Dj_Stay Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Līdz 160Ls izstās labi ? http://www.1a.lv/shopping_cart/?content=FcbJEQAgDALAlnIAkUn%2Ffan72hIY3ZvbdBz%2FwR623lgkJv8YiIM3iRZr8wI%3D 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Same GPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Jau kaut kāda piektā tēma no tevis, jā, vizuāli izskatās labi, bet iekšēji slikti. Cik tu vari te huiņu rakstīt, aizej uz kādu kantori un ieteiks tev labāko variantu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Labako izmanto to naudu lai sevi pakaartu, blje. 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 taks kamooon !! aizbrauc uz kkaadu m79 parunaa ar pardevejiem ieteiks tev kko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 BTW - pirkt jau sakomplektetu datoru reizem ir krietni letak, ka komplektet pasam. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 ventilātors tāds sarkans, jaudīgs izskatās! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 BTW - pirkt jau sakomplektetu datoru reizem ir krietni letak, ka komplektet pasam. Beefs Tas notiek ĻOTI reizēm. Odijs - Ivo - tev nevajag CPU kūleri. Procim lidzi vajadzetu nakt. Ietaupi naudu uz to un panem labaku videokarti, jo tā ir kaka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Uzprasi labāk boot.lv forumā tur tev ieteiks labaku komplektāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 No boot.lv viņu izdirsinās ārā vēl ātrāk kā te. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 (edited) Patiesiba taja dj stay komplektacija par 160Ls matesplate ir nesaderiga ar procesoru. I3 ir iebuveta grafiska karte - nav jega nemt atseviski tik pat sudigu grafisko. Un reali runajot - par 160Ls nevar sakomplektet jaunu datoru (tikai pats pats budzets). TAd labak nem lietotu. Tur jau kaut kas jedzigs sanak. Beefs edit: piedevam - skiet, ka tam mulkadesim galvenais ir komponensu izskats, neviss veiktspeja Edited August 6, 2011 by 0xDEAD BEEF 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 (edited) Tad jūs iesakat man ņemt citu m/b un vk ? un vaig ņemt nost ventilātoru ? P.S Kā tgd ? http://www.1a.lv/shopping_cart/?content=FcjBEQBABAPAljiJMPrv6%2FjtLLrFyPHhIyE%2F0WCFVSaUUSep4Xsf Edited August 6, 2011 by Dj_Stay 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 http://www.1a.lv/datoru_komponentes/Datoru_korpusi/enlight_pm2f0502/4997455/ Kas vainas tādam korpusam? Vairāk nekā uz pusi lētāks un nav smirdīgs (krievisks) drakons (vai kas tas par sūdu ir) virsū. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 dateks.lv -> /\ <- m79.lv pazvani, un saruna ko labak vai ari aizbrauc!! kam tev ramu 4gb uz tada datora? ar 2gb pietiek visam jaunajam spelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 (edited) Ar kaut ko šādu jau varēsi mēģināt kaut ko drotot. By the way, tev Cietnis un Barošanas bloks ir ? Edited August 6, 2011 by WickedAppServ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Muļķības. 2gb ir priekš māsu datoriem. Tur knapi Windows 7 vilks. 4gb ir minimums mūsdienās. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 baroklis man ir 450w un cietais no vecā PC paņemšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 cietais no vecā PC paņemšu Esi droša, ka spēsi to paveikt? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 baroklis man ir 450w un cietais no vecā PC paņemšu Tad ņem kaut ko uz manu komplektācias pusi, vai vēl labāk painteresējies iekš Boot[dot]lv, palasi vecās tēmas un varbūt tad daleks kad tās sarkanās Ninja tourtles liesmas neuzlabo datora ātrdarbību. Vēl superīgāk, uzraksti vai uzzvani 1a.lv Kantorim, Pasaki kad vēlies to, to un to, un domāju kad ieteiks tev labāko variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 (edited) kas tur ko nepaveikt ? P.S Šitā ņemšu http://www.1a.lv/shopping_cart/?content=FcbBEQAwCAKwlUSE6rn%2FXm3zCmmgY7FKOUZvRqo4f65j9uIC Edited August 6, 2011 by Dj_Stay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Muļķības. 2gb ir priekš māsu datoriem. Tur knapi Windows 7 vilks. 4gb ir minimums mūsdienās. un to saka "sieviete" es vienkarsi gar zemi ! kurs tev tadu lazu sastastijis? windows 7 iet uz 512mb 667 perfekti ka ari uz 1gb jau var mierigi spelet crysis/gta 4, vismaz uz medium prasibam jo man velviena stacionara kastite metajas uz kuras testeju to ko neikdiena parasti dara nedomaju ka vins uploaderis kam vajag 1tb+ cieto disku ! un barosanas bloks bus perfekts tavai komplektacijai bet tapat es ieteiktu braukt uz m79 jo kautko izdevigaku ari var sakasit! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 un to saka "sieviete" es vienkarsi gar zemi ! kurs tev tadu lazu sastastijis? windows 7 iet uz 512mb 667 perfekti ka ari uz 1gb jau var mierigi spelet crysis/gta 4, vismaz uz medium prasibam jo man velviena stacionara kastite metajas uz kuras testeju to ko neikdiena parasti dara nedomaju ka vins uploaderis kam vajag 1tb+ cieto disku ! un barosanas bloks bus perfekts tavai komplektacijai bet tapat es ieteiktu braukt uz m79 jo kautko izdevigaku ari var sakasit! Ļauj nabadzīte atvilkt elpu. Es domāju, ja Tevi izvarotu, tad Tev arī vajadzētu 4gb ramu, lai justos droši. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Muļķības. 2gb ir priekš māsu datoriem. Tur knapi Windows 7 vilks. 4gb ir minimums mūsdienās. Bullšits... Ar diviem gigiem Kingston HyperX DDR3 viss lido pie mana drauga. Tādi kā tu pārvērtē ramus... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Varam gaidīt topiku: "Help, neiet jaunais pc." vai arī, viņu nositīs ar elektrību, kamēr liks visu kopā (sad) Edited August 7, 2011 by Oddijs 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 vai arī, viņu nositīs ar elektrību, kamēr liks visu kopā (sad) nu wtf ? vai tad salikt pc ir tik grūti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now