HaiZivS Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Man, šis, biki, atgādināja par, mūsmāju, notikumu kīnoteātrī. Pamatā ir tas, ka retardiem ir ieroču nēsāšanas atļauja...Protams var stāstīt, ka viņš būtu varējis arī nelegāli nopirkt ieročus, ja būtu gribējis, bet tomēr, izsniedzot ieroča nēsāšanas atļauju, vaidzētu pārbaudīt psihi, mazliet kārtīgāk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 es pagaidām neredzu variantus, kurā viņam piespriež vairāk, ņemot vērā, ka 21 ir maksimums Norvēģijā. Kkādā forumā lasīju, ka viņiem ir kkāda sistēma, kas ļauj neierobežoti aizturēt. Also the maximum prison sentence in Norway isnt 30 years it is 21 years, but we have something called "forvaring" (dont know the english word) which basicly means that the court can give him extra time when he have served the 21 years if he is considered a threat to society or is likely to commit the crime again. However if he is ruled irresponsible for his own actions as in mentally-ill or something like that this rule cannot be used. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Palasiju gan likumus Norvegijā, gan viņa milzu manifesto, gan norvēģu viedokļus par to visu. Izskatās, ka cietumā viņš bus lidz mūža galam. Ka jau RiSkS citeja, tad viņu forvaring fīča neļaus viņam tikt ārā. Viņš obviously ir pieskaitāms un vēl acīmredzamāk drauds sabiedrībai. Cik sapratu, tad ik pēc 5 gadiem var piespriest viņam vēl 5 gadus ieslodzījuma, un tā bezgalīgi. Savā manifesto viņš raksta cik liela problēma eiropai ir ar ēbreju ieplūdumu valstīs un to sistēmās - par to kā pie varas esošās partijas katru dienu valstī ieved simtiem ēbreju, dod tiem vieglu darbu, labus ienākumus, pabalstus un dzīves vietas, lai apmaiņā saņemtu vēlētāju balsis. Tas viss, protams, tiek sponsorēts ar nodokļu maksātāju naudu. Plānojis viņš esot to visu 9 gadus (talk about dedication) un gadu laikā saņēmis nenormālākos ziedojumus no līdzdomātājiem. Manifesto pēdējā daļa ir dienasgrāmata, kurā aprakstīti notikumi, vedot uz pašu spridzināšanu/šaušanu. Baiss staffs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Tod den jūden! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Man, šis, biki, atgādināja par, mūsmāju, notikumu kīnoteātrī. Pamatā ir tas, ka retardiem ir ieroču nēsāšanas atļauja...Protams var stāstīt, ka viņš būtu varējis arī nelegāli nopirkt ieročus, ja būtu gribējis, bet tomēr, izsniedzot ieroča nēsāšanas atļauju, vaidzētu pārbaudīt psihi, mazliet kārtīgāk. Lūdzu, bļaģ, nelieto vairāk komatus, kad raksti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Katrā otrajā rakstā, par to slepkavu ir pieminēts, ka viņš ir spēlējis World of Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Labi, ka viņš CS nespēlēja, citādi visa vaina atkal tiktu novelta uz datorspēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Ir 900 joki, ko varētu te izspert, bet pat manai /b/tard galvai šitas sviests ir mazliet par daudz. Pēdējā laika most fucked up notikums. Sajūta vienkārši debīla pat domājot kāda juška tiem cilvēkiem uz salas ir bijusi. Kronis visam ir tas, ka viņš varētu tikt cauri ar 21 gadu cietumā tikai. Protams, ka most likely not, bet tik un tā nereāli. Bļe čista, garīgais iedirsts zemē. Tāpat deizvai ilgi tur izvilks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Nezinu. Cik klausos, tad viņiem tie cietumi ir candyland un cietumnieku neizvilkšana līdz atbrīvošanas termiņam esot ļoti reta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 (edited) Yea atradu blogu par norvēģu cietumu = SO EPIC Esmu arī dzirdējis, ka cittautieši no nabadzīgākām valstīm brauc uz turieni, lai pastrādātu vieglus noziegumus, tiktu tajos cietumos, bet tagad tie esot tik pārpildīti, ka viņus sūta uz mājām Edited July 24, 2011 by HaiZivS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 salas izdzīvotāja stāsts. http://forum.thatfatatheist.com/topic/8917891/1/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 foršs stāsts. But then at one point, he tried to break into the building.It was the most terrifying part of it all, and for a moment, I considered my life forfeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 veiksmīga īpašības vārda izvēle, odiņ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Es vērtēju stāstu, nevis notikumu. Bija interesanti lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 es kaut kur teicu, ka tu notikumu vērtē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Tev arī darbā nav ko darīt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Es nez. Liekas, ka tv un internets ir tiktāl notrulinājis manu pasaules uztveri, ka man jau ir vienalga. Man it kā ir nojausma, ko man pēc šādu jaunumu uzzināšanas būtu jājūt, bet reāli manī šis viss izraisa nulle emocijas. Pārāk bieži ziņās figurē kārtējie teroraktu, dabas stihiju, karadarbības upuri. Ehh, pasaulīt, pasaulīt. Edited July 26, 2011 by cucinjshs 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Kāds ir arī pastudējis manifestu viņa un arī video noskatījies ? Galvenai domai varētu piekrist , muslamizācija ir sākusies Eiropā un tā ir jāaptur. Links uz video http://www.twitvid.com/EXJWW Manifestu vienkārši google it , http://www.scribd.com/doc/60739170/2083-a-European-Declaration-of-Independence Edited July 26, 2011 by UrbanAstronaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 vienīgais, ko vajag apturēt, ir tavu nākšanu šajā forumā. Odiņ - foršs jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) Macho vienīgais ko vajadzētu ir apturēt tavu lielo muti forumā Nevis iedirs bezjēga kko man , būtu labāk veltījis laiku sevis izglītošanai kkādos jautājumos , bet izskatās ka tev labāk patīk spelēt datorspēlītes un tukši dirst, bet izskatās , ka tu esi letāls variants. P.S. Visi macho loveri var uzreiz iet d... Edited July 26, 2011 by UrbanAstronaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Labi. Es iešu dirst, jo domāju, ka tavs posts ir tukšu salmu pūšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Tu sākuma izlasi un tad muldi mazais 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Nedusmojies tēt. Un lūdzu tik nesit pa lūpām, mēs te visi spēlējam flautu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 nahuj piepisties viņam? Uzrakstīja savu domu un viss. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 (edited) [...]\Palūgšu šo postu izdzēst, jo nav jau vērts atkal strīdēties ar urbanu par to, ka viņš atbalsta kaut kādu prātā jukušo, kuram paranoja no islamizācijas varbūtības. tas, ka tas penteris ar kaut kādiem oldskūl faktiem ir uzrakstīts grāmatā, nenozīmē, ka tas tik daudz nozīmē, ka par to būtu vērts satraukties Eiropā. Edited July 26, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now