kaamis Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ar laiku ir dupsītī, jāizdomā slapjās izklaides. =3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Kāda nojume fiksi vajadzētu sazimēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 varēs sēdēt lielā tukšā šķūnī, tikai nedrīkstēs nodedzināt viņu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Ja lielais, tukšais šķūnis nav caurumains, tad varbūt tur guļvietas varētu ierīkot? Varu arī mašīnā gulēt, ja nu tāda vajadzība būs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 bet viņam nav vienas lielās durvis un viņš ir netīrs, pati neesmu tur iekšā kādu gadu bijusi, bet nu kādreiz bija tāds kur varēja normāli gulēt, manuprāt, tur vēl gulta ir iekšā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Zupu ar būs jāvāra šķūnī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 pag kas man vajag tai zupai sadabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 14:40 ieripojam Talsos par spīti lietum. neaizmirstiet gumijniekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 psc. laiks ārā.. moš nebraukt.. ta sakāt, ka pāris maziņās būs ja? a kādam nemētājas tās 3x3m nojumes? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Saki kas jānopērk,nopirkšu vismaz kko...??? Vakar gaļu bišk ar iecēlu... p.s. itkā kkādu nojumi jau var dabūt,bet nesolu..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 kkur mētājās tāda nojume man varu pameklēt es jau nez kas tai zupai vajag, kkād kartupeļ, sīpoli, burkāni, vegetu moš Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Buljona kubikus paņem, burkānus, kartupeļus, sīpolus un ideāli būtu kāds gaļas gabaliņš, ne īpaši trekns, klāt. Un būs tev sātīgas brokastis un labs anti poxmelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 nu it kā vakarā nebūtu jālīst, tik būs tāds maigi sakot pavēss. paķeriet pa jakai līdzi un gan jau būs okej. tik jāsaka, ka datums ir izvēlēts ļoti veiksmīgi, pirmā tāda nedēļa, kad nav kārtīga vasara un nākamnedēļ atkal sola siltu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 es vakar nopirku vienreizējos šķīvjus un glāzes, bet tie šķīvji nav dziļe, tapēc mošk kāds kkur var paķert bļodiņveidīgos un dakšas vai karotes ar, jo maximā bij izpirkti visi šitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ev benār, ta tu nebūsi ja ar pirmo reisu? psc. a kā rīt nokļūsi? autobusu? tāpat būs zajebiss ballīte.. TAGIIIIIL!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 Sestdien un svētdien sola krietni labāku laiku (skatīt te), tāpēc iesaku visiem neiespringt Nojumi gan vismaz vienu vajadzētu droši paliek nedroši, jo metrologi reizēm melo par nokrišņu daudzumu. Man pašlaik viena vieta mašīnā ir brīva, braukšu sestdien ap 11... ņemu tikai VIP personas 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 kāds sakars braukt sestdien nevis šodien? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 fak pēdējā momentā atklāju, ka man nav telts. mēģinu kko sazīmēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 vēl nav pēdējais moments Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Man ir četrvietīga. Es īpaši lielu platību neaizņemu, bet es mēdzu krākt, kad esmu vafelē. Ja tas netraucē, tad varu bez telts palikušajiem ( ar norunu, ka jāņem līdzi šmiga un/vai meitenes ) palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 karoč vienu slotu aizsitu tavā teltī ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 samuray, because I can Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 cerams, ka nekrāc tik skaļi, ka var dzirdēt to arī citās teltīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Tad ar tiem šašlikiem nekas nesanāca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 it kā taisīja. we'll see. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts