.

2. Matchmaking sistēma, kā sc2 un LoL, būtu lieliska, jo šaut noobus ir forši tikai tad, ja tu pats neesi noobs, protams ir arī tumšās puses, jo nesaprotu, kas tad notiks ar privātajiem serveriem, kas bija liels cs 1.6 komūnas vilcējspēks.

3. Fakts, ka nav jāpērk bruņas un munīcija jau norāda, ka izstrādātāji vēlas lai spēle būtu noobiem draudzīga, kas parasti nozīmē vilšanos sērijas faniem, jo bruņas un lodes bija tomēr stratēģijas elements.

4. tf2 un cs ir tikpat līdzīgi kā sc2 un travian.

Link to comment
Share on other sites

Man tas vairāk izskatās pēc betas bugfixa, bet ko gan es zinu...

visi peedeejaa laika crashbugi un paareejais shits tiek likts uz betas, un ja servera owneris grib tik valja ano shiem bugiem liek pa virsu savam publiskajam serverim ar betas tagu. Ja tu atrastos valves maillistee tad varbuut arii kautko zinaatu!!!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...