test2 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Pārdodu 1. Logitech G5 pa 40 Ls - pirkta pa 50Ls 2 nedeļas atpakaļ. Oficiālā paka ar visiem šitiem. 2. Func Surface 1030 pa 20 Ls - Pārdodu gan pašu virsmu gan gumijas turekli + ja vēlies arī iesaiņojuma alumīnija kārbu ( izskatās pēc lielas reņģu konzervu bunžas). Nav tā mazā vada turētāja - kuru man nozaga kāds Elika ultimists(nezinu kapēc viņš neņēma visu palikni ... laikam šī mistērija paliks neatklāta). Kapēc pārdodu?: 1. Logitech G5 nepanes Func 1030 - kretīniski raustās. Ar citiem palikņiem viss esot čiki piki. 2. Cietais un nejūtīgais Func 1030 man vienkārši ir apriebies - gribās mīkstu un slidenu auduma paklājiņu Ko jūs iegūsiet, ja nopirksiet kādu no šiem produktiem: 1. Satikt manu personu dzīvē 2. Izpelnīties neviltotu respektu no manas puses 3. Nu ja ... pie respekta arī paliksim Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Ja es nopirkšu, dabūšu tavu autogrāfu uz krekla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Protams ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 vloms izmest 40ls par peli bet tā jau varētu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Nu labi vēl -5 Ls - bet man jādod imunitāte Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Es jau arī īstenībā sev biju pasūtījis G5, bet man no i-veikala piezvanīja un pateica, ka viņiem neesot uz doto brīdi G5 noliktavā un tā nu es tiku pie mx518 , labi tas tāds offtopics, ar ko es gribēju pateikt, ka tā ir laba pele , vismaz tādai vajadzētu būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Nu labi vēl -5 Ls - bet man jādod imunitāte davai, skypaa sabazarēsim, moš man tiešām vajag PRO peli (es skypā vakarā būšu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 test2 es varētu vienkārši ar Tevi satikties Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Pēc 18:00 būšu skaipā Juriko - nopērc sev kefīru \ Btw. A funcu nevienam nevajag ? Tas ir elitārs oldskūls... Edited November 28, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 manuprāt 40 Ls par peli ir sick Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 (edited) Man liekas sick ir izmest naudu automasīnu tjūningam. Man liekas sick botu, cepuru un citu apgērbu gabalu fetišs. Man liekas sick kad cilvēki iet pāri luksaforam uz sarkano gaismu!!! Katram savs sick - man piemēram patīk ka man pele negļuko, klusi un liegi slīd pāri paklājiņam... Edited November 28, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Man liekas sick kad cilvēki iet pāri luksaforam uz sarkano gaismu!!! iet uz sarkano gaismu un veel paari luksaforam patieshaam ir sick p.s. es veel saprastu iet uz sarkano gaismu tunelja galaa, bet nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Es katru vakaru skatos bezmaksas baiļu faktoru uz gājēju pārejas blakus Rīgas cirkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Es katru vakaru skatos bezmaksas baiļu faktoru uz gājēju pārejas blakus Rīgas cirkam. tur dzheki iet paari luksaforam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Tikai paši krutākie rajona džeki - no Elik un Apelsīns datorzāles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 jaa, tur mazie kontrastraikisti, kuru tikko iznaakushi no elikas, peec 24h pavadiitam pie datora, iet paari pie sarkaanas! jo vinji tak ir pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 pag, pag, pag... tad vinji vienkaarshi iet paari ielai pie sarkanaas gaismas, vai arii tomeer iet paari luksaforam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Viņi iet pāri ielai kad deg sarkanā gaisma... jā viņi vienkārši ir pro - reakcija kā brusam lee un kauli no dzelsbetona... Man tāds jautājums - ko tu saproti zem frāzes "sarkanā gaisma" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 sorry for spam: bet piekritu test, man ar besi ja pele gljuko pats ar panjemu g5 peli pa 50 ls un pavisam cita lieta, neka tur mocit nervus ar kautkadu 12ls vertu sudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 lol. Itkā atarp peli kas maksā 10 Ls un peli kas maksā 50 Ls nebūtu pa vidu daudz un dažādas peles kas 'negļuko' un kam cena ir samērā pieņemama. Es iesaku palasīt recenzijas un padomāt, ko ir vērts pirkt. Protams ļoti daudziem spēlēt ir vieglāk un krutāk, ja īpašumā ir pēdējā pieejamā pele kura nokristīta par UBRGAMEMONSTER, lai gan no iepriekšējās tā atšķirās minimāli (protams tad kad tika pirkta iepriekšējā, tā bija pati ūberīgākā, bez kuras iztikt nevarēja) vēl ņemot vērā, ka vidējas klases peļu reakcijas ātrums ir 290842 reizes lielāks nekā tu vari izkustināt savu kruto geimera roku. Ko es gribēju pateikt? Man nav nekas pret tiem kas seko tehnoloģijām un vienmēr pērk visu jauno, priecājās par savām tehnoloģijām un par to, kā viņiem paliek garāks... es tikai ierēcu par to Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ā un piemirsu- Func Surface 1030 pa 20 Ls vispār ir kaut kāds ROFLis hahahahhahaha p.s. kā man patīk piesmiet test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 krish ja tu ar merkeji uz manim, tad sorry, bet es neperku peli katru menesi, es panjemu vinju un ar speleshu vairakus..... pat gadus, un domaju 1 reiz pa paris gadiem 50 ls veltit tam kas ir nepiecieshams, lai nemocitos, ir to verts, un protams ir ar letakas, bet mana gadijuma izvele bija starp g5, mx1000 un mx310, so panjemu visizdevigako variantu + man svarigi ir, lai butu man piemerots peles smagums. tas tads mazinjsh off post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 Tu mani nekad neesi piesmējis - tu nupat izteici savu viedokli un man prieks par to ka tas ir tavs viedoklis. Es to nedaru lai man ir garāks - es to daru, jo man ellīgi patīk visādi gadžeti un stilīgi dzelži. Piemēram es drīz pasūtīšu xbox360 un jau priekšlaicīgi pasūtiju playstation 3. Kad būs nauda nopirkšu ipodu un vispār gribu pirk Mac kompi... bet naudas pagaidām nava. Tad kad pārdošu šo peli nopirkšu sev razor cooperhead par 70euro un ari exactmat pa 30euro. Un man pat žēl nebūs piemaksāt 10% piegādi. A tu vispar zini kas ir func surface ? Ļauj man atbildēt tavā vietā - ā nu tas tāds peles paliknis melns un no plastmasas ... nu 50%'us tu zini, pārējo arī nekad nezināsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 nu piedod bet es histēriski rēcu par tiem, kas pērk peles palikni pa 20 Ls protams tā ir tava darīšana un katrs jau jūk savādāk... ne par ko tevi nenosodu, jo tas tik tiešām ir tikai mans viedoklis. pastāstīsi pārējos 50%, ja ir brīvs brīdis? man ir interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Man tāds jautājums - ko tu saproti zem frāzes "sarkanā gaisma" "sarkanaa gaisma" ir gaisma sarkanaa kraasaa... driizaak man buutu jaajautaa tev, ko tu saproti zem terminiem "iet uz sarkano gaismu" un "iet paari luksaforam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now